Sa to tu bojím aj napísať. Elza teda vopchá mužovi hlavu pod pazuchu, ked jeme za stolom a uprie na neho oči. Ja potom vždy vyhlásim, že je smutné ako ten pes vie, kto neodolá a dodám prednášku o tom ako sa im nemá dávať ľudská strava. Na to muž ked doje, dá zvyšky na tanier a s úsmevom jej to dá von do misky. Toto sa koná pravidelne cez víkendy. Elze teda má rada víkendy.
Chlpáči a iné
Moje mamka to nedělala, sama měla velkýho psa a tři velký žebrající psi, z toho dva z nich s tlamama na úrovni kuchyňské linky, byli fakt už dost silnej kalibr. Máme zavedenej povel "vypadni z tý kuchyně", už docela funguje i na Cida.
Zato když jsme byli naposledy u tchýně, tak jsem zjistila, že je přímo v kuchyni krmí hovězím, co obírala do polívky, tak tam to osvojení bude asi nadlouho :-). Na druhou stranu jim nic nepsího nedává, takže to zas tolik neřeším. Ostatně kdo si chce krmit Ciďáka, ten se většinou vytrestá sám :-)).

![]()
Catbucks! :D
Tatínek naznal, že teda když mají Růženku a na svátky dorazíme i my s naším psem, asi postaví stromek na stůl.
Mně se vždycky líbí ty jeho vyvalené oči. ![]()
jo, von má ten výraz živýho zájmu :-D
A jak mu chutnalo jehličí?
Drátky od světýlek zvěř nepřežvejkává?
to snad ne, zas takový dementi to nejsou :-D
Rufík je spíš sběratel a zloděj, chodil mi třeba na tužky na psací stůl...
Jo ale Godzilla žere nabíječky, ty konektory, co čouhaj z počítače, to mám ohlodaný jak od králíka!!!!![]()
Objednala jsem Otíčkovi to paroží. Běda vám všem, jestli to bude k ničemu!! ![]()
Pro jistotu jsem teda ještě přihodila šunkový kosti, ať si kluk užije...
Jj, já takhle na kurzu před dvěma týdny půjčovala ohlodanou nabíječku na telefon, sice se na ni každý tvářil dost pochybovačně, ale fungovala :D
Kočka oňuchala novou lednici, zjistila, že v ní nic není, tak šla otravovat manžela. ![]()

Valná hromada. ![]()

Práce v kuchyni jednoho unaví.

Už pár mesiacov sme s mužom hrdo vlastnený malým cairn teriérom. Brali sme ho z útulku, pani nám vtedy povedala, že doživotne mu bude treba vážiť stravu, keďže ten by žral až kým by nepukol...Dnes ráno som chcela psovi dať kosti (barfujeme, "živá" strava mu chutí viac než granule), pes miesto nadšeného hryzenia ich zahrabal...Z muža následne vypadlo, že asi preto lebo je prežratý - on mu totiž ráno dal dávku mäsa, ktorú mal v chladničke na 4 dni (400g). Musím ale uznať, že prvý raz som nášho psa videla ignorovať jedlo.
Jeho najobľúbenejšie miesto je kuchyňa, keď varíme, sedí pod linkou a čaká, či niečo nespadne. Zo zeme zbiera omrvinky (doslova), museli sme kvôli nemu pri návštevách začať dávať jedlo (a alkohol, áno, pán je alkoholik a za chlastom sa ide zabiť) na pracovné stoly, nkoľko sa snažil kradnúť z tanierov (raz mi z kuchynského stola stiahol 400g bravčovej panenky...)
Vonku sa pasie na korienkoch ako srna, nevýhodou je, že mu každú chvíľu ťahám z huby kosti, rožky, jablká, vreckovky...funguje ako vysávač.
Výhodou je, že je ľahko trénovateľný, za jedlo by si doslova nechal aj skákať po hlave.
Nevýhodou je, že neustále tŕpnem, či vonku nezožerie niečo otrávené...
S pažrošmi je to veselé, teším sa na to, až vytiahneme vianočný stromček... ![]()
To mám za to, že jím na gauči ![]()

Ach ten pohled! Psí oči jako vyšité!
A kde je foto toho fešáka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje