Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:24
Reakce na Ounz:

Úplná Matylda!!! :-D

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:25

My mu taky chvíli chtěli říkat Sova :-D

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 14:29
Reakce na paktofonika:

Já jsem akorát v sobotu a včera umyla okna, proto taky dneska prší, že jo

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 15:04
Reakce na Potrefenáhusa:

No bať  no ale k našemu Matylkovi se to fakt hodilo, to jméno..byl takovej malej, subtilní a děsně hodnej..úplnej Matylda 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 23:28

historky s kotětem.

matka si ho změřila pohledem a prohlásila, že má krátké nohy a vypadá jako jezevčík. uplynul den, načež mi otec mezi řečí zničehožnic sdělil významným tónem, že kočka nemá krátké nohy, že jde o optický klam, protože má přece černé nohy a bílé konce!  LOL.

sdělila jsem matce (ing. zootechnik), že nejsem schopna posoudit, je-li to kočka nebo kocour. ona opáčila, že jsem asi blbá. poté, co si ho prohlédla sama, dospěla k závěru, že je hermafodit 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 12. prosince 2016 23:40
Reakce na Jiná Realita:

já jsem byla totální kočičí amatér, zvyklej na psy a musim teda říct, že ačkoliv byl Goliášek minikočka ani ne dvouměsíční, tak ty, ehm, koule měl tak jednoznačný, že Matylda padla okamžitě při seznámení.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 05:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Ounz  vy taky Matylda, jo? to je na kocku uplne super jmeno  asi proto se tak ani jedna moje kocka nejmenuje  kdyz obe soucasne zlobí (a to ony umi), tak je oslovuju "Maruny", popr. "Maruny blaznive". 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 09:59
Reakce na Jiná Realita:

Takže už je vaše?

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 10:35
Reakce na Jiná Realita:

Mno, když kdysi naši koupili chalupu v Novohradských horách, tak naši sousedi, místní, posuzovali pohlaví kočky podle hlavy. Velká hlava - kocour, malá hlava - kočka, fakt! Třeba byste to měli taky zkusit :-D.

Jinak teda moje zkušenost je stejná, jako má Potrefenáhusa, že když je to kocour, tak je to dost zřetelné. Jestli pod ocáskem nic nemá,tak bych to tipla spíš na kočičku.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 15:58

Úsmev prosím  

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:50

som jeden den mimo domu a Zuna mi zozrala tretinu bc. diplomu (aj s doskami), ktory bol... ani neviem kde ale urcite sa nevalal po zemi. tie vtipy, v ktorych pes detom zozerie domacu ulohu, vychadzaju evidentne zo skutocnych udalosti...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:51
Reakce na Potrefenáhusa:

ten malinky Goliasek 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 19:55
Reakce na paktofonika:

modelka Amy!!!  inak, uz aj my mame Becoball! medium & modry. vanilku necitit :-( prezradite, co do toho davate za pamlsky? lebo ja pouzivam ako pamlsky same mini veci, ktore z toho pravdepodobne okamzite vypadnu, lebo ten otvor mi pride dost velky...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:07
Reakce na palahniukowa:

Ajaj, tak snad máte někde ověřenou kopii a možná bych zvážila udělat jich několik a každou uložit na jiném místě.  :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:17
Reakce na Berta:

nastastie zacala najstarsim :-) ale ako sa k nemu dostala? netusim... aktualne si vraj odtiahla pelech k oknu, z ktoreho ma vyhlad na vchodove dvere a caka, kedy sa vratim... velmi mi chybaju tie moje zvery :-) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:24
Reakce na palahniukowa:

No všetky co mam doma voňajú za vanilkou. Dokonca aj tanier. Čo sa týka loptičky tam pamlsky nedávam keďže to ma veľký otvor. Na to používam kong alebo tu novu akože kosť tam odmenky držia.  Ale občas dávam do Kongu roztlačeny banán to by mohlo v loptičke držať. To potom Amy vylizuje veľmi dlho.Zdravíme Zuzku a Blacka a čakáme na foto. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:41
Reakce na Jiná Realita:

Náš kocour taky měnil pohlaví, než se to ustálilo  Taky jsme poznali prd. Pořád jsme TAM nic nividěli, až jsme o něm radši začali mluvit jako o paní Garfieldové. Až na veterině nám doktorka při první návštěvě řekla, že mu varlátka už sestoupila. Prostě se to hned nepozná, no. Dost jsme spoléhali na to, že když je zrzavej a strašně nenažranej, tak to bude kocour.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:43
Reakce na paktofonika:

dakujem za tip na banan, vyskusam/e. jablka niekedy pouzivam ako pamlsky - ale len ked trenujeme same, na cvicaku mi medzi ostatnymi pamlskovymi pachmi jablko neprejde :-)

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 20:53
Reakce na dynda:

jj mně taky řekl veterinář že u malejch se to ještě nepozná, ale že zrzaví bývají obvykle kocouři. a takyže jo:-)

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:59

Cože?!?!