Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 06. února 2017 23:35
Reakce na Sweet Potato:

Myslíme a hladíme!!!

Offline rasaNori
8825 příspěvků moje polička 07. února 2017 00:52
Reakce na barbucha:

To neni vubec zac :) cerne proste hledame milujici rodinu,  kdyz uz si ji sami nemuzeme nechat, tak jsem si rikala ze se zeptam i tady. Rada bych ji neztratila ze zretele, jako obe jsou vypiplane s laskou ale tim jejim tezsim zacatkem jsem ji provedla ja a nechce se mi ji dat z ruky :( a u vas by se mela...no jako zritelnice :D dnes u nas byli zajemci a vybirali si, no a manzel se mi potom taky priznal ze je rad ze chteji hnedou. @Potrefenahusa no vas bych si jako majitelku vybrala hned za barbuchou :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. února 2017 04:42
Reakce na nolita:

nějak teď vůbec nestíhám, takže spíš jen tak prolítávám, než abych četla.. no otíčka je mi líto, ale měl skvělý psí život... a s novým zvířátkem to chce ten správný čas, netlačit na to a počkat, až to přijde... nebo až přijde to zvířátko ;-)

Jako k nam tenkrat Lejluška, vid? Asi vedela, ze je u nas zrovna misto a ze ji moc casu uz nezbyva 

barbucha  ja myslim, ze nove zviratko je celkem nevyhnutelne, drive nebo pozdeji to prijde  O Oticka jste se maximalne starali az do konce, udelali jste, co se dalo. A to porovnavani - u nas doma byly kocky vzdycky, takze taky obcas porovnavame, ale v takovem tom vtipnem duchu aneb pamatujete, jak byl Kleriášek hodny, když to a to? No to Viki by nas vsechny sezral vzteky  a tak. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. února 2017 04:42
Reakce na Sweet Potato:

drzim misutce pesti, dobre to dopadne 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. února 2017 06:41
Reakce na Sweet Potato:

Myslím na Mišutku a držím palce 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. února 2017 07:16
Reakce na Sweet Potato:

Budu drzet pesti

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. února 2017 07:17
Reakce na jinx:

Jj presne na lejlu jsem si vzpomnela.... a s tim srovnavanim mas pravdu, srovnava se ale vzdycky v dobrem...

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 07. února 2017 08:41

Kdo si hraje nezlobí...

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 07. února 2017 08:42

barbucha

Držte se. 

Offline whiskas
20932 příspěvků moje polička 07. února 2017 09:25
Reakce na Sweet Potato:

Držím palce společně s Piškvorkou a Šiškou. Dobře to dopadne .

Offline Kokoska
34675 příspěvků moje polička 07. února 2017 09:26
Reakce na Sweet Potato:

Držím palce, ať to dobře dopadne!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. února 2017 09:44
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja jsem si vzdycky myslela,ze uz nikdy! Pak jsem to vydržela přesně tři tejdny,nez jsem se poprala o zakrslyho pidlovokyho vořecha,kterej je sice uplne jinej,ale neméně boží.srovnani se sice clovek neubráni,ale je to spis sranda.

Já myslím, že obecně platnej hodnej postup asi neexistuje. Po ztrátě jezevčíka jsme si neuměli představit, že bychom ještě chtěli/měli psa a trvalo to skoro 10 let, než jsme ten názor změnili - taky se dost změnily podmínky, což samo taky hraje role. Po Belise jsme chtěli původně počkat, alespoň až bude po rekonstrukci a možná i dýl, přece jen s jedním psem je všechno jednodušší, ale Terk tak scházel, že jsme v podstatě neměli na vybranou (a teď za to pykáme :-). Sama az sebe fakt vůbec nevím, kdybychom měli jen jednoho psa a přišli o něj, jestli by nastala varianta novej hned, nebo naopak za pár měsíců/let.

Jinak srovnání se člověk neubrání, naposledy jsme srovnávala, když jsem se vlekla v neděli ze cvičáku s rukama spálenýma do masa od stopovačky - v podstatě moje blbost. Nicméně u nás máme to štěstí, že nám tu ten zářnej vzor stále pochoduje a občas připomene, že s tou zářností to není až tak valný, jako když jsem jen o pár hodin později řešila dotyčnýho vzora vyválenýho v nějakým humusu :-D.

Offline Potrefenáhusa
38688 příspěvků moje polička 07. února 2017 09:53
Reakce na Zina:

jj, to já jsem ani nemyslela jako nějakej platnej vzor, jen že leckdy si to člověk nějak myslí a nakonec je to jinak. Ale Rufík byl naprostá srdcovka od prvního pohledu na fotku na peswebu, naskákaly mi červený fleky v obličeji a byl konec :-D

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:12
Reakce na Sweet Potato:

Držím Mišutce palce, a Vám taky!

Jinak Kocour jde dnes na kastraci, konečně jsem se rozhoupala a objednala ho. No a manžel si nějak uvědomil, co to znamená, a teď ho strašně lituje  zajímavý, že u Kočky mu to bylo víceméně šumafuk.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:27
Reakce na Mohučanka:

To je vtipné, jak si to ti chlapi berou osobně,že? 

Offline baltik
4967 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:33

tak uz je doma

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:35
Reakce na Berta:

Jo. Kolega v práci z toho byl úplně špatnej, co to tomu (bytovému) kocourovi dělá. Přemlouvali jsme ho asi dva roky.

Manžel má navíc nějak porušený čich, takže si nevšiml, že kocour zavání. Že sklep zavání...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:38
Reakce na baltik:

No ten je sladký nebo sladká? Už teď nevím... A koukám, že už něco cupuje 

Offline Sweet Potato
40151 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:49
Reakce na baltik:

Ťuťuťu. Tohle byla moje touha a nakonec máme netopejra.

Všem děkuju za podporu, napíšu, až budu něco vědět.

Offline Sweet Potato
40151 příspěvků moje polička 07. února 2017 10:51
Reakce na Mohučanka:

Manžel to uprvního kocoura oddaloval, dokud se nám tento poprvé nevydělal do rohu. Pak to bylo ze dne na den. I cestu na hory rád obětoval.