Pomocník pri varení ![]()

Pomocník pri varení ![]()

My říkáme, že u nás doma máme každé jídlo o chlup lepší.
Díky za reakce na Jáju. On je to takovej troubelínek, netušíme, kde se u nás vzal, přišel tehdy s rozbitou hlavou a vyhladovělý. Ale teď už se má dobře. :)
Až budete dělat ten kalendář, tak já se stavím do fronty. ![]()
Píšem si Vás :D
Já mám jednu na téma, co si psi myslí o stěhování, aneb první foto v novém působišti.

Dočítam spätne. Dúfam, že ste sťahovanie zvládli v pohode. Ako sa Cidovi a Terkovi páči na novom mieste? No a čakala som trochu akčnejšiu fotku :D To ich zmohlo to sťahovanie?
Ta je TAK krásná! ![]()
Dneska jsem pozorovala kocoura při ranním "venčení" a říkala jsem si, že chodí nějak divně...A pak jsem si všimla, že chodí ve svých starých stopách, aby zbytečně neťapal ve sněhu.
Moc, moc ma to mrzí :(
Stěhování je pro ně náročný, oni musí u všeho být a z toho přesunu nábytku, pohybu lidí a v podstatě ničení toho, nač jsou zvyklí, jsou dost nešťatsní, navíc jsem začla balit ve středu a končili jsme v neděli večer, tak to byli i hodně dlouhý (nejen pro ně teda). Původně jsem měla na ty hlavní stěhovací dny domluvený hlídání, ale nakonec to s námi absolvovali celé. Taky jsem chtěla využít příležitosti a zlikvidovat pelech ještě po Belise, ale pak jsem si řekla, že to pro ně bude taková spojka s bezpečím, a dobře jsem udělala, jakmile jsme ho tu odhodili na zem, tak ho Terk zasquatil, což je vidět na tý fotce.
Jinak Terk mi z toho přijde trochu nešťastnej, docházkový venčení nic moc a bydlíme na rušné ulici se spoustou lidí i aut, jsem si ho sice pořizovala ještě do Prahy, ale na Roztylech to přece jen vypadalo jinak. Cidovi je to šumák, kde je, chce ke všem a se všemi se vítat
, tomu asi vadí jen to, že ho tu nikde nemůžu pustit. Ale už jsem se objednala na cvičák pro retrívry a ještě k jedný cvičitelce na klasický, tak holt bude upouštět páru tam :-).
To jsou pěkný fotky, takový jasný na to, jak to tam dneska vypadá.
A ten váš pošltář ve mně vždycky vzbudí dojem, že máte novýho chlupáče
novopristahovany sused, ktory nevie ani odzdravit, ma na konci zahrady (je medzi nami jedna zahrada) v byvalej kolnicke s vybehom pravdepodobne stena - psica pisti, zavyja a brese a mne je ho jednak strasne luto, druhak: uz mi to po celom dni zacina liezt na nervy - odhliadnuc od toho, ze ked sme boli na zahrade, tie moje potvory brechali tiez - reagovali na jeho stekot a plac... no to bude este zaujimave...
haha, aj mna si mozes pokojne zapisat na cakacku na ten kalendar, tiez mam zaujem, dakujem ;-)
rozkosna mala asistentka ![]()
přijde mi, ře ty feny jsou fakt víc cimprchlich, mívali jsme fenu, která při sebemíň zhoršených klimatických podmínkách odmítala chodit ven, jakmile bylo trochu navlhlo, tak chodila podél domů po úzký suchý cestičce, do mokrý trávy by nevlezla. Naopak teď už druhej náš pes vypadá, že louže jsou zcela mimo jeho rozlišovací schopnost, déšť ani mráz nevadí, prostě si nevšimnou.
trenerkina (!) vyzla si nelahne, ked je vonku zima (pod 5 stupnov), mokro, blato, spina, sneh. a ked si uz lahne, tak len tak akoze - brucho nad zemou a tie laby tiez vyzeraju, ze levituje. takze cvicit OB sa da cvicit v terene len v lete ;-)
No tak si píšem aj teba. Budem si musieť asi rozvrhnúť plán čo ktorý mesiac nafotiť. ![]()
Tak aspoň okúsia život vo veľkomeste
Musí byť sranda ísť s nimi po rušnej ulici. Teda jasné Terk je vychovaný ale viem si predstaviť ako by sa Cid na všetkých rád vrhol. :D Snáď Vám pôjde rekonštrukcia od ruky. A gratulujem ku skúške
Neodstrkujeme kočičku, kočička si všechno píše!

Kočička je krutoprísna ![]()
![]()
taky se hlásím o kalendář:-) mně připadá amy taková trochu kočičí, je fakt kouzelná
Docela dlouho jsem zkoumala, CO to má G. na hlavě a JAK si tím zapisuje ty ústrky! ![]()
Venku se válí mlha, tak se válíme taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.