Že?
Dostal suchý okraj od pizzy a byl spokojený.
Chlpáči a iné

U nás se ví, že u jídelního stolu se nežebrá. To klidně u oběda leží v pelíšku. Ale běda, jak si manžel vezme jídlo do obýváku! To Tifka sedí a kouká přímo do jeho úst.
Tu bol ešte maličký, ja som v tomto neporiadna a moc nefotím (tie fotky čo mám sú aj s mojím ksichtom, tkorý by som nerada zverejňovala ;) )
Tak to je krasavec! A jak se jmenuje?
Rikimaru, skrátené Riki, muž ho volá potkan (netuším prečo), občas je to len ty malý .... (doplňte si každý ako uzná :D ). On si na nás jednoducho počkal, doteraz sa smejem, že má čisto moju povahu, je za každú lotrovinu. Navyše je extrémne múdry, učenlivý a hyperaktívny - 10km prechádzka je dnes už nič. ako vraví chovateľka, ktorá odchovala jeho vrh - pri nich je ľahšie unaviť hlavu než telo :) .
Tak vítáme Rikiho a snad bude víc fotek a historek:-)
Ďakujeme, historiek bude isto viac, myslím, že môže smelo konkurovať Zuniným huncútstvam ![]()
Pche.. Potkan je ještě dobrý. Manžel našim holkám říká Komunisti.![]()
Fešák to je a čertovina je v tom upřeném zkoumavém pohledu dost zřetelně cítit.
To upřené koukání do úst je normálně psí psychický teror. ![]()
Vítáme Rikimaru. ![]()
krásnej!!!
Musím se podělit o radost, moje vetchá kočičí stařenka se dnes nějak probrala k životu, sežrala plnou misku žrádla a projevila přání si hrát!! :-)

N tom syrovým mase je dobrý, že většinou nevadí, když ho vdechnou 4násobnou dávku. Už se nám o taky povedlo, že psům dala paní na úklid, akorát že jim dala, co jsem rozmrazovala ještě na další den. A na mě se ty besitie tvářily, že ještě nežraly, když jsem přišla domů.
Známým se ale tohle povedlo s granulemi a skončili na veterině. Naštěstí to dobře dopadlo, ale moc do srandy jim nebylo. On to byl labrador, to jsou docela popelnice, a sežral jich fakt hodně.
My jsme dnes na veterině potkali bandu německých špiců. Vypadali fakt roztomile a legračně, skoro jako nějací pokémoni, ale dokázali
nadělat docela kravál ![]()
Sikulka,kolik ji je?
V létě jí bylo 18, ta už toho se mnou prožila!!! :-)
A musíte po tom psím hypnotizujícím pohledu při jídle utírat podlahu? Když tohle dělal náš rotvajler, tak jsme se pak mohli po kuchyni klouzat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje