A jeden spokojenej pejsek :)

A jeden spokojenej pejsek :)

Tak to potom určite mať nebude, to by ste zistili. Náš psík bol apatický, dostával normálne epileptické záchvaty, čiže aj testy sa zameriavali týmto smerom (okrem iného). Hlavne sa týmto zbytočne nestresujte, mňa to len napadlo v súvislosti s rakovinou.
Má dokonalé mimikry a ještě cestou nabere další a bude vypadat jako hromádka sněhu. ![]()
No to je ovšem potom šikovnej chlapec
.
Jeden z nejsikovnejsich! ![]()
Nejvic me ta fotka potesila, ze jeste porad vyskoci do ty postele, mam ji hodne vysoko! Jen at skotaci a utre si tam co chce
I kdyz slecna pri dnesnim hlaseni nebyla moc vesela... vecer cekam jeste dalsi zpravy.
spravila som gif z videa, ako sa hra Black so Zunou, ale nejde mi to sem vlozit :-/ viem, ze ten postup tu sem uz viackrat davala myslim Potrefenáhusa, ale nikdy to pre mna nebolo aktualne... nevie mi niekto poradit, ako to sem vlozim? :-)
já ten gif ukládám nejdřív na svůj pinterest a až pak tamodtud zkopíruju adresu a tu vložím jako odkaz do obrázku. Nevím, jak tady, ale na MP funkční gif jako soubor z počítače vložit nešel, jen jako ten odkaz.
westík je krásnej, ve sněhu vyloženě fotogenickej!
A strašně rád bojoval, hlavně o ponožky. Přetahovací provazy pro psy ho nebavily, chtěl se rvát o lidské věci.

To je krásná kulička!
To mi připomnělo tu story, jak si pořídili krásné bílé štěňátko a vyrostl jim lední medvěd. ![]()
Cid a Terk su prekrasni ![]()
Jednou jsem s ním šla tady u nás na procházku, byl zrovna před stříháním, takže pořádně huňatej, a přes plot jedné zahrady na nás pokřikovali "Jé, helé, lední medvěěěd!" Ovšem když se s tou dlouhou srstí rozhodne vlézt do křoví a do potoka, vypadá spíš jak bezdomovec.
Ať si užívají, dokud to jde. ![]()
Tak ať zní to večerní hlášení líp.
Uz probehlo, a uz Oticka neuvidim.
Hrozne blbe se mu uz dejchalo a nechteli se koukat, jak se pomalu dusi, coz jim schvalil i veterinar. Takze tak.
Ach jo, ani nedokážu říct, jak je mi to po těch dvou krásnejch fotkách líto, že to přece jen nabralo tak rychlej spád
. Ale tak aspoň ho už nic nebude bolet.
Drž se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.