Ja teda jako nevim, proc vencite pejsky s jejich kamarady vy, ale ja teda ne proto, aby svorne lezeli na jedne hromade a olizovali led nebo okusovali hroudy zmrzleho snehu.
Chlpáči a iné
Ty příběhy jsou neskutečné. To kdyby někdo zfilmoval, řekla bych, že se scénárista měl držet víc reality a nenechat se tolik unášet fantazií, aby dojal davy.
dnes jsem zjistila, že má pupík zadek jak štýrský valach. vůbec nevím, kde k tomu přišel
není tlustý, ale zezadu začal vypadat nějak bytelnější ![]()
Pupíček mužní![]()
Ta je dlouhá! ![]()
![]()

To je fronta na snídani?
Krásný fotky!
To je večerní fronta na červenou tečku (kočka honí tečku,pes honí kočku)
mně se líbí, jak goliáš ke všemu ladí. k modrému pozadí, k zelenému pozadí...
no krom tý hnědý podlahy v celým bytě, na tom se fakt fotěj špatně :-D
Jsme s Inkem u mych rodicu a mame tu nadsene obdivovatele - border teriera Besta a Kocoura

Doufám, že patřičně obdivujete i vy je!;-))
Jak se má Inkoust, už se trochu vykrmil?
Jsem cela v cernym, tak ti ho nemuzu vyfotit. Ale uz jsem musela snizit davku ze 125g zpatky na standardnich 110, co ma mit a mozna jeste trochu stahovat budu. Ma cca 1330g, uz jsem se smirila s tim, ze 1400g je nedosazitelnych, byl by z nej soudek na spejlich, ted je tak akorat.
A Ink je moc neobdivuje, hrozne se pere s Kocourem (pokud ten zrovna neni nekde uklizenej a nechrape). No a Besticek je milacek a dostal jeden a pul veprove spiraly, tak si pochutnal.
U Dýně už dveře nefigurují jako nejoblíbenější hračka, nahradila je stahovací páska. A Érova nejoblíbenější činnost - zabraňování ustlání ![]()

Čtu to tady hodně ráda, ale vždycky s pocitem, že nutně potřebuju nějaké zvíře, teď, hned, nafurt ! :-)
By si mohli podat tlapky ![]()
A co tomu brání? ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my