Myslíme a hladíme!!!
Chlpáči a iné
To neni vubec zac :) cerne proste hledame milujici rodinu, kdyz uz si ji sami nemuzeme nechat, tak jsem si rikala ze se zeptam i tady. Rada bych ji neztratila ze zretele, jako obe jsou vypiplane s laskou ale tim jejim tezsim zacatkem jsem ji provedla ja a nechce se mi ji dat z ruky :( a u vas by se mela...no jako zritelnice :D dnes u nas byli zajemci a vybirali si, no a manzel se mi potom taky priznal ze je rad ze chteji hnedou. @Potrefenahusa no vas bych si jako majitelku vybrala hned za barbuchou :D
nějak teď vůbec nestíhám, takže spíš jen tak prolítávám, než abych četla.. no otíčka je mi líto, ale měl skvělý psí život... a s novým zvířátkem to chce ten správný čas, netlačit na to a počkat, až to přijde... nebo až přijde to zvířátko ;-)
Jako k nam tenkrat Lejluška, vid? Asi vedela, ze je u nas zrovna misto a ze ji moc casu uz nezbyva ![]()
barbucha ja myslim, ze nove zviratko je celkem nevyhnutelne, drive nebo pozdeji to prijde
O Oticka jste se maximalne starali az do konce, udelali jste, co se dalo. A to porovnavani - u nas doma byly kocky vzdycky, takze taky obcas porovnavame, ale v takovem tom vtipnem duchu aneb pamatujete, jak byl Kleriášek hodny, když to a to? No to Viki by nas vsechny sezral vzteky
a tak.
drzim misutce pesti, dobre to dopadne ![]()
Myslím na Mišutku a držím palce ![]()
Budu drzet pesti![]()
Jj presne na lejlu jsem si vzpomnela....
a s tim srovnavanim mas pravdu, srovnava se ale vzdycky v dobrem...
Kdo si hraje nezlobí...

barbucha
Držte se.
Držím palce společně s Piškvorkou a Šiškou. Dobře to dopadne
.
Držím palce, ať to dobře dopadne!
Ja jsem si vzdycky myslela,ze uz nikdy! Pak jsem to vydržela přesně tři tejdny,nez jsem se poprala o zakrslyho pidlovokyho vořecha,kterej je sice uplne jinej,ale neméně boží.srovnani se sice clovek neubráni,ale je to spis sranda.
Já myslím, že obecně platnej hodnej postup asi neexistuje. Po ztrátě jezevčíka jsme si neuměli představit, že bychom ještě chtěli/měli psa a trvalo to skoro 10 let, než jsme ten názor změnili - taky se dost změnily podmínky, což samo taky hraje role. Po Belise jsme chtěli původně počkat, alespoň až bude po rekonstrukci a možná i dýl, přece jen s jedním psem je všechno jednodušší, ale Terk tak scházel, že jsme v podstatě neměli na vybranou (a teď za to pykáme :-). Sama az sebe fakt vůbec nevím, kdybychom měli jen jednoho psa a přišli o něj, jestli by nastala varianta novej hned, nebo naopak za pár měsíců/let.
Jinak srovnání se člověk neubrání, naposledy jsme srovnávala, když jsem se vlekla v neděli ze cvičáku s rukama spálenýma do masa od stopovačky - v podstatě moje blbost. Nicméně u nás máme to štěstí, že nám tu ten zářnej vzor stále pochoduje a občas připomene, že s tou zářností to není až tak valný, jako když jsem jen o pár hodin později řešila dotyčnýho vzora vyválenýho v nějakým humusu :-D.
jj, to já jsem ani nemyslela jako nějakej platnej vzor, jen že leckdy si to člověk nějak myslí a nakonec je to jinak. Ale Rufík byl naprostá srdcovka od prvního pohledu na fotku na peswebu, naskákaly mi červený fleky v obličeji a byl konec :-D
Držím Mišutce palce, a Vám taky!
Jinak Kocour jde dnes na kastraci, konečně jsem se rozhoupala a objednala ho. No a manžel si nějak uvědomil, co to znamená, a teď ho strašně lituje
zajímavý, že u Kočky mu to bylo víceméně šumafuk.
To je vtipné, jak si to ti chlapi berou osobně,že? ![]()
tak uz je doma ![]()

Jo. Kolega v práci z toho byl úplně špatnej, co to tomu (bytovému) kocourovi dělá. Přemlouvali jsme ho asi dva roky.
Manžel má navíc nějak porušený čich, takže si nevšiml, že kocour zavání. Že sklep zavání...
No ten je sladký nebo sladká? Už teď nevím... A koukám, že už něco cupuje ![]()
Ťuťuťu. Tohle byla moje touha a nakonec máme netopejra.
Všem děkuju za podporu, napíšu, až budu něco vědět.
Manžel to uprvního kocoura oddaloval, dokud se nám tento poprvé nevydělal do rohu. Pak to bylo ze dne na den. I cestu na hory rád obětoval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my