Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 21:47
Reakce na Sweet Potato:

Koukám, že rovnováha Mišutce už problémy nedělá :)

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 23:00

Držím všem marodům palce i nadále. A jsem ráda, že Dadoo už je ve formě.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 23:18
Reakce na whiskas:

jaaaj, ja som myslela, že sa jedná o psíka  čo sa týka mačiek, do toho vám kecať nebudem, som mačkami nepolíbená 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 23:24
Reakce na DrowRanger:

Pevně doufám, že brzo nastanou podmínky i pro psíka :-). 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 00:08
Reakce na DrowRanger:

mě před chvílí jedna mačka políbila  normálně si chytla packou tvář a zašimrala mě vousama na líci!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 00:19
Reakce na Jiná Realita:

To je dojemné, tu scénu bych chtěla vidět. Taková pocta .

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 00:21
Reakce na whiskas:

taky mi olízala hlavu  

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:01

nám se stalo to samé, hledám kotě a slyším ho mňoukat na okně vedlejšího domu a prej dětem se líbilo tak si ho vzaly domů. normálně věděli že je náš. a s vrácením nemínili spěchat, až jsem udělala virvál že zavolám policii. neskutečný

ted jste mi pripomnela, jak pred par lety prisla o kocku segra. meli modrou britku, ktera byla castecne venkovni. zila s nima v domku, ale v lete ji pousteli ven, kde si courala po zahrade a honila se se psem. a normalne jim nejaka stara baba ze sousedstvi furt chodila k plotu a kocce nosila neco k zradlu a hladila ji a opakovala ji "takova pekna kocicka, ja si te jednou odnesu". no. a jednou si ji odnesla. segre tehdy bylo blby volat policii kvuli nejaky pomateny babce, ale bylo jim to moc lito...

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:15
Reakce na razorblade:

já bych ty policajty zavolala, kdyby mi někdo sebral Godzillu, tak by šla jakákoli lítost stranou, jako Godzillu bych fakt ukrást nenechala!!!!! (Voni by ho teda ještě rádi vrátili :-D )

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:25

mně to úplně rozčílilo, fakt! Představa, že mi někdo ukradne psa nebo kočku, že se mu líbí!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:27
Reakce na Sweet Potato:

Haha Mišut vypadá velice živě, u toho jídla 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:30
Reakce na razorblade:

Mně by to teda líto nebylo, volat policii, ale hlavně bych šla bábě bušit na dveře 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:41

No mne by tiež nebolo ľúto volať policajtov, veď je to člen rodiny. 

Známej ukradli psa, čakal pred obchodom. Malá oriešková zmes, bol rotomilý, pôsobil ako šteniatko aj keď už mal svoje roky. Nikto si pred obchodom ničoho nevšimol, už ho nikdy nevidela....Ostalo jej len dúfať, že sa dostal do dobrých rúk. Ale ta nevedomosť a výčitky ostanú navždy. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:45
Reakce na paktofonika:

já už bych psa před obchodem nenechala, asi už teda taky stárnu, ale fakt se o něj bojím. Čenda by se nikým cizím 100% odvázat nedal, ten by fakt kousnul, ale zase jsem se bála, že ho třeba někdo nakopne nebo tak. Rufík je větší trouba, ten do lidí nekouše a fakt si nechci nikdy vyčítat, že mi ho někdo odvedl a třeba sežral nebo kdo ví co.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak tak, náš pes je naštěstí velký a černý, což je prý nejhorší kombinace, možná ještě tzv. bojové plemeno by to vylepšilo, aby na ni nikdo nesáhl, navíc ona je k cizím lidem ostražitá a odvázat by se bez důrazných protestů určitě nenechala. Občas ji nechám u nás před Billou, ale když jdu jen ráno pro mlíko a rohlíky, ne na žádné velké nákupy.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:53
Reakce na dzizisketa:

a jak se má marůdek?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak ono to bolo už dosť dávno. Vtedy som bežne vídala psov pred obchodom. Teraz už len zriedka kedy a to väčšinou len starších ľudí ktorý slabšie chodia a vezmu nákup a venčenie razom. 

Ja by som Amy nikde nenechala, tú by na stopro niekto vzal. Nekuše, asi by sa snažila utiecť, no ale čo by zmohla na vodítku. Už sa ma pár krát aj zastavili podivné typy a pýtali sa na cenu takého psa. Na to nikdy neodpovedám a utekám preč. Dnes už sa kradne všeličo, aj psy zo záhrady. Ale že by som susedovi nechala člena domácnosti to nie. Babka nebabka

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 11:56
Reakce na paktofonika:

no u Amy bych se i strašně bála, že skončí někde v množírně na velkovýrobu štěňat.

Já jsem dřív psa taky před obchodem normálně nechávala, ale teď už mám strach. je fakt, že za mýho dětství se normálně nechávaly i kočárky s miminama venku, to je dneska už taky nepředstavitelný.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 12:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Však jsi viděla na instáči, jako by jí nic nebylo Akorát ráno se rozplácla na ledu pod čerstvým sněhem, tak musela na převaz, protože si namočila a natrhla obvaz, i když jsme měli dnes mít od veteriny pohov. Po víkendu už se jí do ordinace vůbec nechce, naštěstí se nechá uplatit piškotama, potvora jedna nenažraná

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 16. ledna 2017 12:02
Reakce na dzizisketa:

tak hurá!