Zrovna ten diel som nevidela. A samozrejme sa tam jedná vždy o problémových psoch ale určite sú iné alternatívy nápravy. U Ceasara mi veľmi vadí to kopanie(síce jemné ale predsa) do psa aby ho vytrhol. Ja už mám zábrany čo i len cuknúť vodítkom. Ja ale trénujem psa sama keďže som ešte nenatrafila na správneho trénera, takže sa vôbec nechytám napríklad na palahniukowa a ide nám to pomalšie nieje to dokonalé a už vôbec sa nesnažím nikomu radiť ako má cvičiť. U nás ale platí pravidlo: Za odmenku život položím. ![]()
Chlpáči a iné
Jo, toho kopání jsem si taky všimla, to se mi na to taky špatně dívalo... zvlášť u buldočka, na toho se fakt nesmí ve zlým sáhnout - pro něj je strašlivej trest už přísnej tón hlasu. Ono to bylo spíš takový napomenutí, ale stejně...
může pes chytit ptáka? ronovi jsem před chvílí vyrvala z pekelného chřtánu něco velkého ožužlaného s peřím
a kotě už hodovalo pod krmítkem, kde sežralo špek pro sýkorky...ach jo.
může pes chytit ptáka? ronovi jsem před chvílí vyrvala z pekelného chřtánu něco velkého ožužlaného s peřím
Asi může, ale nejspíš ten opeřenec nebyl moc v kondici. Mně je taky líto všeho živého, ale v tomhle případě bych se tím asi moc netrápila.
Ad kotě - takže vylezlo?
kotě vylezlo, tak jsem mu do kanálu nastalala seno a teď budu doufat, že ho to neodradí tam nadále nocovat.
ale ten pták...snad neměl ptačí chřipku nebo tak něco.
napadl mě katastrofický scénář, jak toho ptáka určitě zardousila ta malá Godzilla u krmítka a Ron ho jenom někde našel a donesl.....
Snad to kotě zvládne, je fakt kosa. Goliáš se rovnou vnutil...
že by?
kotě je podle mě ještě na lov dost malé, ale kdoví, s kočkami nemám zkušenosti. dnes jsem se snažila zjistit, jestli je to kočka nebo kocour, ale poznám akorát houby ![]()
no, na těch kocourech je to docela viditelný docela záhy, jestli je vidět houby, tipla bych to spíš na kočku. A jak vlastně vypadá?
Moje nejroztomilejší koťátko bylo v necelých dvou měsících krvelačná malá vyvinutá šelma se strašnejma zubama a drápama, která se neváhala kvůli kusu masa vyškrábat po oblečení až nahoru, aby se mi pokusila sežrat jídlo rovnou u huby.
Ale myslím, že by asi ještě fakt sám nic neulovil.
je to rozkošné černé, má to na předních nohách bílé ponožky a na zadních podkolenky, a bílou náprsenku, bílé obočí a bílé fousy!
óóó!!!
je to rozkošné černé, má to na předních nohách bílé ponožky a na zadních podkolenky, a bílou náprsenku, bílé obočí a bílé fousy!
Je to jasný
Ron bude mít kočičku. Myslím, že pes chytí ptáka, jenom když je nějakej rozbitej. Spíš někde něco našel.
toto není ono, ale vypadá dost podobně :)
Jůůůů ![]()
To bude nádherný. Budete si ho moct nechat, nebo budete hledat azyl?
Vždycky když dorazí dcera navíkend, tak se od ní kočky téměř nehnou :-)
jestli mi bude chytat mé oblíbené opeřence, nechám mu kousek místa na pekáči vedle pupíčka!![]()
Oki, takže zůstává :-D.
zatím jsme se nerozhodli, no. fakt ho nemám kam dát, přece nemůžu mít kočku natrvalo v kanálu
navíc určitě poleze do firemního provozu, což není velmi žádoucí. a taky mám vždycky strach, že ji budu muset jít odklízet rozpláclou ze silnice, což se stalo několika našim kočkám :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje