Ďakujem. Rufikova oranžová lopta je niečo podobné? A Rufikovi sa nečudujem, mne keď vojde do rany soľ alebo ocot tak až mam slzy v očiach. A Čenda to bol odolný drsňácky pes. :-)
Chlpáči a iné
jojo, ta oranžová věc je podobná, má se koulet a převalovat a něco z toho dolovat. Ale já myslim, že to ještě přijde, nevzdávám naději, na cvičáku z toho byl fakt úplně hotovej a neviděl, neslyšel. Akorát je ta věc docela dost peprmintová, tak nevim, jestli mu to nevadí a ten na cvičáku jestli nebyl oslintanej od předchozích psů :-D
Čím kdyžtak mazat psí tlapky?
Na to jsou různý názory: např. že se mazat nemaj, protože jsou pak měkký, jemný a tudíž náchylný na zranění. Ale když už mazat, tak bych asi vzala vazelínu ![]()
Ja mažem bambuckým maslom ale len občas.
Dadoo je v nemocnici ![]()
Dneska odpoledne se začala strašně moc horšit, každých 10 minut chtěla ven, zalézala mimo dosah, pořád pila, průjem a strašně rychle dýchala. Najednou manžel zjistil krvavé fleky na zemi. A už jsme frčeli na pohotovost. UZV, krev, další vyšetření.. Má těžký zánět dělohy. Nechali si ji tam, zakanylovali, dostala ATB, zavodňují ji. Ráno se rozhodne, jestli půjde pod kudlu, ale asi ano.
Tak nám držte palce, at se všechno povede.
Ach jaj to mi je ľúto. Ale Dadoo je silná a zvládne to. Držím Vám veľmi silno palce a Amy labky.
Chuděrka malá... neboj, oni jí pomůžou, to bude dobrý! ![]()
Drzim Dadoo palce.Nech to dopadne co najlepsie.
Myslím na vás obě.
Ajaj. Ale je v dobrých rukou teď. Palce i tlapky držíme.
Držíme vsechno,co mame!!!
Hlavně že už je v odborné péči. Už to snad bude dobré. Držím palce!
Já se z těch tvejch fotek a gifů pominu! ![]()
Stejnýho (po)tvora měla kamarádka - ten ležel, i když chodil
"Zdědila ho", jak jinak, po dětech (který se za něj zakrátko začaly stydět)... a plodil jí ostudu úctyhodnejch 17 let ![]()
Držím palce, ať se z toho dostane.
Díky všem
Taky věřím, že všechno dobře dopadne. Srdíčko, ledviny a spol. má v pořádku, dostane šetrnou inhalační narkozu, určitě dopadne všechno dobře. tedy.. kromě mé peněženky. Operace s hospitalizací bude stát cca 7-9 tis., pak další dny kontroly a další kapačky.. Ale tak.. bot mám dost, na sebe nic akutně nepotřebuju, kam jinam bych ty prachy vrážela jinam, než do Dadoo a do benzínu, že..
Hlavně aby byla, koza jedna sánská, hlavně zase v pořádku. V pátek bude mít narozeniny, bude jí 13 let. Tak to pak oslavíme všechno najednou.
Ale ty její oči, když jsme ji tam nechali s těmi divnými lidmi v zeleno-bílém a odcházeli bez ní.. Stydím se ještě teď ![]()
... že je Vám to líto, to je jasné, ale proč se stydět? Vy byste ji snad odoperovala?
No jasně že ne. Ale vysvětlujte to psovi, kterého nemocného opouštíte v úplně cizím prostředí a odcházíte bez něj. Já jí to pak ale všechno vynahradím. ![]()
Držím palce, ať to všichni zvládnete a mohutně oslavíte!
Ale zase ta radost, až si pro ni půjdete!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje