Máte shodu v DNA pachatele? Nemáte!
A na přiznání to taky nevypadá.Tak co!? ![]()
Chlpáči a iné
To niee!!! ![]()
To viete, každý pes je iný no. A Tifka je šikovný teriér, takže je celkom možné, že to pre ňu bude hračka ho zničiť.
Byli tu dneska naši mladí a říkali, že si pes a dítě navzájem kradou hračky ![]()
pche. torta.
pupík byl půl minuty u na dvoře větraných peřin...můžete hádat, jak to dopadlo.
Vyhrávate. Tak nasnezene mate. Tu je vonku cca -12 stupňov, tak by ani PSA človek nevyhnal, ale po tej torte bolo pokušenie fakt silne.
Inak želám všetkým miláčikom a ich sluhom šťastný nový rok, nech ho prežijeme všetci a zdraví.
Tak to prebiehalo aj u nás a ani rokmi sa to príliš nemení. Iba teraz je maly už šéf a Elzicka ho sleduje a chráni na každom kroku. Keď ho hresime, postaví sa k nemu. :)
ano, ani psa nevyhnal, a proto jiná realita obětavě běžela s pupíkem ven. hned poté, co jsem vyšla na pole, mi zmrzlo vodítko na dlouhý tuhý klacek! tady je totiž už asi -16, na poli možná i méně, fouká tam. oběhla jsem s ním nejkratší kolečko, i za těch deset minut mi omrzly ruce a už se tady dvě hodiny rozmrazuju.
Já jsem ráda, že ten pes je takový kliďas a ještě od malého si nechá víc líbit. Kluk prý strkal prsty, kam neměl, a maminka ho trošku plácla přes ručičku. Chvíli prý stál, krabatil bradu, pak šel a plácl psa.
No to ja som sa obetovala a upiekla tortu . Povodne síce niekomu inému, ale kto prv príde ........
inak sa tu radšej hrejeme dnu. Ani ten pes nechce ísť von. Tak si uvarte víno a hneď bude lepšie.
Mysli mu to. :) Oni to zvieratá s deťmi trpezlivosť majú , to je fakt.
Take spolužitie je len ku prospechu. Teste sa na lotrovstva vo dvojici.
Ty vaše historky s pesanama jsou prostě boží
No nevím, psisko je náturou flegmatik a lenoch, až neuvěřitelně na to, že je to teriér. A táhne mu na osmý rok, už bude mít rád svůj klid.
Ať mu poříděj' mladšího sourozence. Jak k tomu ten chudák pes přijde?!![]()
Uvažujou o tom, tak za rok, dva. No, kluk dostal vyhubováno a pes pamlsek, bude to muset ještě vydržet.
Tak já na to kouknu, ale běda Vám jestli nepřežije ani den! ![]()
U nás nepřežil, ale Terk to prostě systematicky ničí.
Tak ale vy máte doma komando hromadného ničenia predsa ![]()
Vybavuju si dobře, že "pupíček" je hovawartí obluda? Nebo leonbergeří?
hovawartí :) ještě není úplně hotová obluda, zatím mu ještě pár kilo chybí. až bude hotová obluda, prodám ho do číny na polévku, protože bude k nevydržení
je neunavitelný, nezastavitelný, nenažraný a šílený.
a prosím vás, kdo máte zkušenosti s "venkovními" psy a mrazy?
náš předchozí pes byl v zimě bytový, ale u tohoto to nechci v žádném případě dopustit. jenže venku je fakt zima, teď je tam minus 20. do rána bude asi hůř. má zateplenou boudu s předsíní, mezi předsíní a zadním prostorem má zavěšený hadr, mezi venkem a předsíní má pověšené asi tři deky, aby na něj přímo netáhlo. jenže on je prostě osel, a jednak si to tahá ven, druhak vzadu odmítá spát, protože má potřebu pořád vědět, co se děje kolem boudy, takže spí s nosem vystrčeným z těch dek ven ![]()
doteď spal venku, a já nevím, co teď. domů ho dát nemůžu, máme jen jednu chladnou chodbu, ale je tam průvan, to je snad horší než ta bouda, nebo teplý byt, a to už bych ho zítra asi nemohla dát ven, navíc nevím, co bude případně celou noc při své hyperkaitivitě doma dělat, kousek nábytek a tak, on nespí asi nikdy.
Ma niekto skúsenosti s topánkami pre psa? Amy už nezvláda vonku ani chodiť, len dvíha labky a tŕpne. Ja viem oteplí sa a bude lepšie, ale aj tak by som jej rada niečo kúpila ak by bola znovu taka zima. A na dlhšie prechádzky v zime do terénu sa tiež budú hodiť. Len neviem ci je jedno aká značka, na čo si dávať pozor a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje