Trochu přemejšlím nad tím, CO to tam ti bří kočičí dělaj?!
Chlpáči a iné

A pak vlk udělal CHRAMST a tu Karkulku sežral!
Bonnie dostane do nozicky dva sroubky a mezi ne specialni vlakno z Britanie, ktere ji nahradi chybejici vaz tak, aby spravne zatezovala klouby a chrupavky a nedochazelo tak k artroznim zmenam. Ona si teda nestezuje, ale samo se to bohuzel do stavu prijatelneho na behani s kamarady a behani vubec nespravi.
Mišutka zdraví všechny bratry i sestry v triku. Všem děkuje za podporu.
Je napumpovaná analgetiky, pan doktor strašil, že bude zhulená, ale je dost čilá. Udělali jsme jí zase sanatorium v koupelně, strašně se snaží utéct. Chvíli se i mazlila, ale když jsme jí nasadili kornout, ztratila náladu úplně. Ráno jdeme na kontrolu a daleí injekci proti bolesti.
malinká! ať je líp!
Chudinka malá. Myslím na ni. ![]()
Hlavně, aby to pomohlo a byla brzy vpořádku. ![]()
Hahahah to je boží momentka ![]()
Ježíš, Mišutka malá..
Já tady zas nebyla, ale palce držím! Ať se vše hojí jak nejlépe to jde.
Chudák malá, dnes jsem na vás zrovna myslela, potkali jsme spoustu černých hladkosrstých fenek. A chápu to tedy dobře tak, že s těmi šrouby a vláknem to časem na to běháni bude?
Super že už to má za sebou. To zavření v koupelně, tričko a kornout ale budet asi muset žehlit hodně dlouho!
Přeju, ať je zotavování co nejrychlejší.
To je ohromné, jaké jsou možnosti! Ať to klapne.
Vyndavali jí podkožní nádor, už druhý.
ach, kornout, soucítím. snad ho nebude muset mít dlouho. košilku snášejí líp.
malá ![]()
no tamto teda fakt ne, chudínkové kastrovaní:-)) ale někdo tu psal že se mu domácí kočindy moc nemazlí, tak tihle teda jo, olizujou si hlavy pěkně:D
No naši se taky nemazlí..a teda máme všechny kastrovaný a nějakej občasnej sexuálně laděnej výlev (adresovanej mně) se vyskytne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my