Dopr...e (pardon). Je mi to hrozně líto, koukám na ty jeho oči a ...
. Držte se.
Chlpáči a iné
barbucha je mi to moc lito ![]()
ta je tak nadherna!![]()
Zadny parfumanie, dokud se nenaucis vsechna nova italska slovicka! Sorry jako!

Achjo, je mi to teda moc líto, myslím na vás.. ![]()
Je mi to veľmi ľúto.
Držte sa.
A co prej chci.. (leží v mojí posteli)
spravila som gif z videa, ako sa hra Black so Zunou, ale nejde mi to sem vlozit :-/ viem, ze ten postup tu sem uz viackrat davala myslim Potrefenáhusa, ale nikdy to pre mna nebolo aktualne... nevie mi niekto poradit, ako to sem vlozim? :-)
V aplikácii urobím z videa gif, upravím veľkosť aby mal gif pod 2mb a vložím ho sem normálne ako fotku.
Málem jste mě rozplakala v práci, ženy. (Nesmím mít mobil, ale co, už jsem ve výpovědi). Barvičky je mi moc líto a hned jsem si vzpomněla na svého Kiminka (Akim), ani fotku nemůžu dát, mám jednu jedinou na počítači... Furt bylo dost času ( já tehdy ještě nefotila).... A najednou ze dne na den nebyl. Těžké je to...![]()
Ty cerny fousky!!!!to Godzilla nema,jen bílý ❤
![]()

Zdraví náš Jája. Kocour cc
a přes deset let, přitoulal se před pár roky. Byl dost nemocný, má FIV, ale teď je (doufám) stabilizovaný a ještě nějakou dobu s námi pobude. Je úžasně mazlivý a přítulný.
ten je nádhernej!
ta Amy je fantastická, to jsou pózy!
venku mokro a smog, ale na psí radosti ze sněhu a procházky to nic neubralo!

predposledni foto - tech tlapicek :-) koukam, oblibena vencici lokalita, co?
U nas rano se 75% kocek vypraskalo po 14 dnech ven. Jedina rozumna je Bella.
Krasavec!
Rufík má rád mokrý sneh? Amy je fajnová, u nej prejde len čerstvý prašan ![]()
ona je tam vyhlídka na čtvrtku Prahy, když se dojde o kus dál a není mlha jako dneska, tak jsou vidět i Hradčany, tak zrovna tohle místo je takový frekventovanější. Já úplně tudy nejsem moc zvyklá chodit, protože Čenda měl svý lovecký aktivity a hned pod tím svahem je vlaková trať, ale dneska jsme se zašli podívat na Prahu pod příkrovem smogu (a taky na naší obvyklý trase cvičila nějaká paní s velkým berňákem odložení a Rufík začal nafukovat hřívu, tak jsme to vzali trochu oklikou) :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my