bobátko malé, tak snad je jí dneska už líp...
Chlpáči a iné
lol - ten goliáš... on je prostě rozkošný za každé situace ![]()
![]()
amy taky ![]()
![]()
Jste obě moc statečné. Pořád držím palce a Mišutce posílám pohlazení.
Držím palce i vám. Kdy na tu operaci Bonnie půjde?
jj amy taky![]()
a vlastně tak nějak celé to osazenstvo tady... ale některá ta zvířatka jsou prostě úžasně fotogenická ...
Já z ní nemůžu! ![]()
dzizisketa drzim marodom palce,nech su co najskor fit
paktofonika Golias a Amy su uzasne fotogenicke tvory.Amy na poslednej fotke vyzera,ako ked sa zakryje clovek ![]()
Mišutka všechny pozdravuje, oproti prognóze vypadá lépe, než po minulé operaci. Snad to tu nezakřiknu. Přede a tulí se, teď si dala trošku mléka. Zítra jí vyndají kanylu z packy, tak se jí zas trošičku uleví.
Amy je super. Ja z nej tiez nemozem. Tie jej pozy a ksichty co struha. Doma je fakt sranda. Pozdravujeme marodov drzime palce a labky a prajeme skore uzdravenie.
A samozrejme ze vsetci chlpaci su super. A pozdravujem aj novy prirastok s krasnymi kukadlami.

![]()
No vida, zviřátko jedno statečné. Tak snad to nebude tak zlé, jak to vypadalo. Je houževnatá. Držíme palce i nadále.
Docitam po delsi dobe, puvodne jsem si sem prisla zlepsit naladu po namahavem dni v praci, ale nestacim se divit; Bonnie, Misutka, o Otickovi ani nemluve... Opravdu moc drzim vsem palce; marudkum, at se co nejdriv uzdravi, a Barbuse, at to zvlada. ![]()
Snad uz bude Mišutce lip, dobra zprava,ze to slo vyndat a nikam se to snad nerozlezlo, ty nádory jsou fakt svině!!!je to statečně kočička!![]()
"Ale Rufík byl naprostá srdcovka od prvního pohledu na fotku na peswebu, naskákaly mi červený fleky v obličeji a byl konec :-D"
Krásný! ![]()
Rovnou jsi pro něj jela? Jako jen na základě fotky?
Chuďátko malý v tý punčoše... Ale aspoň je všechno hnusný pryč!
Dal drzim misutce palce, je fakt statecna a bojuje ![]()
Kéž by. To bohužel nikdy není jisté. Ale teď se radujeme a nemyslíme na to.
On tam mel inzeráty dva,z původního útulku a z novyho miniutulku,kam se čerstvě přestěhoval, protoze mu v kotci byla zima.jenze kdyz jsem otevřela fb miniútulku,zjistila jsem,ze je o nej strašná rvačka, 1500 nebo kolik sdílení a všichni vykrikujou,ze ho strasne chtej (ocicko asi dojimalo).tak jsem napsala e-mail,ze bysme si radi taky stoupli do fronty a popsala naši situaci. Pak jsem se na nej jela podívat osobně
,pak se přijel podívat on k nam (vytáhli jsme náš nejtěžší oranžový kalibr :-)) a az další den jsme si pro nej jeli.fakt hotovy výběrový řízení, ale myslim,ze ti největší fb kriklouni proste odpadli,kdyz vyvstala reálná šance,ze by čokl bejt jejich.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my