Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 07:46
Reakce na Berta:

Áno je to milé. Tento je ešte zo septembra. Sušienky jej chutili, ale žeby po nich extra šla to nie. Sú iné veci čo má radšej takže som ich už potom neobjednávala. 

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 08:31
Reakce na paktofonika:

To je krásný balík, ty vzkazy jsou milé.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 08:59

No a takto dopadol Papagájoš 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 09:04
Reakce na Sweet Potato:

A ak zadáte k objednávke koledu tak Vám príde balík v peknom vianočnom papieri :)

A hlásim, že Sušienkovo má už kamennú predajňu na Ocelářská 9

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 09:05
Reakce na palahniukowa:

Myslím, že hlavně byla nešťatsná, že jsi pryč, tak si to vybíjela tou destrukcí. Ale rozvolněný režim tomu určitě taky nepomohl, hračky okoukané, jídla všude fůra, tak co bychom tady ještě měli, aha, křeslo :-D. Ale myslím teda, že ráda tě má už teď, ne kvůli tomu ničení ve tvé nepřítomnosti, ale kvůli tomu, jak moc se jí věnuješ.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 09:10
Reakce na paktofonika:

Berta Trhany máme taky, zatím jediné, co vydrželo, byla morková kost a kong. Ještě jak jsu dva a tahají se o to, tak všechny hračky jsou záležitost pár minut. Dokud na to byl Terk sám, tak udělil jednu výjimku, a to byla myš z Ikey.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:08
Reakce na palahniukowa:

To mi pripomína Rikiho, je strašne fixovaný na mňa aj muža (na mňa teda ešte viac) a keď ho naposledy mali na 1 noc rodičia (už u nich bol s nami, čiže prostredie pozná, tiež aj ich), tak po našom večernom odchode, 2 hodinovej prechádzke očúral všetky izby...proste vtedy ide a počas chôdze čúra...Tiež keď máme návštevy, tak sa neskutočne rozjaší a blbne, čo by až tak nevailo, ale ako je chorobne fixovaný, odmeita si ísť ľahnúť do chodby do pelechu kým je neikto hore, či ku nám v obývačke a vždy sa natruc počúra. To človek normálne vidí, že si počká na očný kontakt so mnou alebo s mužom a natruc to pustí...Našťastie okrem koncovky na nabíjačke nič neničí, aj tie topánky len nosí aby si ho človek všimol (ale úspešne demoluje svoje veci, látkové hrčky mu vydržia tak týždeň, naposledy si rozcupoval v zápale hry pelech...)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:22
Reakce na Zina:

Objednala som tohto medvedíka od Kong, páči sa mi že vnútri je lano. V recenziách píšu, že dlho vydrží. Chcela som aby mala aj niečo iné ako laná, loptičky a konga. Tak som zvedavá. Čo som tak pozerala, kong má pekné hračky, dokonca aj pre mačky. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:41
Reakce na paktofonika:

Rufík ničí jak co, plyšáky taky dost často kuchá, ale tu puntíkatou slepici máme už rok a jenom jí uhryzal hřebínek, oči a zobák. Na ty Beco hračky jsem koukala v Kotvě, ale pro Rufíka mi přišly moc velký. Krásný hračky má Hunter, ale přijdou mi spíš pro mimino do kočárku než psovi do zubatý držky na zničení, plyšáka skoro za pětikilo bych mu fakt nekoupila. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:42
Reakce na Potrefenáhusa:

zubatá držka :-D

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:47
Reakce na Zina:

no ale jako uznejte, když si člověk představí, jak ta hračka bude za pár dní vypadat...:-D

Na spokojenýmpsu to stojí 435,-, naživo jsou fakt krásný a je jich fakt škoda :-D

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:49

u nás maj taky docela velkej úspěch přetahovadla, co jsem upletla z nastříhaný levný deky z jysku

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:53
Reakce na Potrefenáhusa:

V prípade Beco s dá vybrať aj veľkosť hračky. Ale je fakt, že je to drahá zábava. Medveď je posledná možnosť. Predtým sme mali plyšovú líšku, tá držala dlho. Ale už bola natrhnutá, a po zákroku čo mala som sa bála žeby mohla zjesť buničinu, a zašívať to nemá cenu. Papagájoša som zašívala 5 krát, mi bolo ľúto ho za ty prachy vyhodiť. Nakoniec z neho neostalo nič. Pozerám že Hunter sú pekné, ale ešte drahšie no. 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 10:54

Tak Bonnie už má prý došitý obleček, tady je fotka na autorčině modelovi :D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 11:17
Reakce na paktofonika:

Tak pak napište, co medvěd vydržel.  U nás jsou kritická místa ouška, ocásky a vše, co vyčnívá.  To prostě urve. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 11:24

A ešte máme opičku. To dostala ako výslužku keď odchádzala od mamky. Tú má odmalička a tu si šanuje. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 14:43
Reakce na paktofonika:

OH GOD!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 14:44

já jsem včera udala kočičátko (aneb kočka neurčitého pohlaví), dnes je u nás naposled :( asi mi bude smutno.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 15:05
Reakce na Jiná Realita:

Klíííd,  CDK ( centrální distribuce koček)  určitě časem  zase nějaké dodá! Zvlášť, když jste se celkem osvědčila.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 15. prosince 2016 15:17
Reakce na dzizisketa:

Obleček vypadá super, jako dělaný na dlouhé pochody, tak pak dejte vědět, jak se Bonnie bude líbit.