No v tej plávajúcej ho to bralo trochu bokom :D No a Amy sa na oblečenie tiež veľmi netvári no, labkami asi bude kopať na každú stranu ale podľa mňa by si zvykla. A na insta sledujem west_coast_heeler_pack a tí majú aj okuliare. Sú úplne boží

No v tej plávajúcej ho to bralo trochu bokom :D No a Amy sa na oblečenie tiež veľmi netvári no, labkami asi bude kopať na každú stranu ale podľa mňa by si zvykla. A na insta sledujem west_coast_heeler_pack a tí majú aj okuliare. Sú úplne boží

A doma....

já bych se toho nebála. bouda je fest zateplená, se závětřím. hovawart je tvrdej pes, s hustou srstí, tenhle navíc zvyklej bejt venku, takže řádně nasrstěnej. oni nejsou blbí, když mu bude zima, zaleze a nebude vylehávat napůl ven z boudy. ve velký zimě se stočej do klubíčka, čumák schovaj pod packy. boudu si vytopí tělesným teplem.
Amy je totalna rozkosnica :-) tiez mi je Zuny luto, lebo je jej zima na packy - predvcerom v mrazoch tiez skackala po troch nohach, neustale to striedala a vrchol bol, ked si do snehu lahla (na brucho), ma cez brusko "vetrovku" a labky mala tak, aby ich nemala v snehu, to som ju vzala uz vzala na ruky a odniesla domov. Blackovi zima nie je, on to zvlada uplne v pohode toto svinske pocasie, ale v pondelok mi pride oblecenie aj pre neho, aby mu neprechladli klby, predsa uz je to pan v rokoch :-) takze teraz nechodime nikam, ina max 5 minut zahrada a pod deku.
My jsme v takových mrazech brali domů i ty naše berňáky, ale je fakt, že byli hodní, klidní a způsobní...![]()
S tím, že psi nejsou "blbí" a v mrazu nebo dešti se schovají, bych dost polemizovala. Všichni naši psi ( rotvajler a berňáci ) byli v tomhle ohledu tupí až až...
Šiš, to je brouček ![]()
skusenost nemam, ale suhlasim s moora, ked mu bude zima, on si poradi (ked na to ma prisposobene moznosti a buda je zateplena). hovawarta cca 8 mesacneho mame na cvicaku a to nie je pes, ale ponik a kozuch ma ako polarny medved, v snehu sa vala neustale, no je vnutri s majitelmi. ostatne, ved aj sibirske husky niekde na severnom pole spia niekedy iba na slame a zvladaju to, lebo vedia vypustat teplo. no na druhu stranu, predsalen je Pupicek stale stena a u steniat sa ta termoregulacia vyvija do 1 roka (ale netusim, ci je to tak aj u velkych psov), takze... netusim... ale ako sa poznam, nemala by som srdce nechat aj psa v poriadnom kozuchu pocas minusovych teplot vonku (aj keby bol vesely a v pohode - uznavam, ze to viac problem mna ako psa...).
prave som si v archive CT pustila Kocka nebo pes a som celkom spokojna, aj ked ma niektore veci prekvapili. o mackach neviem absolutne nic, to si netrufam hodnotit, ale pani cvicitelka podla mna hovorila logicky a k veci - v niecom su tie kocky predsa rovnake ako psy :-) tesila som sa najmä na RD: niektore jeho rady a odporucania sa mi pacili a mam s nimi osobnu skusenost - aplikovala som ich aj na Zunke, niektore veci ma dost prekvapili (ako si ziskaval u psa respekt - ak mi pes doveruje, tak snad si respekt nemusim vynucovat), ale zaroven to beriem s rezervou - cela relacia mala 30 minut, takze sa do toho obmedzeneho casu nastrihalo to naj. videli ste? co na to poviete?
Dadoo boty dostala. Dokonce to vypadalo, že se jí líbí. Vůbec si je nesundavala. Bohužel to trvalo jen do chvíle, kdy venku vykonala potřebu a tradičně se vší silou "odhrábla" A byla bez podrážek! ![]()
Jinak.. my měli dnes zajímavou návštěvu v krmítku. Takový divný pták..Pak jsme zjistili, že ta návštěva je dvojitá.
Pak obě pod oknem, několikrát, a pak zase v krmítku. Berta doma šílela.
Neznáme je, asi odněkud přišly. Jsou plaché a drzé. Jídlo dostaly.

Táhnou na jih, no.
Aneb jak mi napsala sousedka do novoročního přání "do všech krmítek jsem nasypala, aby se ptáčkové a kočičky měli dobře."
a už máte dva nové nájemníky :)
mně do krmítka chodí poštolka nebo něco podobného :(
A doma....

Amy je rozkošná
Lily je tiež teraz vonku ako zmrznutá.Vykoná pokiaľ možno čo najrýchlejšie potrebu,stojí bez pohnutia a ocino ju musí odniesť až domov.A to sa pri normálnejšej teplote zvykne blázniť v snehu.Nosi len takú akoby vestu,lebo v hocičom,čo zakrýva aj nohy,sa na protest odmieta hýbať. Tak si neviem predstaviť,čo by robila,keby som jej v týchto mrazoch chcela dať niečo ako topánky.
Ak nejake Amy zoženieš,daj vedieť,aký mali úspech ;)
on právě pořád ještě moc způsobný není :/ kdyby byl klidný jako předchozí pes, tak neváhám a dám ho na chodbu, on by tam ležel do rána a spokojeně chrápal, ale toto pometlo udělá něco hrozného, ostatně, stačila mu fakt minuta, aby třeba sežral kus peřiny
a to s ním i v těch mrazech obětavě chodím dvakrát denně "vyvětrat hormony", aby si co nejvíce divočiny vybil běháním v závějích, hledáním myší a taháním se s balonkem. mu to nevadí, já se vrátím polomrtvá, a stejně má pořád energie na pohon menší turbíny. jsem z něj poslední dobou už nějak utahaná
a on pořád nic, i když uznávám, že poslední měsíc už je dost klidnější.
děkuju všem za názory a rady, asi to udělám tak, že ho budu sledovat tak do jedné do rána, dřív stejně nepůjdu spát, nechám ho zatím venku, a pak uvidím, jak má v boudě teplo a co dál.
Chápu, těžko radit... Stejně bych to ale asi riskla a vzala ho dovnitř, těch pár nocí to přežijete ( a třeba přežije i to ostatní, co bude v jeho dosahu ... )
neee, a já jsem myslela, že horší bambule než náš pes už snad nikdo nemůže mít!
Haha,no to je přesný...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.