Tifka byla asi letos moc hodná, dostane pískacího kohouta, 2 hlavolamy, ten balonek Beco a když už jsem tam vlezla tak jsem jí vzala i sušenky do něj a mýdlo ( koupila jsem to na susienkovo.cz a mají tam dobré názvy: gumkáč, losie bobky a mydloš ). To bude radosti.
Chlpáči a iné
Zcela nezávisle na této diskuzi přítel včera nakoupil dárky pro Bonnie, mezi něž rovněž zahrnul parůžek (bude to její parůžková premiéra), dvoje rybičky, nějaké kůžičky, pískacího hrocha a hlavně býkovec - ten kvůli jeho rozměrům zatím skladujeme na skříni, tudíž Bonnie od ní od včerejška sedí a upřeně čučí nahoru.
myslim, že nejlepší to maj, když si to sami můžou vybalit z papíru a pak si to někde žužlat
Sušienka má i dobrej instagram, až si kolikrát říkám, jestli už to není trochu moc :-D
(Behačka, kakačka atd....
)
Rufíček má balon

No problém je v tom, že Amy stále niečo dostáva. Vždy keď idem do zverimexu tak jej kúpim hracku, lanko, nožky, roh, čo mi padne do oka. Tak som si povedala že na Vianoce jej dám tú bundu a obojok. No ale budem musieť ešte niečo prihodiť. Pre kocúra už darčeky mám. Ach jo...![]()
Že ja som na to sušienkovo liezla ![]()
![]()
Že ja som na to sušienkovo liezla ![]()
![]()
Já tam šla taky jen pro balonek ![]()
myslim, že nejlepší to maj, když si to sami můžou vybalit z papíru a pak si to někde žužlat
Přesně , loni Tifka nějak poznala přesně své dárky a když se rozbalovali, i když dáma si je teda nechala rozbalit, tak stála , strašně vrtěla ocasem a celým zadkem a a nedočkavostí se jí klepala brada. Úžasnej pohled.
to rufíkovo kukuč.... ![]()
Jde jim to ![]()
On ho hlídá. ![]()
![]()
Rufíček je hrozně milej s tím balónem ![]()
tak tu pritomne zvieracie osadenstvo bude mat naozaj krasne Vianoce :-)
my mame z cvicaku naplanovanu vianocnu navstevu v utulku, chcem vytriedit stare hracky a obojky/voditka, nech sa potesia aj dalsie psiky - ked som si priniesla domov Zunu, nakupovala som hracky ako sialena
a na Vianoce Zunka dostane okrem Beco-vybavicky aj nejaky zaujimavy psi seminar :-) a Black je gurman & labuznik, takze dostane kopec pamlskov a nejaky specialny mäskovy balicek + nieco na poslinenie imunity - predsa len je to uz dochodca :-)
jeee, to su Santovi pomocnici! ![]()

Amy je uplna modelka, stavim sa, ze ju raz uvidime v reklame
este aj tie ruzove packy malinke nahravaju tomu, ze ona snad ani nechodi, iba sa vznasa!
a Zuna tiez zboznuje rozne pretahovacky s lanom, dokonca sa rada aj kruti zavesena na lane. a momentalne najoblubenejsia natahovacia hracka je asi lopticka na snurke - lebo lopticka + lano dokopy = stastna Zuna :-D rada aportuje, ale najradsej drevenu cinku. a konstante oblubene hracky su tie, ktore piskaju... ![]()
prosím vás, kolik by toho tak asi mělo sníst venkovní kotě?
a jak často ho krmit?
zatím mu dávám konzervu, dnes jsem mu koupila jště kuřecí kapsičku, kterou už vcuclo, doslova. a dávám mu tak asi 3-4x denně několik lžic oné konzervy. mám pocit, že by jedlo víc, ale zas aby nebylo jak koule, úplně podvyžvěně nevypadá.
nemám bohužel zdání, jak může být staré.
a má fakt luxusní hustý kožíšek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje