On sníh miluje, rozbagroval nám tenkrát celou zahradu a vůbec nechtěl domů. Museli jsme ho pak vrazit do vany a pomalu ho sprchovat vlažnou vodou, jinak to z něj nešlo sundat.
Chlpáči a iné
Venku je úplně čerstvej snížek, Rufíček je nadšen, vyválel se důkladně hned na chodníku před domem...:-D
K debate o botach pre psov. Sestra má tiež Ridgebacka a raz ušiel a tak dlho bežal až si zodral páčky do krvi. Tak museli natierať skúpila take kožené ponozkoboty. Hneď si na ne zvykol, dávali mu ich na venčenie von aby čerstvá koža na packach vydržala. Myslím že kupovala na zoohit. Naša Elza teraz ide von len na potrebu a hneď dnu a to má vestu. Je tu -19 stupňov. Včera sme sa bobovali, čo sa jej vždy páčilo, ale ani sa nehla, len sa pýtala dnu.
u nás se tedy jen zdvořile posedělo ve dveřích :-)

Já vám to trochu závidím. My jsme včera byli hodinu v místních kopcích a večer na mě koukali tak, že jsme šli ještě aspoň na půlhodinu. Přitom psa by nevyhnal, sice už nebylo -16, ale foukal dost vítr, tak pocitově to bylo o dost horší.
Podezírám je, že jim se ten ledový vítr líbí, vesele větřili a Cid skákal do vzduchu a chytal vločky.
Tomu říkám sportovní výkon! Ale chápu...
abych to upřesnila teda: zdvořile mezi dveřmi poseděly kočky. psi samozřejmě kdykoli kamkoli jakkoli dlouho.
myslím, že naši psi jsou nevlastní sourozenci...já teda za chvíli vyrážím, už se tam "oteplilo" na nějakých těch minus 13 nebo kolik. pes stepuje za oknem (vážně za oknem, když dlouho nejdu, vyvalí se packami na parapet a kouká dovnitř).
zajímalo by mě, jak dlouho mě vydrží tahat po závějích. lidem, kteří mají teplomilné psy, nepokrytě závidím :) zejména mooře :D
právě jsme venku potkali odrostlého hovawarta a začala jsem vás doopravdicky litovat, byl jak rolba...
Hezky v teple 

Má recht!
opalovačka na sluníčku? :-D
Rád by...

Sníh v Praze je boží!

Nejvíc boží!!!

Amy je slaďouš. ![]()
To je radosti!. ![]()
tohle nám prej doma chybí (NO x jezevčík) ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje