Tá moja herečka poslednú dobu vôbec nechcela žrať. Najprv som to prisudzovala operácii, atb a tak. Potom začala z misky vyhadzovať granule po celej izbe. Tak som dnes išla do obchodu pôvodne kúpiť inú značku, predavač ma ukecal že ak jej terajšie vyhovujú nech len zmením príchuť. Takže jahňacie prestalo chutiť, zato po bizónovi sa išla zadrhnúť. Vylízala celú misku a ešte si dokonca aj pýtala. Tak som rada.
Chlpáči a iné
Oticka je mi moc lito...Ale neda mi to se nezeptat:nechcete nahradu?;)
nene, když už, tak to bude zase buldoček
- žejo, barb?
Dík. No, probrali jsme to horem dolem... stavili se tu i mladí (což mě velice potěšilo, když už vlastně nemají důvod)... a za pomoci kapky červenýho jsem zlikvidovala ty připomínky. Ono to teda není mnoho platný samozřejmě, je tu takovej hnusnej klid...
Ale ujasnili jsme si že všichni nejen udělali maximum v poslední době, ale Otíček měl krásnej život celkově. Tak co víc si přát za týhle situace.
Taky na vás všechny myslím a zrovna jsem si říkala totéž, co jsi napsala. Otíček měl velké štěstí, že vás měl. Díky vám měl úžasný život plný lásky. Po pravdě, kdybych byla bezdětná, ucházela bych se u vás o místo domácího mazlíčka ![]()
Jako tuhle?! Co je to za medvěda?! ![]()
Už jsme mluvili i o tom... problém je, že (asi kvůli tomu že je to tak čerstvý) Otíčka nic nenahradí, ten malej mizera do naší rodiny prostě tak pasoval
a že bysme pořád srovnávali... jasně že buldočci jsou nejlepší, ale i mezi nima jsou rozdíly, pár jich znám. Tak ti nevim. Shodli jsme se, že zatím by to asi k nově příchozímu nebylo fair: páč by nám lez na nervy tím, že to není Otíček.
Hrozný je, že byl fakt tak milej a všeobecně oblíbenej... místní si regulérně volaj mezi sebou tu zprávu, i lidi který vlastně neznám! Prodavačka od vedle žhavila dráty, už to vědí v trafice, v pekárně... no, blázinec. ![]()
To je prosim 2,5 kilove stenatko australskeho ovcaka :D Jednu jsme uz udali ale druha je zatim bez nove rodiny. Vim ze to neni buldocek ale nic se nevyrovna laskou vyrazenym zubum pri vitani
A cerna je nehorazny mazel...
Je moc roztomilý!! Takový ňuňátko
Akorát do bytu to asi nebude to pravý ![]()
Zuna bude na jar potrebovat nieco vo farbe blata
Já myslím, že může mít cokoliv, barvu bláta to chytne samo. ![]()
No tak určitě jsem neměla na mysli teď hned, na to je moc brzo.
Znám to. Fáze truchlení musí proběhnout. Pak teprv sama uvidíš.
Jinak to srovnávání bude probíhat vždycky - ale už ne ve smutku a se slzou v oku, ale s milou vzpomínkou a tak nějak veseleji. Jako třeba: teda Ronny, ty seš takový prase, to Sára, to byla dáma, ta by mi to tady takhle nikdy nezasvinila! apod.
Tss maminka s nama prozila v byte 5 let :D A nikdy si nestezovala. V dospelosti bude tohle nunatko vazit okolo 20 kg a sahat po kolena.
To zní velmi nadějně a taková vyhlídka by mě těšila ![]()
Ňuňátko je naprosto rozkošný. I mamina! Moc děkuju za nabídku... ale jak je to pro nás tak čerstvý, tak se obávám, že než nás to přebolí, bude to ještě chvíli trvat, než se rozhodnem...
Ja jsem si vzdycky myslela,ze uz nikdy! Pak jsem to vydržela přesně tři tejdny,nez jsem se poprala o zakrslyho pidlovokyho vořecha,kterej je sice uplne jinej,ale neméně boží.srovnani se sice clovek neubráni,ale je to spis sranda.
australaka bych brala hned,kdyby u nás nebylo plno!
nějak teď vůbec nestíhám, takže spíš jen tak prolítávám, než abych četla.. no otíčka je mi líto, ale měl skvělý psí život... a s novým zvířátkem to chce ten správný čas, netlačit na to a počkat, až to přijde... nebo až přijde to zvířátko ;-)
Mišutka jde zítra na operaci. Myslete na ni prosím. Teď mi tu přede do ucha, tak hlasitě, jako snad nikdy.

Hrozně moc držím palce!! Určitě to dopadne dobře.![]()
![]()
Na Myšutku moc myslim! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my