My nic, ony přicházejí samy! ![]()
Chlpáči a iné
dakujem za info, budem googlit. ale priznam sa, ze mi ani nenapadlo, ze je mozne taketo riesenie, kedze veterinari mi tvrdili, ze to pomocovanie je sposobene hormonmi, nie je to mechanicke: zvierac mocoveho mechura kontroluje estrogen a tam niekde je problem. ale zasa nie vsetky kastrovane feny s tym maju problem, vsakze. no urcite sa to pozriem, prip. spytam.
paktofonika mojkanie je samozrejme, uz su so mnou v posteli obidva moje termofory
a pozdravujeme rozkosnicu Amy - tiez poskrabkat za Blačka aj za Zunku ![]()
Zjišťovala jsem si to tenkrát přes německé a rakouské veterinární kliniky a univerzity. Naštěstí jsme to nakonec nepotřebovali, ale já jsem tehdy vše chtěla vědět předem a sbírala jsem o tom veškeré informace.
super, ze to nebolo potrebne :-)
ako som uz pisala, to riziko 1-2% + dalsie faktory: uprimne, necakala som to. ale hlavne, ze teraz je to ok.
Díky moc, předám info dceři
Ten blaženej výraz..
Asistentka pri pečení. 
dáma :-)
Ach to je nevinný pohľad. Ušlo sa jej? ![]()
paktofonika dáma veru. Ušli sa jej kosti z kačky, to musí stačiť. ![]()
Jo, o tuhle krabici se u nás svádějí boje už asi měsíc ![]()
Dekuju za informaci, ze fenka po kastraci muze trpet inkontinenci. Friga je po kastraci cca rok a pul, byla kastrovana kratce po druhych narozeninach, mela tehdy zanet delohy. Od te doby se asi petkrat ve spanku pomocila, respektive jsme nasli louzi na miste, kde predtim spala. Kdyz jsme s manzelem resili, co to je, jestli je to vubec moc (nebylo to nikdy citit po moci), tak Friga vzdy vypadala rozpacite, stydela se. Myslela jsem, ze by to mohl byt zanet mocoveho mechyre, ale byly to vzdy jednotlive pripady, tak jsem si rikala, ze to budeme resit pokud se to bude opakovat casteji. A ono to bude inkontinence! Jsem rada, ze zahada je (nejspis) vyresena a dekuju za tip na kapky!
A bych jen nepsala, tak pridavam i fotku Frigy v jeji oblibene spaci poloze

No já myslím, že o takovou by byl zájem i u nás doma ![]()
Já taky děkuji za informace o inkontinenci po kastraci, to udávané procento mi přijde překvapivě nízký, protože na internetech se s tím setkávám poměrně často a v reálu už si na to pár lidí také stěžovalo. Zároveď jsem ráda, že to veterináři začali připouštět, zažila jsem dobu, kdy se tvrdilo, že kastrace feny má v podstatě jen dobré důsledky.
S tím sirupem je to dobrá zpráva, zkusím si to uložit do paměti a šířit dál. Třetinová dávka jednou za tři dni už zní docela dobře, Zunka je mladá, takže bych se nevzdávala naděje, že by to mohlo zmizet úplně a objevit se třeba až zas ke stáru. Na tyhle problémy pomáhá i lichořeřišnice, třeba by vypomohla i u vás?
Jinak trápit se dopředu co bude až bude fakt nemá smysl, protože fakt nikdy nevíš. Mě to dost naučil Terk - zatímco jsme dumala, jak to bude za půl roku a až bude starý, jestli se přes ten půlrok dostane, tak on kolem mě běhal a omlacoval mi nohy klackem a oslizoval mě tenisákem, tak jsem si řekla, ež na tom jeho přístupu něco bude :-).
Ridgebaci podle mě milují teplo a sluníčko, ten mámin si občas poponesl pelech, když začalo svítit na jinou část dvora :-).

![]()
![]()
to máš za to, že sis stěžovala, že hledáš k pletení ještě nějakou další činnost
takhle jsem si tu další činnost ale nepředstavovala!!!!
Byla by potřeba ještě jedna ruka, která by držela dlouhou násadu od smetáku....
No, takhle nějak to bylo. Bart když ráno vstal, tak vykoukl ze dveří chalupy, a když se mu zdálo venku mokro, tak zase zacouval domů a první ranní hygienu si šel odbýt až kolem jedný odpoledne. Taky spal v zimě pod peřinou - klasickej pes ze statku, ehm :-D.
Bohovské, naša Elza to ešte musí vychytat, ona si posúva lehno tak, že v nom leží a odráža sa nohami. Alenejde to natočiť, lebo hned prestane, ako sa nanu pozerám. :D
Mala by som jej pustit toto video.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my