18! To je teda něco. Ať má ještě dlouho chuť si hrát!
Chlpáči a iné
Waw! Ta je uzasna❤️
Docela by mě zajímalo, jestli tu najdu překonání v dlouhověkosti našeho psího dědka. Našemu zlatému retrievrovi je 16 a půl. Najde se tu starší? Všichni kámoši okolo mu umřeli, někdo jede už i 3. várku psíků a my máme stále toho prvního.![]()
jinx Děkuju. No jo, zažila spoustu stěhování, chlapů
cestu do Japonska....prostě na několik kočičích životů. Je pořád zdravá, jen už většinu dne prospí a taky srst už je taková "zestárlá" (chtělo by se říct šedivá, ale to byla vždycky). Ale prostě "svědek mého života" :-)
tak to je fakt neuvěřitelné, skvělé....
a ona se s tebou stěhovala do japonska a zpět, jo? to je super :-)
je skvělá! Kamarádky kočička umřela letos na jaře v požehnaným věku asi 22 let, viděla jsem ji naposled loni v létě, byla už teda hodně vetchá, ale kvůli tuňákovi v salátu byla na stole cobydup. A vypadala, že by i kousla, kdyby měla čím :-D
Jasně, byla to teda dost anabáze ji tam dostat, líčila jsem to kdysi na MP. Ale nenechala bych ji tady (když pominu, že ji nikdo nechtěl hlídat, protože za mlada byla k cizím dost agresivní :-)
Potrefenáhusa Pěkný věk! Nejstarší kočka se dožila tuším téměř čtyřiceti, tak doufám, že ještě nějaký rok pobude...![]()
Presne tak, keď som prišla z práe, ons a už aj tváril, že by si teda dal nejakú tú kosť či kus mäsa...no dostal uhorku, držíme líniu![]()
Páni, plnoletá kočinka, to je úžasné! Moc ji pozdravuj. Fakt jela do Japonska?![]()
Jasně, to jí bylo asi tak 8-9 let...na místo jsem cestovala celkem asi 46 hodin, auto, letadlo, dálkový autobus, vlak...to byl zážitek! Plus ta příprava předem, aby ji tam vůbec pustili, děs. Ale letušky ji obsakovaly jako nějakou celebritu
a na místě si to užila, japonské žrádlo pro kočky je postavené na rybách, od návratu už se určitě tak dobře nenajedla! :-)
Tak to je opravdu zcestovalá dáma ! Tak ať jí zdraví ještě dlouho slouží. Já si to cestování vůbec nedovedu představit. Klobouk dolů.
kočka cestovatelka :-)
Náš jezevčík se dožil 18 let. Byl to fakt už hluchej a slepej dědek, ale byl to malej pes a ti se většinou dožívají víc než velká plemena. Myslím, že s budete mít rekord.
Dnes sme s Rikim boli na prvý raz na bežkách, neskutočne sa mu páčilo, že sme konečne rýchli, neflákame sa a môže popri nás / za nami bežať šprintom. Cesta nazad sa mu páčila už menej, v aute mi okamžite odkvecol a prebral sa až doma. Poobede sa ešte vylietal s kamoškou a už 3 hodiny mám najlepšieho (rozumej spiaceho) teriéra na svete
.
Za dobrý bežecký výkon dnes dostal aj prasačiu paprču, 2 hodiny sme o ňom nevedeli
.

Docela by mě zajímalo, jestli tu najdu překonání v dlouhověkosti našeho psího dědka. Našemu zlatému retrievrovi je 16 a půl. Najde se tu starší? Všichni kámoši okolo mu umřeli, někdo jede už i 3. várku psíků a my máme stále toho prvního.![]()
pes, kterého zažila jen v kočárku, míša, se prý dožil 19 let! byl to nějaký kříženec.
Kříženci a malí psi se nepočítají! ![]()
To musel být den podle jeho představ.
Je to krasavec. ![]()
abych dvě hodiny nevěděla o našem psovi, musela bych mu sehnat paprču z mamuta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje