Úplná Matylda!!! :-D

My mu taky chvíli chtěli říkat Sova :-D

Já jsem akorát v sobotu a včera umyla okna, proto taky dneska prší, že jo
No bať
no ale k našemu Matylkovi se to fakt hodilo, to jméno..byl takovej malej, subtilní a děsně hodnej..úplnej Matylda ![]()
historky s kotětem.
matka si ho změřila pohledem a prohlásila, že má krátké nohy a vypadá jako jezevčík. uplynul den, načež mi otec mezi řečí zničehožnic sdělil významným tónem, že kočka nemá krátké nohy, že jde o optický klam, protože má přece černé nohy a bílé konce!
LOL.
sdělila jsem matce (ing. zootechnik), že nejsem schopna posoudit, je-li to kočka nebo kocour. ona opáčila, že jsem asi blbá. poté, co si ho prohlédla sama, dospěla k závěru, že je hermafodit ![]()
já jsem byla totální kočičí amatér, zvyklej na psy a musim teda říct, že ačkoliv byl Goliášek minikočka ani ne dvouměsíční, tak ty, ehm, koule měl tak jednoznačný, že Matylda padla okamžitě při seznámení.
a Ounz vy taky Matylda, jo? to je na kocku uplne super jmeno
asi proto se tak ani jedna moje kocka nejmenuje
kdyz obe soucasne zlobí (a to ony umi), tak je oslovuju "Maruny", popr. "Maruny blaznive". ![]()
Takže už je vaše? ![]()
Mno, když kdysi naši koupili chalupu v Novohradských horách, tak naši sousedi, místní, posuzovali pohlaví kočky podle hlavy. Velká hlava - kocour, malá hlava - kočka, fakt! Třeba byste to měli taky zkusit :-D.
Jinak teda moje zkušenost je stejná, jako má Potrefenáhusa, že když je to kocour, tak je to dost zřetelné. Jestli pod ocáskem nic nemá,tak bych to tipla spíš na kočičku.
Úsmev prosím ![]()

som jeden den mimo domu a Zuna mi zozrala tretinu bc. diplomu (aj s doskami), ktory bol... ani neviem kde
ale urcite sa nevalal po zemi. tie vtipy, v ktorych pes detom zozerie domacu ulohu, vychadzaju evidentne zo skutocnych udalosti...
ten malinky Goliasek ![]()
modelka Amy!!!
inak, uz aj my mame Becoball! medium & modry. vanilku necitit :-( prezradite, co do toho davate za pamlsky? lebo ja pouzivam ako pamlsky same mini veci, ktore z toho pravdepodobne okamzite vypadnu, lebo ten otvor mi pride dost velky...
Ajaj, tak snad máte někde ověřenou kopii a možná bych zvážila udělat jich několik a každou uložit na jiném místě. :-)
nastastie zacala najstarsim :-) ale ako sa k nemu dostala? netusim... aktualne si vraj odtiahla pelech k oknu, z ktoreho ma vyhlad na vchodove dvere a caka, kedy sa vratim... velmi mi chybaju tie moje zvery :-)
No všetky co mam doma voňajú za vanilkou. Dokonca aj tanier. Čo sa týka loptičky tam pamlsky nedávam keďže to ma veľký otvor. Na to používam kong alebo tu novu akože kosť tam odmenky držia. Ale občas dávam do Kongu roztlačeny banán to by mohlo v loptičke držať. To potom Amy vylizuje veľmi dlho.Zdravíme Zuzku a Blacka a čakáme na foto.
Náš kocour taky měnil pohlaví, než se to ustálilo
Taky jsme poznali prd. Pořád jsme TAM nic nividěli, až jsme o něm radši začali mluvit jako o paní Garfieldové. Až na veterině nám doktorka při první návštěvě řekla, že mu varlátka už sestoupila. Prostě se to hned nepozná, no. Dost jsme spoléhali na to, že když je zrzavej a strašně nenažranej, tak to bude kocour.
dakujem za tip na banan, vyskusam/e. jablka niekedy pouzivam ako pamlsky - ale len ked trenujeme same, na cvicaku mi medzi ostatnymi pamlskovymi pachmi jablko neprejde :-)
jj mně taky řekl veterinář že u malejch se to ještě nepozná, ale že zrzaví bývají obvykle kocouři. a takyže jo:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.