no Godzille jdou žebra taky dobře nahmatat, zato ten vak na antilopu, co má na břiše...![]()
Tuhle na veterině: "A kolik váží...(významná odmlka)...kočička?"

no Godzille jdou žebra taky dobře nahmatat, zato ten vak na antilopu, co má na břiše...![]()

To je kožní řasa, přeci! Tu mají dříve či pozděli všechny správné kočičky.![]()
von mi i ty zadní kejty takový větší :-D A sprinter je teda fakt dobrej (ale nevydrží :-D )
Kocourovi je 9 měsíců a má 3,9 kg. A přitom je hubenej! Tříletá tříkilová nežravá Kočka akorát tak nafukuje kožich, aby byla vizuálně větší, když má kocourek náladu "kočkovat se". Teď v zimě jí to jde dobře, nevím, co bude dělat v létě.
Uz jsem sem davala lasku mezi Bonnie a nasich Ruzenkou?
ta Amy je fakt úplně k sežrání. A fakt se vám nedivím, že jste z ní úplně zfanfrnělá! ![]()
Prosím zfanfrnela znamená hotová?
jo :-D Do ní zblázněná.
Jé to jo štěňátko ![]()
Potrefenáhusa Cvičit za bábovku říkáte?

On se teda odměnil sám. Ožral jich takhle ceou řadu jak chladly na lince. Fakt na to nevypadá, ale je ultražravej...
Ty VOČI ![]()

![]()
Ďakujem za pozitívne ohlasy na anjela s diablom v tele :) Odkážem majiteľom.Je mi len ľúto,že kým Belu uvidím naživo,bude z nej už minimálne slečna (žije za veľkou mlákou).Tak sa z nej vytešujem aspoň vďaka fotkám,Skypu a historkám zo života :)
Všetci chlpáči na posledných stránkach sú úžasní.
No a Amin kukuč na poslednej fotke by roztopil aj Antarktídu :D
Potrefenáhusa Cvičit za bábovku říkáte?

On se teda odměnil sám. Ožral jich takhle ceou řadu jak chladly na lince. Fakt na to nevypadá, ale je ultražravej...
Jé, nový přírůstek! To je postavička!
to
platilo na Godzillu, myslím, že normální kočka váží kolem 3 kilo, ne? (Přiznám se, že mi leccos, co je k vidění venku, přijde jako koťátka ![]()
viz : (A to na tý druhý fotce je Goliáš ve věku max 2 let, myslim, že letos by to bylo ještě o fous horší...)

Normální kočka má 3,5 kg!?!?
co těch našich 7,5?????
Tak to potom áno, priznávam som zotročená. ![]()

Jak krásně zapózovala! To my máme doma obludu, jsem
zjistila:
Tak ale vy mate Britky,ne,tam je to normos :-)
a at sem dá moora svyho macicka!!!!!
To je pravda, ale obyčejný Bertíšek měl taky 7 kg. Byl strašně velkej s dlouhýma nohama. Danikovi teda žebra nahmatat nejdou a vak má na několik antilop, ale tlustej mně nepřijde. Je takovej medvídek.
Sakra mne uniklo meno, ale je nádherný a má podarený kukuč.
Garfikova siesta?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.