Rufík je bohužel schopnej vyválet se i na chodníku před domem v rozčvachtaný šedivý břečce hojně prosypaný štěrkem...![]()
Chlpáči a iné
přijde mi, ře ty feny jsou fakt víc cimprchlich, mívali jsme fenu, která při sebemíň zhoršených klimatických podmínkách odmítala chodit ven, jakmile bylo trochu navlhlo, tak chodila podél domů po úzký suchý cestičce, do mokrý trávy by nevlezla. Naopak teď už druhej náš pes vypadá, že louže jsou zcela mimo jeho rozlišovací schopnost, déšť ani mráz nevadí, prostě si nevšimnou.
No to by som ho chcela potom vidieť :D To sa potom kúpaniu nevyhne. Ja som rada aj za bundu ze v nej príde domov viac menej čistá. A bunda ma aj predĺženú časť na bruchu takže aj brucho ma relatívne čisté. Ale bunda je čierna a nie zelená. A ju teraz nemôžeme kúpať... a Rufík už je zdravý? Vyzerá veselo tak asi už ho to neboli.
já se přiznám, že ho skoro nekoupu, koupala jsem zatím dvakrát kvůli blechám. Kor ty mladý psi mi přijdou takový samočistící. Jenom to utřu hadrem a usuším. Zadek už je dobrej, v úterý dostal poslední atb a vyčistili mu to, ale už to měl skoro zahojený. Ono to není nic vážnýho, jen je to asi hodně bolestivý a nepříjemný. Ale celkem krátký.
No vyberavá je. Mokro jej nevadí ale dážď áno, sneženie a čerstvý sneh jej nevadí ale mokrý sneh áno, exkrementy jej nevadia a blato áno. Ja neviem no. Hold má svoje preferencie. Ale je na nej dosť vidno ako jej chýba slnko. Keď svieti slnko je je jjedno v čom leží. Hlavne aby sa opaľovala.
Haha to je dobrý, toho já si ani nikdy nevšimla..to se kocour nesmí dozvědět, že nemám v paměti každý detail jeho kočičiho majestátu ![]()
To je hustej kocour (doslova)
Cimprlich? Kéž by! Je tu dva metry široká hladká
cesta, lemovaná metr a více vysokou sněhovou bariérou. Kudy chodí netopýrka? Po cestě ani omylem. Slézá hory sněhu jak kamzík, boří se až po uši a strašně ji to baví. Včera se dost zrousala, dnes pro jistotu dostala vestu a zrousala se ještě víc, protože se ji snaží o sníh odrbat.
no, to je fascinace nerovným terénem :-D
Amy je skvělá!
Notojo a když je člověk hodnej, dostane jich pár na tepláky/svetr/obličej
to jo a když má štěstí, tak je i někde umně naaranžovanej ten dlouhej fous!
Přesně
Pravda, pro ni je to vzácná příležitost shlížet na svět z výšky. Tedy pokud zrovna nenoruje závějí. Vzhledem k tomu, jaké má bez vesty maskovací zbarvení, občas i panikařím. Velkým zážitkem byl nález zmrzlého kapra, většího než ona. Zlí páníčkové ale neměli pochopení!
Jak kdysi pravila kamarádka: sklenka vína se v lepších rodinách servíruje zásadně s kočičím chloupkem
![]()
Ostatně, taky si pod větou "jaro je ve vzduchu" představíte, to, co já? Tedy poletující chlupy, kam se člověk podívá?
ty bestie zrzavý jsou úplně všude..
Dcery anglický kocour Bengy.

Až budete dělat ten kalendář, tak já se stavím do fronty. ![]()
Jojo, včera jsem hladila Otika a moje ruce vypadaly jako ruce muže s lehkým nadbytkem testosteronu
![]()
![]()
!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my