Je mi to líto. Vím, že je to pro tebe o to těžší, žes' tam nebyla. Ale rozhodli se správně. Máš moudrého syna. A statečného.
Chlpáči a iné
Udělali jste všichni maximum a někdy už víc bohužel nejde. Je mně to líto.
Těžké i když správné rozhodnutí. Jemu je už dobře a vy ostatní se s tím musíte nějak vypořádat... Asi je dobře, že to jeho i vaše trápení netrvalo moc dlouho.
Je mi to moc líto. Držte se.
Je mi to moc líto. Držte se.
I mně :-(
Vím, jak ti je... ![]()
Je mi to moc líto, doufala jsem, že se to ještě otočí. Důležitý je, že měl krásnej život s vámi a vy s ním taky a to je víc, než může říct spousta lidí, ty hezký vzpomínky nakonec zůstanou. Hodně síly přeju.
Dik holky. Taky myslim ze se rozhodli spravne a vcas. V tomhle jsem na mladyho pana celkem s duverou spolehala. On se velmi nerad vzdaval nadeje, ale na druhou stranu by nepripustil, aby Oticek trpel.
No jo. Lehko mi teda neni, a to musim delat jakoby nic... rozhodne o tom - zbabele - nemuzu mluvit se zritelnici, ktera se po Otickovi vzdycky pta kdyz prijedu. Jeste abych ji videla smutnou, to bych ted asi nesnesla. Ale na druhou stranu, mam ji aspon zrovna blizko, coz me pochopitelne tesi. Tak aspon neco!
:-( je mi to luto. urobili ste jednemu uzasnemu psikovi krasny zivot. drz sa.
Je mi to moc líto, moc dobře vím, jak strašně těžké je takové rozhodnutí. Ale je to velký dar, co můžeme našim milovaným zvířatům dát, ulehčit jim odchod a zbavit je trápení. Už běhá za Duhou, nic ho nebolí, je mu dobře. Drž se, je to smutné a bolavé období.
To mě mrzí ![]()
Je mi to moc líto. Držte se! ![]()
Brečím tu jako blázen.
Máš velmi rozumného a zodpovědného syna. To bylo zralé rozhodnutí. To je naše poslední a nejtěžší povinnost, nenechat je trápit. ![]()
No jo, on ho mel strasne rad. Na jednu stranu jsem unikla tomu konci, i kdyz jen fyzicky... ale na druhou stranu bych to byla klidne vzala na sebe - ted je mi lito i kluka a slecny...
A pocitam, ze to nejhorsi me teprve ceka, az prijedu domu, a ten malej mizera me nebude vitat.
Chudak Otik. Ale sama vite, ze byste nejednala jinak. Bude to smurny navrat, preju hodne sily.
Ach jo, je tu smutno. Sakra práce.
Tak něco na rozveselení.

To je jak Rozbal si svou kočku :)
Áách!
To zívání je nakažlivé. Měla bych jít spát. ![]()
To je neuvěřitelně nádherná kočka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my