Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 10:23
Reakce na Dadoo:

Tak to je jasné, potřebujete dvě.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 12:06
Reakce na Dadoo:

"...  manžel chce Báru nebo Rozárku, já Tonču nebo Toníka. To zas budou dohady.. "

To jsou náhodou hezké starosti :-))

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 09:00

Nemuzu do prace proste

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 09:07
Reakce na Friga:

My zas o víkendu pletli...

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 09:08
Reakce na Dadoo:

Já chtěla kočičku Matyldu :-D A kocoura Jonáše. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 11:46

Tak som nakúpila hračky, aby nebolo že pod stromčekom bola iba obyč bunda. Najviac som zvedavá na Kong Wobler. Hádam to pochopí. Pri Becobone už pochopila, že aby jej vypadli odmenky musí s nou hodiť. Tak ju stále hádže z gauča dolu a taktika zaberá.  No a Amy už sa neviem dočkať tak stale polihuje okolo stromčeku alebo ho obzerá. Darčeky sú pod ním. Dúfam že ich dovtedy nerozbali 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 12:09
Reakce na paktofonika:

fíha, vy už máte stromeček? To je boží fotka s Amy, jak čeká na Ježíška!!!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 12:13
Reakce na paktofonika:

Já vám závidím.  U nás by balíčky pod stromečkem vzaly za své 5 minut potom, co bychom odešli z místnosti.

Přitom si myslím, že jsme ten nácvik samosttanosti fakt nepodcenili - přidávala jsem dobu samoty pomalu, předtím jdeme vždycky na velkou procházku, aby se vybil, nechávám mu v kuchyni pelech, papírové krabky na destrukci s něčím vevnitř i naplněného konga.

No a dneska jsem odešla asi na hodinu a našla jsem - zaprvé otevřeno z kuchyně ven (klika žádný problém), na schodech pyžamo, v ložnici v posteli! pohorku, na koberci část vánoční výzdoby - vůbec nevím, kde ji sebral, a v kuchyni v pelechu krom rozcupovaných krabic a vyžraného konga ještě jako bonus krabici od džusu, džus byl z velké části v pelechu a zčásti asi v Cidovi.

Od mého příchodu tu přitom leží jako neviňátko, takže to byl asi někdo jiný, kdo tu ten bugr udělal :-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Áno máme, dokonca už aj kapustnicu. Mňam.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:29
Reakce na Zina:

Som sa zasmiala( pohorka v posteli), ale verím že to nieje sranda. Amy je bezproblémová(nechcem to zakríknuť...klop, klop, klop). Jediné čo nám za celú dobu zničila bolo lino, ktoré mala ako malá v ohrádke. Báli sme sa ako to bude, strachovali sa čo nás bude čakať doma a nič. Na začiatku bola v ohrádke, potom mala k dispozícii obývačku, teraz aj kuchyňu a chodbu, dávali sme konga, púšťali rádio ale nebolo ani treba. Akonáhle odídeme ona si ľahne a čaká na nás. Ju to bez nás nebaví, nudí sa tak len tak spí alebo leží. To isté robi aj ráno keď sa zobudí. Leží na kresle aby mala výhľad do spálne a čaká kým sa zobudíme. Keď sa postavím pribehne. Dovtedy leží a čaká. 

A že sa naučila čakať po prechádzke na utretie labiek je super, ale odvčera si už aj sama skočí do sprchy a čaká na osprchovanie. Je úžasná 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:34

Kdyby někoho zajímalo, tak v nakladatelství PLOT mají teď do čtvrtka slevy na psí literaturu

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:46
Reakce na paktofonika:

Já si to hrozně šetřim jen na ty vánoce. Ale všimla jsem si, že už má dost lidí doma rozsvícený stromečky. Já čekám na Štědrej den.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:51
Reakce na paktofonika:

Ony materiální škody nejsou moc velký, až na ten džus teda :-), naše věci jsou max. ožužlaný a holt letí do pračky. Mně víc vadí ta představa, že to odloučení špatně nese a přebíjí to všemožnou nejspíš horečnatou (podle toho, co stihne) činností. Asi by pomohlo, kdybych je nechala společně s Terkem, ale to se mi moc nechce, zaprvé když se rozehrají, tak by tu mohli něco na sebe shodit a ublížit si, a zadruhé Terk má už taky právo na svůj klid.

Doufám, že se přesto období přeneseme, a budu si sem chodit nostalgicky číst, jakej byl Cid lump :-). Amy je teda zlatá, doufám, že toho pod tím stromečkem má pořádnou hromadu!

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:55
Reakce na Zina:

no anebo se naopak při tom odloučení dobře baví :-D

(boty na gauči máme taky)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 13:57
Reakce na Potrefenáhusa:

V podstatě by to byla ta lepší varianta :-D.

S botama a ponožkama na vás s Rufíkem spoléhám, že nás v tom nenecháte;-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:08
Reakce na Zina:

Určite z toho vyrastie nebojte sa. Podľa mňa každý pes čo ma milujúcich páničkov ťažko nesie samotu doma. Každý sa s tým vyrovnáva po svojom. Amy je tiež určite smutná, keď ju vidím cez kameru tak smutne leží a pozerá okolo seba. Ja sa preto snažím ju brať všade kam je to možné, aj na začiatku sme chodili do práce tak aby bola max 2 hodiny sama doma. Niekedy to ale nejde a je doma aj viac ako 8 hodín a mne je to ľúto lebo viem že by sa rada hrala, išla von, dostala jesť a tak. 

Offline barbucha blogger
35481 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:09

Otíček to odloučení nese tak těžce, že z toho vždycky chudák usne  Někdy ho po příchodu musím budit... nebo mě vítá mátoha s ještě zalepenejma očima (a teplej důlek v posteli).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:10
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja som tento rok stromček ani stavať nechcela, ale nakoniec ma to zlomilo a postavila. Ja sa naň rada pozerám, mám rada keď večer svieti, má to správnu atmosféru. Bola by mi škoda čakať tak dlho. Každý má ale iný zvyk. A kapustnica bola skúšobná aby na ostro dopadla dobre a samozrejme sa zabudlo na huby  Kapustnica bez húb. Ojojojoj

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Já chtěla kočičku Matyldu :-D A kocoura Jonáše. 

Já taky chtěla kočku Matyldu a to tak, že sme pak měli kocoura Matyldu 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:12
Reakce na Zina:

A aby som tu Amy len nechválila, mne už tiež ukradla dva páry ponožiek. Žužľa jedna