Tak zaparkovat se v psím, i když úplně původně kočičím pelechu už jsem Daníka dlouho neviděla.
Chlpáči a iné
vy se válíte na horách!
Náš Jája zdraví Vašeho Jáju ![]()

Jeje, někdovám poslal kočičku, vy se máte ![]()
No nevím, jestli je o co stát, obsah zásilky se zdá být poněkud načuřený.
Asi pošťák nerespektoval příkaz neklopit ![]()
Dneska bych je dala asi i zadarmo...

Dnes je asi udávací den, já bych tu po dnešní návštěvě cvičáku, měla volného jednoho miloučkého flatíčka, ještě štěňátko, je hravý, veselý, přátelský, aportuje, nenechci být takový sobec a nechat si veškerou tu radost jen pro sebe!
Co vy, přidáte ke kočičce klubíčko? :-D
Objevila jsem Mňau TV :) A mám pocit, že kočky si nehrajou, ale že loví a bojujou. I mezi sebou, jedna dospělá kočka profackovala kotě dost napohled divokým způsobem, ale ten mrňavej bestiáš si o to vyloženě koledoval. A stejně toho nenechal, jen místo útoků na velkou zepředu začal lovit její ocas.
Na té poslední fotce je Goliáš? Vypadá to jak malá hubená vylekaná kočička!
ke kočičce přidám hlavně pejska, pak byla ještě rvačka, kdo bude pokračovat v cupování jako první...![]()

Vzteky dělá stojku? ![]()
Goliáš! To je pohled psychopatického vraha! Bojím!
kočky taky bojujou dost na zádech, jamile se takhle začne točit zádama, ježit hřbet a ocas a koukat nad psa jakoby pod rukou, tak už je vytočenej docela do obrátek (pes je rozumnej a už to pak moc nehrotí :-D )
je to fáze tady toho :-D

sakra radši bych se valila zamknout do koupelny![]()
Pustili se do sebe někdy fakt tvrdě nebo to Rufik vždycky rozumně utne? On i hodnej pejsek má určité svoje hranice a jen jedny nervy ![]()
nepustili, Goliáš je gaučák, nezná to pořádně, já myslim, že ani neví, že má na to udělat ze psa sekanou. A pes je rozumnej, dokud je to hra, tak má převahu a je schopnej to dost rázně utnout a když to vypadá, že je Goliáš fakt už nas*anej moc, tak se mu radši vyhne. Ale vycházej spolu dobře, šikanovanej je spíš Goliáš, ale on je zvyklej :-D
Krm toho Goliáše, je kost a kůže...![]()
![]()
to máš za to, že sis stěžovala, že hledáš k pletení ještě nějakou další činnost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my