To je uplne v pohode, ja jsem naopak rada, ze to tady muzu vsecko probrat...
Chlpáči a iné
Ja se z ty tvy Godzilly pominu
Ze vy tam ten stul mate pristrcenej kvuli jeho pohodli?!
Tak že jsi to ty, Goliáš a Rufíček...![]()

buďte ráda, že neslyšíte ty zvuky spadlý brady, co ze mě právě vypadly...tyjo!!!!!
Nádhera!
(Můžu u vás bydlet???)
Ja se z ty tvy Godzilly pominu
Ze vy tam ten stul mate pristrcenej kvuli jeho pohodli?!
tak to je snad jasný, ne? :-D
No to je nadhera! Za rohem se jeste prochazi Neruda, ne? ![]()
a víte, co je vtipný? Já si fotky starý Prahy docela ukládám a ta vaše mi byla hned povědomá a hádejte, co jsem našla ve svým archivu :-D

Když vezmeš Goliáše do tašky a Rufíka na vodítko, můžeš přijít na kafe
.
A tykej mi, já už jsem si to tady přenastavila...
No jo, no... Praha je prostě malá
.
Toho nepotkávám
, ale vedle bydlí paní, jejíž rodina v tom domě žije už tři sta let...
Dekuju, mam zavisti zkazenej celej den ![]()
oukej!
A jak se ti tam žije? Já jsem si zrovna tuhle říkala, jak je to centrum Prahy strašně zaneřáděný, všude takovej různej bordel, krámy s nevkusnejma cetkama, různojazyčný mafie, Starý Město úplně vybydlený...jestli se třeba ještě dožiju toho, že ta Praha zase bude někdy hezká? Já si pamatuju ještě tu romantiku přelomu 80. a 90. let, kdy jsem byla malá, ale tak zas druhá strana mince byla, že byla celá Praha pomalu na spadnutí nebo zbourání.
A u některých ještě předasanačních fotek by fakt člověk zaplakal, zbourali nádherný jedinečný středověký město. Nejvíc mě dostalo asi nakonec původní okolí magistrátu a městské knihovny, kde fakt stály fronty uzounkých gotických domů až někdy do toho začátku 20. století.
Nebo ty starý čtvrti, co pak padly kvůli metru (Zátory) nebo magistrále...jako Praha asi unese fakt hodně, ale nevim, jestli to jde donekonečna...
haha, já taky :-D
Já už jsme asi narušená, protože u jakýhokoliv bydlení prvně přemýšlím, jak se tam venčí. I když jsem pro nás hledala dům, tak první bylo, že jsem se koukal do mapy, jestli je poblíž velká zelená plocha, a pak až mě zajímalo cokoliv dalšího, jako jestli to má střechu a další podružnosti. Což u Malé strany je Petřín, tak by to šlo :-D.
"A u některých ještě předasanačních fotek by fakt člověk zaplakal, zbourali nádherný jedinečný středověký město. Nejvíc mě dostalo asi nakonec původní okolí magistrátu a městské knihovny, kde fakt stály fronty uzounkých gotických domů až někdy do toho začátku 20. století."
Tohle ale probehlo i Parizi treba. Holt velkomesto si zadalo svy... a takova byla doba. Je to samozrejme strasna skoda, ja bych prihodila jeste i kus staryho Zizkova (kterej zbourali az komunisti).
Třeba jo, ale máte ho za hipstera![]()
V téhle části, co bydlím já, se žije krásně. Je to tu jak na vsi, všichni se známe. Je tu klid. Jediný problém jsou obchody, kromě zeleniny, která je luxusní, tu jsou jen Žabky, nebo vietnamské večerky. První drogerie je až na Smíchově...
Máš pravdu, ty záseky do Prahy jsou hrozný. Já jsem sice zastánce myšlenky, že moderní architektura patři i do historických měst, ale v Praze se to moc nedaří...
A za velký průšvih považuju Václavák. To je opravdu strašná ostuda...
Tak to se asi přestěhoval na Letnou, nebo do Karlína... ![]()
peklo je ta magistrála, já tuhle viděla nějakou fotku od Hlavního nádraží, normální fungující město, ulice, v návaznosti opera a Národní muzeum.
A pak...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my