Od kohútika po koreň chvosta ma 33cm takže takmer celý chrbát.
Chlpáči a iné
Od kohútika po koreň chvosta ma 33cm takže takmer celý chrbát.
Teda ![]()
Naše slečna "modelka". Zapózovala v pokoji u syna přítele, nehodlala odejít a stále zírala na to auto, tak jsem snad vyhověla jejímu pokynu.

Omylem vloženo opakovaně.
Chvíle, kdy je v klidu. 
závidím voňavého psíka. pupík většinou smrdí takovou nějakou divočinou ![]()
tak ta je nevinnost sama!
Mne vlastní psi vzdycky strasne pekne voneli,fakt az fetiš ![]()
Chudak Amy,ale co,jizvy nevadí,hlavne,aby byla OK
(Rufik ma zada skoro 40,ale tak on je takovej jezevcovite podlouhlej)
Nevinnost sama? Evidentně klame tělem
.
To je krasavice. ![]()
Mam uz prej neco pustit

Děkuji, vyřídím, bude potěšena. Jméno, ehmmm, nooo, přítel jí začal říkat Šiška, tak jí to zůstalo, prostě Šíša.
Já jsem nevrhovala jiná jména, ale prý kočka bez "Š", "Č" atp. ve jméně není ve své kůži
, kterýžto názor nesdílím, ale budiž. Stejně ji oslovuji různě, podle aktuálních přečinů
.
Myslím na Myšutku. Snad to dobře dopadne. ![]()
Asi to nebylo na mne, ale mně voní kočky. Hlavně chlupáč Tymián (aby ne, s tím jménem)
Netopýrka, ač je mrňous, je prostě cítit jako pes. Malinko.
Ma balon

Děkuji jménem toho "neviňátka".
Oni ji chudinku skoro celou rozpárali.
Tak ať se brzy uzdraví. ![]()
Nebylo,ja píšu z telefonu,tak mi to ujelo. Golias dobry,ale proti psovi v tom neni to neco :-)) a teda taky se moc neda ocuchavat, žere :-)))
muhehe, přiznávám, že když jsem to poprvé četla na mp, jak čicháte ke psovi, šla jsem očichat našeho, toho předchozího, ale smrděl stejně jako ron, podle počasí. někdy jako udírna (vážně takový uzený dýmový odér), někdy jako zavánějící ryba, někdy jako slané špinavé ponožky - zvláštní je, že jsem zatím ještě nepřišla na to, co na něm vlastně tak smrdí, protože to je cítit jen kousek od něj. když čichám přímo k němu, nic necítím
nicméně už jem čelta, že hovawarti prý vážně smrdí. ale cizím lidem se to nezdá, smrdí jen domácím. taky je to těžko vyjádřit, ale mně vlastně ten jeho puch vůbec nevadí. v podstatě je mi příjemný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY