Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. února 2017 19:59

Tá moja herečka poslednú dobu vôbec nechcela žrať. Najprv som to prisudzovala operácii, atb a tak. Potom začala z misky vyhadzovať granule po celej izbe. Tak som dnes išla do obchodu pôvodne kúpiť inú značku, predavač ma ukecal že ak jej terajšie vyhovujú nech len zmením príchuť. Takže jahňacie prestalo chutiť, zato po bizónovi sa išla zadrhnúť. Vylízala celú misku a ešte si dokonca aj pýtala. Tak som rada. 

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:04
Reakce na barbucha:

Oticka je mi moc lito...Ale neda mi to se nezeptat:nechcete nahradu?;)

Offline RoSa
10102 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:15
Reakce na rasaNori:

nene, když už, tak to bude zase buldoček  - žejo, barb?

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:17
Reakce na Janulik03:

Dík. No, probrali jsme to horem dolem... stavili se tu i mladí (což mě velice potěšilo, když už vlastně nemají důvod)... a za pomoci kapky červenýho jsem zlikvidovala ty připomínky. Ono to teda není mnoho platný samozřejmě, je tu takovej hnusnej klid...

Ale ujasnili jsme si že všichni nejen udělali maximum v poslední době, ale Otíček měl krásnej život celkově. Tak co víc si přát za týhle situace. 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:23
Reakce na barbucha:

Taky na vás všechny myslím a zrovna jsem si říkala totéž, co jsi napsala. Otíček měl velké štěstí, že vás měl. Díky vám měl úžasný život plný lásky. Po pravdě, kdybych byla bezdětná, ucházela bych se u vás o místo domácího mazlíčka 

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:26
Reakce na rasaNori:

Jako tuhle?! Co je to za medvěda?! 

RoSa 

Už jsme mluvili i o tom... problém je, že (asi kvůli tomu že je to tak čerstvý) Otíčka nic nenahradí, ten malej mizera do naší rodiny prostě tak pasoval  a že bysme pořád srovnávali... jasně že buldočci jsou nejlepší, ale i mezi nima jsou rozdíly, pár jich znám. Tak ti nevim. Shodli jsme se, že zatím by to asi k nově příchozímu nebylo fair:  páč by nám lez na nervy tím, že to není Otíček.

Hrozný je, že byl fakt tak milej a všeobecně oblíbenej... místní si regulérně volaj mezi sebou tu zprávu, i lidi který vlastně neznám! Prodavačka od vedle žhavila dráty, už to vědí v trafice, v pekárně... no, blázinec. 

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:32
Reakce na barbucha:

To je prosim 2,5 kilove stenatko australskeho ovcaka :D Jednu jsme uz udali ale druha je zatim bez nove rodiny. Vim ze to neni buldocek ale nic se nevyrovna laskou vyrazenym zubum pri vitani  A cerna je nehorazny mazel...

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:46
Reakce na rasaNori:

Je moc roztomilý!! Takový ňuňátko   Akorát do bytu to asi nebude to pravý 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:51
Reakce na palahniukowa:

Zuna bude na jar potrebovat nieco vo farbe blata 

Já myslím, že může mít cokoliv, barvu bláta to chytne samo. 

Offline RoSa
10102 příspěvků moje polička 06. února 2017 20:54
Reakce na barbucha:

No tak určitě jsem neměla na mysli teď hned, na to je moc brzo.

Znám to. Fáze truchlení musí proběhnout. Pak teprv sama uvidíš.

Jinak to srovnávání bude probíhat vždycky - ale už ne ve smutku a se slzou v oku, ale s milou vzpomínkou a tak nějak veseleji. Jako třeba: teda Ronny, ty seš takový prase, to Sára, to byla dáma, ta by mi to tady takhle nikdy nezasvinila! apod.

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 06. února 2017 21:01
Reakce na barbucha:

Tss maminka s nama prozila v byte 5 let :D A nikdy si nestezovala. V dospelosti bude tohle nunatko vazit okolo 20 kg a sahat po kolena.

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 06. února 2017 21:27
Reakce na RoSa:

To zní velmi nadějně a taková vyhlídka by mě těšila 

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 06. února 2017 21:33
Reakce na rasaNori:

Ňuňátko je naprosto rozkošný. I mamina! Moc děkuju za nabídku... ale  jak je to pro nás tak čerstvý, tak se obávám, že než nás to přebolí, bude to ještě chvíli trvat, než se rozhodnem...

Offline Potrefenáhusa
38688 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:06
Reakce na barbucha:

Ja jsem si vzdycky myslela,ze uz nikdy! Pak jsem to vydržela přesně tři tejdny,nez jsem se poprala o zakrslyho pidlovokyho vořecha,kterej je sice uplne jinej,ale neméně boží.srovnani se sice clovek neubráni,ale je to spis sranda.

Offline Potrefenáhusa
38688 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:08
Reakce na rasaNori:

australaka bych brala hned,kdyby u nás nebylo plno!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:21
Reakce na barbucha:

nějak teď vůbec nestíhám, takže spíš jen tak prolítávám, než abych četla.. no otíčka je mi líto, ale měl skvělý psí život... a s novým zvířátkem to chce ten správný čas, netlačit na to a počkat, až to přijde... nebo až přijde to zvířátko ;-)

Offline Sweet Potato
40151 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:40

Mišutka jde zítra na operaci. Myslete na ni prosím. Teď mi tu přede do ucha, tak hlasitě, jako snad nikdy.

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:45
Reakce na Sweet Potato:

Hrozně moc držím palce!! Určitě to dopadne dobře.

Offline RoSa
10102 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:46
Reakce na Sweet Potato:

Offline Potrefenáhusa
38688 příspěvků moje polička 06. února 2017 22:54
Reakce na Sweet Potato:

Na Myšutku moc myslim!