Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Friga
2050 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 12:23

Friga vcera vecer poctive studovala, aby mi mohla i nadale asistovat pri siti. Zatim si umi lehnout na latku, kterou prave striham, sbira z podlahy upadle odstrizky a nosi je na neocekavana mista, treba do postele, a hlavne mi strka cumakem do ruky, kdyz neco spendlim 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 12:44
Reakce na DrowRanger:

Dnes sme s Rikim boli na prvý raz na bežkách, neskutočne sa mu páčilo, že sme konečne rýchli, neflákame sa a môže popri nás / za nami bežať šprintom. Cesta nazad sa mu páčila už menej, v aute mi okamžite odkvecol a prebral sa až doma. Poobede sa ešte vylietal s kamoškou a už 3 hodiny mám najlepšieho (rozumej spiaceho) teriéra na svete .

Za dobrý bežecký výkon dnes dostal aj prasačiu paprču, 2 hodiny sme o ňom nevedeli .

A jak to je s těmi běžkami? Nemotá se vám pod nohama? Nemáte strach, že ho píchnete hůlkou? Neničí stopu? Co ostatní běžkaři? Jinak věřím, že musel být maximálně spokojený. A s tou paprčou  ( úžasné slovo!) , kde to jí? Není od toho vše špinavé? I když barfujeme, tak na paprču jsem ještě neměla odvahu. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 14:07

Když jsem kdysi dávno kupovala psovi paprče, tak mu jich vždycky aspoň třetinu snědla moje máma.  My jsme mu je teda vařili. 

Našla jsem snad jedinou fotku, kde je dohromady s kočkou. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 14:20
Reakce na Jiná Realita:

No tomuto už paprču nekúpim, je to na neho veľké a dnes ju už nechce, čiže vyhadzujeme...škoda, že neviem zohnať v mäsiarstve bravčové uši alebo chvosty, to by sa mu páčilo.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 14:26
Reakce na Berta:

Jasné, podpletá sa, na vodítku ho má manžel, ktorý bežkuje od dieťaťa, takže vie zbrzdiť alebo ho obísť. Včera sme ho mali na bežkách prvý raz, síce bežal aj po stope, ale je ľahký, takže stopu nezničí. Bol na ˇvolňo aj na vodítku, problém bol akurát, ak šiel oproti nám bežkár, vtedy sa Riki rozbehne a chce sa ísť zvítať, našťastie to všetci brali s úsmevom. Nachvál sme ho brali cez týždeň a v čase obeda, kedy na tratiach bolo minimum ľudí. Navyše cestou nazad už nevládal, asi by aj pristal na to, aby ho niekto odniesol 

Čo s atýka paprče, ak sa nemýlim, Vy máte Tiffku, však? Riki je od nej predpokladám cca 2x väčší a tá paprča mu bola veľká, dnes som 2/3 vyhodila. Ale čo sa týka ohrýzania, tak je to o dosť lepšie ako napr. hovädzie kosti, kedy mám polku obývačky zakrytú uterákmi (a pes samozrejme zúrivo kosť hlodá na tom kúsku koberca, ktorý pri manvri s kosťou odkryl...), navyše na tej paprči nebola krv ani nič, navyše hlodal len an jednej strane, z druhej bola koža, takže to nešpinilo. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 16:32
Reakce na DrowRanger:

pozdravujeme Rikiho!!! je krasny! uz ked som precitala, ze je to terier, takmer som sa prezehnala :-D ale je rozkosny! a potvrdzujem, ze Zuna je rovnaky gurman, co gurman, gurmet (!), ako Riki ;-)

u nas dnes klasika: bezky neboli, ale ked zbadali svojich psich kamosov, tak to sme veru "bezkali" ;-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 16:51
Reakce na palahniukowa:

Veru, je to malý čert a v kľude je ozaj málokedy, ale s tým som rátala, keď sme si ho brali. Naopak som chcela aktívneho psa s ktorým budem môcť behávať a brať ho na túry. Lenže...keď ho vezmem ráno, že ideme behať, odmieta ísť rýchlejšie než krokom, vlastne so mnou odmieta behať úplne. A na túrach má hurá štýl, čiže sa naplno rozbehne v akomkoľvek teréne, napr. včera preletel cez okraj bežkárskej trate a skotúľal sa 5 metrov po zráze dole. Hore sa liepal 5 minút . Čiže turistické trasy volíme tie, kde je pomerne široký chodník, aby mohol hamovať - aj tak nám na každej túre minimálne 2x zletí zo zrázu...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 17:16
Reakce na DrowRanger:

tak to sa u Vas bude mat ako ryba vo vode :-) zelam Vam este vela peknych vyletov!

aj po lade beha Zuna ako zmyslov zbavena a pri kazdom zabrzdeni sa posmykne - zoparkrat si uz musela poriadne nabit brucho alebo zadne laby  ale ona je vzdy (nastastie) v pohode. ja som nevedela, do coho idem, ked som si ju brala z ulice, ale po roku musim povedat, ze sa nam to (obom + Black) dari zvladat uplne super :-) 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 19:18

Manžel přišel z návštěvy kamaráda, který má kocoura.

V květnu si prý pořídíme taky kočičku!!!!!

(květnové kotě)

Hurááááááááááááá!!!!

Jak to jednou řekl, už mu to nedám zapomenout.. !!!

Já už chci květen!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 19:36
Reakce na Dadoo:

To abyste pomalu začala stříhat metr.  To bude radosti. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 20:08
Reakce na Dadoo:

a vite ze dve kocicky jsou lepsi nez jedna?;-))

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 20:47

a vite ze dve kocicky jsou lepsi nez jedna?;-))

Jasně, nejlíp rovnou sourozence!  Pak  nebudete pouštět televizi a o zábavu budete mít postaráno!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 20:47

Já ano, ale manželovi to zatím říkat nebudu..

Berta  To budeme mít už takhle. Jsem zvědavá, jak to zkousnou ty naše dvě čuby :-D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 20:51
Reakce na Dadoo:

O zkousnutí bych se být Vámi nezmiňovala . Ať něco nepřivoláte!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 20:54
Reakce na Dadoo:

A manželovi řekněte,že přece nemůžete 2 čubám předhodit 1 kotě.  Vždyť se o něj  poperou. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 21:07
Reakce na Berta:

Máte pravdu. Ve všem! 

Manžel je Býk, na něj se musí pomalu a nechat ho všechno déle přežvýkat ;-)

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 23:43
Reakce na Dadoo:

Měl by vám to dát písemně, oni chlapi mají poměrně krátkou a pružnou paměť 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 00:41
Reakce na Kokoska:

pružná paměť  to si musím zapamatovat.

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 08:07
Reakce na Dadoo:

To zní nadějně! Ale nepsalas', že kočička nepřipadá v úvahu jednak kvůli choti, jednak kvůli psům? 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 09:45
Reakce na Sweet Potato:

Jj, říkala :-) Ale to jsem jenom opakovala po manželovi ;-) Jsem se mu to, v sebeobraně, snažila věřit. 

Ale Dadoo už svého kocoura měla a Bertička není kočkovrah. Bude to sice náročnější, navyknout všechny na sebe, ale to zvládnemě.

Akorát... manžel chce zase kočičku holčičku  a já bych skoro raději kocoura. A menžel chce Báru nebo Rozárku, já Tonču nebo Toníka. To zas budou dohady..