Tak tomu říkám hříčka přírody!![]()
Chlpáči a iné
Chacha,to je jeste větší sprsklotina než Rufíček! :-))) ![]()
Přijde mi,ze tyhle priserky to vetsinou doháněj naprosto entuziastickym přístupem k životu!
To každopádně! Já si teď pořád představuji, jak ta hlava NO chce běžet a ty nožičky jezevčíka jí nestačí. Musím se fakt furt smát ![]()
Podobny mix som videla pred 19-imi rokmi v Spanielsku-telo jazvecika,hlava a chvost vlciaka.Nechapavo som na to pozerala,ze to ani nemoze byt pravda.Videla som take nieco 1-krat v zivote.Bolo mi ho luto.
To je boží psíček ![]()
Jinak já jsem dneska venku potkala božího psa, nevím, co to bylo za rasu, ale z dálky (vlastě i z blízka) to vypadalo, že paní si vede medvěda ![]()
Jejda! Jak si ty zvířátka přes rozdílné tělesné proporce vzájemně vyhověj ![]()
A nohy má po mamince nebo po tatínkovi? (jestli po mamince, tak to teda musel bejt porod...)
Může bejt i černej? Jestli jo tak asi jo..byl obří
Leonberger má černý znaky, ale ta černá nesmí převažovat. Nemohl to být novofoudland?

Jsou to fakt úžasný medvědi, ale myslím, že jim je v našich podmínkých většinou horko, možná tak ještě někde ve vyšších polohách by jim mohlo být dobře.
S jedním jsme jednou byli na táboře, už při teplotách nad 20 mi ho bylo docela líto. V rodině máme jim hodně příbuznýho landseera, tchýně ho provozuje v Orlických horách a přijde mi, že je mu tam docela dobře. Má teda přece jen trochu míň chlupů a pravidelně ho stříhají.
Horší je to u ls s temperamentem, proti klasickýmu novofoudlandovi mi přijde o hodně živější a u 70kilovýho psa je ta živost chvílema trochu strašidelná :-).
Ty štěňata jsou k sežrání!
No měl užší čumák, bez těch pysků..
Amy je totalna rozkosnica :-) tiez mi je Zuny luto, lebo je jej zima na packy - predvcerom v mrazoch tiez skackala po troch nohach, neustale to striedala a vrchol bol, ked si do snehu lahla (na brucho), ma cez brusko "vetrovku" a labky mala tak, aby ich nemala v snehu, to som ju vzala uz vzala na ruky a odniesla domov. Blackovi zima nie je, on to zvlada uplne v pohode toto svinske pocasie, ale v pondelok mi pride oblecenie aj pre neho, aby mu neprechladli klby, predsa uz je to pan v rokoch :-) takze teraz nechodime nikam, ina max 5 minut zahrada a pod deku.
No amy je nešťastná ze nemôže behať po vonku. a ma kopec energie takže sa len hráme a cvičíme. Včera konečne pochopila(resp. ja som jej to asi zle vysvetľovala a včera som prišla na to ako jej to vysvetlit) toho veľkého Konga. Možno by si mohla skúsiť pre Zunku. Určite by ju to zabavilo aj keď nebudeš doma.
Fenka NOxjezevčík bydlí u nás v pnaeláku, fakt jako z té fotky, je to nejvtipnější pes široko daleko :D
My včera byli na dvacetikilometrovém výšlapu Peklem. Já se pořád strachovala, aby té naší berušce nebyla zima, v batohu jsem měla obleček, botičky i vazelínu na tlapičky, a on řádila jak černá ruka. I v pátek večer při bobování. Ona vlastně nemá vůbec šanci, i přes neexistenci podsady a nulové ochlupení na bříšku atd., prochladnout.
Určite dám vedieť. Som aj ja zvedavá ako sa bude tváriť. Asi kúpim najprv niečo na skúšku ako bude reagovať a potom keď tak za investujem, lebo ako som pozerala niektoré sú za cenu kožených ľudských topánok.
opalovačka na sluníčku? :-D
Áno opaľovačka. Teraz v zime je v byte malo slnka tak treba využiť každé miesto. Ona vie aj stáť pri stene len aby mala aspoň uško na slnku.
Sousedka hlídá Růženku. Růženka je vinohradská kavárenská povalečka, celá vedle ze zahrady a našich koček. Když je poprvé uviděla, vyskakovala metr do vzduchu jak kreslená. Dítě si stěžovalo, když jsme se vracely z bobování, že Růženku ještě nevidělo. Sedělo vprostřed silnice na bobech. Že na sousedku zazvoníme. Stačí, když se otočíš (aneb Nemusím, já už ho vidím...) Růženka je vlkodav.![]()
Amy s kongem na vašem instavideu je uplne bozi!!!
Rufika jsem dneska musela donest domu po schodech rovnou do vany,protože nám nekdo posolil dost důkladně chodník a Rufik fakt knucel a zvedal nozicky,jakoze au,to s Čendou vubec nepamatuju,ten to ale vetsinou nekam dral hlava nehlava a žádných tělesných útrap si nevsimal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje