Ale na jar, to už ju budem hľadať ![]()

já mám v kuchyni přes 40 let staré koberce ze starého oblečení, které se posílalo na Slovensko, kde se to tehdy ještě nějak podomácku tkalo, ale taky by se mi hodila už nějaká obnova, jak to peru furt.
ano, tie som obdivovala tiez :-)
teda máte fakt výbavičku!
Já se na to nakonec vybodla, Rufík se netváří, že by nějak strádal, ani v těch mrazech. Možná zvážim pláštěnku na celodenní výlety, ale on je fakt nekonfekční, má ty záda dlouhý a je jak nudle. I když jsem si ho taky už o půl kila vykrmila, ale aspoň z něj nelezou kosti a má svaly.
super, Amy trendsetterka!!! :-D
hmm, ale ked tak na to pozeram a rozmyslam... Zuna bude na jar potrebovat nieco vo farbe blata :-D ![]()
a objednavala som dnes sampony - pre Blacka taky, ktory vytahuje ciernu farbu, pre Zunu taky, co vytahuje bielu farbu. som zvedava, aky to bude mat ucinok. este som si robila srandu, ze dufam, ze tie miesta, ktore ma Zuna cierne, nebudu po tom sampone napr. sive :-D a kamoska: to je sampon, nie Savo ![]()
No ja by som povedala, že keď sa ochladí pod 10 stupňov je jej fakt zima. Niekedy aj doma(máme 21) sa trochu trasie a vysedáva len pri radiátore alebo pod tou kolektívnou dekou. Zimná bunda je fakt teplá, jarná je len taká tenká sietka, skôr ako pláštenka len. No a tým že sa to zapína spredu a zospodu, tak len hodím na chrbát, prelepím a ideme. A z toho už envyrastie je tam fakt obrovská rezerva. A robia to na mieru takže môžem len doporučiť.

Nakoniec budu obaja šedivý ![]()
![]()
ladili by mi so satnikom :-D
a Zunu uz teraz neobliekam: ked je nad 5 stupnov, je to uz ok a hlavne, ona tym, aka je aktivna a rychla a ako beha hore-dolu, tak je vzdy, vzdy, VZDY cela bunda na bruchu a vsade spinava (sneh sa topi, Zuna hrabe
) a ja neustale periem bud jednu alebo druhu bundu. tak neobliekam, lebo sa pri tom lietani a behani zahreje a je v pohode, zima jej uz nie je.
Vidno. ![]()
Ja som tuto objednala a uvidím, čo príde.
My co jsem ve městě, tak si po každým hlazení psů chodím důsledně mýt ruce, tady ta rušná silnice, kolem který musíme denně pochodovat, jim na kožich nějak neprospívá.
Jsem teda docela ráda, že nemusí nosit obleček, to bych nedělali nic jinýho, než ej prala. Stačí mi mýt ty jejich zablácený podvozky :-D.
My máme doma stále po ruky vlhčené obrúsky pre psov. Ona Elzička na nekúpe, to by sme ju museli uspať, aleutiera sa vlhkým uterákom alebo obrúskami.
Ja som za bundu rada. Ja operiem cez víkend, počas týždňa len pretriem handrou. Amy je nižša a keď chodí všetko si chliape na brucho, bez bundy by mala ohodený celý chrbát. A teraz po operácii keď ma vyholený chrbát tak je jej dosť zima. Na jar hlavne aby nezmokla.
Myslíš, že by se ty ubrousky osvědčily i na něco chlupatějšího?
Netopýrka se včera strašně uprasila, nezbylo, než ji narvat do umyvadla, pláč, zoufalství, koupelna celá černě zacákaná, já taky. A než uschnula, byl pomalu čas na další vycházku...
Zlaté mrazy!
A to jsou nějaké větší? My teď praktikujeme metodu mokrý hadr->mokrý hadr->mokrý hadr->suchý hadr, ale je to krát dva a čtyřikrát denně
.
Ronýsek se dneska posouval po bytě za sluncem - chybí mu, stejně jako mně...

To bude chtít ten balkon ![]()
Už jsem doma. No, je tu smutno teda.
Ale nedá mi to nešmírovat, co je u vašich chlupáčů novýho!
Veľká špina- mokrá handra a dočisťovania na záver obrúskami, mala špina - stačí obrúsok .
sestra má tiež RR a je o niečo chlpatejsi ako Elza. Obrúsky si pochvaľuje, že dobre berú aj tie chlpiska. Ja kupujem v tescu za cca 5€ balenie. Veľkosť obruskov je ako aj detské.
Myslím na teba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.