Ty kočky toho nadělají. Koukni, mne to vůbec nestudí!![]()

Chlpáči a iné
teda, toho je oranzovej kus
Amy je prostě modelka![]()
ta Amy je fakt úplně k sežrání. A fakt se vám nedivím, že jste z ní úplně zfanfrnělá! ![]()
to je fakt taková rozinka!!!![]()
Ba ne, pravdu dí Potrefenáhusa , je to rozinka mrňavá, z našich koček nejdrobnější. Tady se jednak načepýřila proti zimě, jednak chybí měřítko. Má 2,5kg.
M
2,5 kg???![]()
ja vim:-) psa urcite chci, ale az casem, vyzaduje prilis mnoho pozornosti na coz zatim nemam kapacitu. plus mit nekoho na hlidani v pripade potreby, nemoct odjet to nepada v uvahu. uz jen ze jsme se treba neplanovane rozhodli nekde prespat a resili co pes doma...to u kocky nehrozi, ta je opravdu temer bezudrzbova.
Dočítám a nestíhám:
Dadoo - já málem předbíhala ve čtení, abych věděla že to dobře dopadlo! Uf, držím palce na pohodovou rekonvalescenci.
Dost_Bot - čistě venkovní kočka je nestabilní věc. Určitě nefunguje vzít kotě a prsknout jej ven (viz příběh Fusekle). Spíš bych počkala, zda si vás nějaká již venkovní kočka nevybere, takhle jsme měli Svini Zrzavou i Mladýho Pána. Ale jak bylo řečeno výše, s většinou venkovních koček si neužijete, žádný blbiny s kotětem, ani mazlení s rozumnou kočkou. Přijdou, odejdou... přejede je auto, někde se ztratí, nemají pevnou vazbu a většinou jsou venkovní kočkou pro několik sousedních baráků.
Vnitřní kočka (případně s výběhem ven) není nic hrozného, zatím jsem nikdy nenatrefila na kočku, která by nebyla až úzkostlivě čistotná. Jindřich, papírový briťák, měl být původně čistě domácí, ale ven se prostě probil. Ale chodil fakt jen po pozemku, nejedl lidské jídlo, chytal myši a neuměl si představit, že potřeba se dělá i venku a ne jen na záchod :-)
Fakt ji nemoříme hlady! Není to tak, že jí Tymián všechno sežere, čestně! Ve skutečnosti je velice životaschopná.
Fusekle se rozhodla, že sníh je ekl a na něj prostě nevleze ani za nic :-) Takže si dvakrát denně nechá otevřít dveře, zjistí, že tam ta bílá studená věc furt je a zase maže domů. Tak jsem na terasu naházela ptačí zob a oříšky, Fuska se usadila k oknu a čučí ven na kosáky. Spokojenost na všech stranách :-)
Jinak jsem dost ráda, že ven moc nechce, už od brzkého večera se tu potulují lišky, okolo domu je spousta stop. Asi bych měla granule pro cizí venkovní kočky dát někam vysoko, jenže to pak zase sežerou ty straky nenechavý tlustý.
A taky nám už od podzimu nějaká kočka chodí spát do střechy, po půlnoci slyším tlapky tam, nad ránem zase zpět. Fuska se z toho může zbláznit, lítá okolo oken a snaží se zjistit co to je. Já teda taky, prozradil ji sníh, zanechala pár stopiček. Dám na okno misku s granulema.
to
platilo na Godzillu, myslím, že normální kočka váží kolem 3 kilo, ne? (Přiznám se, že mi leccos, co je k vidění venku, přijde jako koťátka ![]()
viz : (A to na tý druhý fotce je Goliáš ve věku max 2 let, myslim, že letos by to bylo ještě o fous horší...)

a je to kočka v tý střeše, není to kuna třeba?
Nene, kuna by to být neměla. Žádné jiné zvuky než příchod a odchod jsem nezaznamenala (hodně špatně spím v poslední době, takže fakt). A stopy u střešního okna určitě kuní nejsou. I ty zvuky jsou takové jako u našich koček když se pohybovaly po střeše, žuchnutí při seskoku na balkon a tak. Žádné bobky, žádné zvuky hnízdění.
Potrefenáhusa Cvičit za bábovku říkáte?

On se teda odměnil sám. Ožral jich takhle ceou řadu jak chladly na lince. Fakt na to nevypadá, ale je ultražravej...
Obdivuji, že máte co ukazovat, nám jednou Belisa sežrala obří mazanec a nic k focení nezbylo :-D. Ale ten pohled je výbornej!
chacha a tak když mu chuďátkovi nedáte najíst, jak je rok dlouhej!!! ![]()
Potrefenáhusa Zina Uznávám že totak, vypadá, ale fakt to tak neni! Na sladký je teda ujetej taky hrozně, v létě občas může za odměnu dojíst Míšu ![]()

A nějaké aktuálnější

Jinak na Poděbradskou chodíme taky, já navíc v rámci studia, tak se tam třeba někdy potkáme. Goliáše s Rufíkem na živo bych vážně videla moc ráda!
Jak tak koukám na MPLee, tedy spíš jejího hafana, už dlouho tu chybí Kira![]()
Nám kdysi taky Bertík dost posunul měřítka, jak vypadá normální kočka. Muž jednou vyndaval na veterině Mišutku se slovy "tak napřed ta naše malá..." Bylo mu vysvětleno, že je to kočka spíše lehce nadprůměrného vzrůstu. No a pak vypustil Berťase. "Aha," řekl pan doktor.
No a Tymián dělá co může, když přišla netopýrka, zavětřil konkurenci a nasadil k růstovému spurtu. Ale zatím má jen něco přes pět. A pok kožichel ještě jdou i žebírka nahmatat.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.