Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline zdensy
1134 příspěvků moje polička 02. února 2017 20:35
Reakce na Jehelníček:

Loni jsme přikrmovali ptáky, ale teď už radši ne, přibyl nám k našemu domácímu kocourkovi  ještě jeden venkovní. Chodí přes terasu a krmítko bylo snadno přístupné na zábradlí terasy. Zkus, prosím, koroptev vyfotit 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. února 2017 20:36
Reakce na barbucha:

Inak ešte ma napadlo, neviem či má Otíček v poriadku cukor? náš psík mal metastázy na pečeni, rakovina sa rozšírila všade a kvôli tomu mal potom problém s cukrom, mal hodnoty oveľa, oveľa nižšie než by mal mať, kvôli tomu mával aj záchvaty (trisaslo ho, veľmi zrýchlene dýchal atď.), bol apatický, tak mu mama normálne podávala glukózu. Liali sme mu ju aj do misky s vodou a dosť mu to pomohlo.

Offline zdensy
1134 příspěvků moje polička 02. února 2017 20:40
Reakce na barbucha:

Barb, a chodí Otíček teď rád ven? Třeba se to ještě nějak stabilizuje.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:03
Reakce na zdensy:

Zkusím. My máme jen psa a teď kvůli koroptvi dáváme pozor, kdy ho pustíme na zahradu. Ona než se chudinka dopajdá, pořád se zastavuje, rozhlíží, za oknem ani nedýcháme :-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:14

barbucha , myslim na neho, na bobka maleho. Zprijemnete mu to, co to jde   je to tezke, znam to.

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:15
Reakce na zdensy:

No jak kdy. Rano se mu nikdy nechtelo a to se nezmenilo  Ale posledni dobou tam vetsinou nevydrzi dlouho, maze sam zpatky k baraku. Ovsem muze to bejt taky pocasim, dyk je zima... navic ta inverze mu urcite moc nepomohla!

Jeho oblibeny je hriste na basket,  tam chodi moc rad a  hned se chce honit a vyskakuje - asi to odkoukal od tech harantu co tam chodej ten basket hrat  To ho bavi porad, ale musi k tomu hristi nejdriv dojit, t.j. musime ho premluvit. Tam je pak jako znovuzrozenej, aspon chvili. Zvlastni.

Ale v zasade teda zadna slava. 

Offline zdensy
1134 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:20
Reakce na barbucha:

Nosit ho na hřiště v tašce. Bobíček. Spí rád v posteli?

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:21
Reakce na DrowRanger:

No ja ti nevim. At metastazujici rakovina nebo nefunkcni srdce,  tak nejak se mi nezda, ze bych se mela starat jestli nema jeste  i cukrovku  Tu bych samozrejme lecila, kdyby to byl jedinej problem... 

Ale ne, delali mu odbery vsemozny, a nikdo se o tom ani nezminil.

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:24
Reakce na zdensy:

Jasne ze spi rad v posteli. Pelisek mame od zacatku jen jako skladiste jeho hracek. Ale vydrzi tak maximalne pul noci a pak se presouva do rohu sedacky v obyvaku, to je jeho misto. 

Offline Emerald
2677 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:29
Reakce na barbucha:

Teď jsem si vzpomněla, že ten náš první rotvajler měl ve vyšším věku taky slabé srdce včetně té dýchavičnosti ( nádor tedy ne ). Možná tak dva roky bral nějaké lidské prášky na posílení srdeční činnosti a dost mu pomohly. Třeba by to stálo za konzultaci.

Offline zdensy
1134 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:30
Reakce na barbucha:

Asi je mu v posteli teplo, chce to letní deku

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:39
Reakce na Emerald:

U kardiologa byl, resp. veterinar ho prizval pote, co videl ten rentgen. Jestli dostal nejaky novy prasky nevim, to uz jsem tam nebyla. Ale ten veterinar je hodne chvalenej jako peclivej a schopnej (i tady od mistnich), tak by asi nic nezanedbal, kdyby to melo nejakej vyznam.

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:41
Reakce na zdensy:

Asi je mu v posteli teplo, chce to letní deku

Jo jasne. Nebo bysme taky mohli spat pri otevrenym okne!  A pod prosteradlem 

hergot nemuzu tady na tom ntb udelat zaboha zavinac, tak musim odpovidat kazdymu zvlast. to neni tim, ze bych soutezila o nejvetsi pocet prispevku!

Offline Emerald
2677 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:49
Reakce na barbucha:

O tom nepochybuju. Já jsem ani nemyslela, že by ho to zachránilo, ale že by to třeba pomohlo od toho dušení.  

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 02. února 2017 21:55
Reakce na Emerald:

Ja doufam, ze na to mysleli! No uvidime jak to pujde dal...

Offline Emerald
2677 příspěvků moje polička 02. února 2017 22:00
Reakce na barbucha:

Jasně, sorry, že do toho takhle ryju a ještě to tím jitřím, prostě jsem si vzpomněla....

Online 999
19722 příspěvků moje polička 03. února 2017 09:14
Reakce na zdensy:

Jehelníček Tak jste mě ukecaly, jdu mu něco koupit...Mám někde sto let starou fotku, jak u nás na dvoře chovají slepice, já tu budu mít bažanta 

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 03. února 2017 09:20
Reakce na 999:

omlouvám se za nevhodnej mimo dotaz.....ale vy bydlíte v nějakým starým domečku na Malý Straně?

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 03. února 2017 09:20
Reakce na 999:

P.S. Já bych asi moc chtěla vidět tu fotku se slepicema!!!

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 03. února 2017 09:21

výměnou tuhle naše pečená Godzillka dneska ráno