Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline barbucha blogger
35643 příspěvků moje polička 13. února 2017 01:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Vstávat!

Ježišmarjá JAK ten kocour kouká! 

Pozvala jsem dneska mladý vyžírky na oběd, hezky jsme si zavzpomínali na Otíčkova alotria  (slečna odběhla s bublinama u nosu už jen jednou)  a mladý pán začal sondovat půdu! Jako jestli bych šla do tý střídavý péče zase... no kurvaže!  Tak abysme se začali rozhlížet... zase výhradně po buldočkovi ovšem, to jsme se shodli všichni.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 05:12
Reakce na barbucha:

no vida, to jeste nejake stene netusi, ze ho ceka sladky zivot 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 13. února 2017 06:18

Goliáš pak zase dohlídne na Rufíčka, když je potřeba

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 13. února 2017 06:20
Reakce na barbucha:

Bezva! 

Offline Ounz
20485 příspěvků moje polička 13. února 2017 06:50
Reakce na Jiná Realita:

nějaké vlčí lidi  ale hraničář by mohl být blízko. prostě člověka ve vlčí kožešině!

Tanec s vlky? Takže Kostnera? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:01
Reakce na Potrefenáhusa:

já vůbec nechápu, jak můžou ti dva vaši být tak klidní.

kotě se pupíkem se již seznámili, ovšem jejich interakce je vše, jen ne klidná. pes kotě olizuje, včera ho skoro zasedl, rýpe do něho čenichem, kočka se před ním válí a fackuje ho, tak zlehka. kotě by klidné bylo, ovšem pes na něho bez humpoláckých akcí koukat nedovede   natož že by si vedle něj třeba lehl.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:09

takový divný intimní psí dotaz  kdy začíná pes štěně zvedat nožičku? mám obavy, že pupíček je opožděný...je mu přes 8 měsíců a pořád nic. tedy, občas má nějaké záchvěvy, ale zvedá zpravidla nožičku přední 

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:11

Já bych ráda k těm všem úžasným chlupáčům přihodila jednoho neméně úžasného (neb našeho)

Jmenuje se Foxík a srdečně zdraví všechny zdejší hrdiny 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:19
Reakce na Tezulie:

Zdravím Foxíka! Je to krasavec.

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:22

Neumím fotky otočit, ale konečně jsem zvládla vůbec je přidat, tak zkusím ještě jednu letní

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:23

No a největší životní vášeň našeho Foxíka je voda, čím víc, tím lépe

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:28
Reakce na Jiná Realita:

Terk začal kolem půl roku a Cid v půl roce na den přesně. Ale někteří experti začnou až v roce, myslím, že je to dost individuální, a tipla bych si, že větší psi budou začínat později než malí.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:29
Reakce na Tezulie:

Je to nova scotia? Ať už je, nebo není, vypadá hrozně sympaticky :-).

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:50
Reakce na Zina:

Jo jo, nova scotia neboli kachňák A sedí to něj úplně, jen on ty kachny neloví, on si s nimi chce hrát a vždycky ho hrozně překvapí, že ony s ním ne. Bydlíme u Vltavy a tak nechodíme na procházky, ale na proplavby A i když už je skoro děda, tak energie má pořád docela dost, jen teď už neposlouchá ne kvůli nedostatku výchovy, ale kvůli nedostatku sluchu.

Offline Manetta
11 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:54
Reakce na Jiná Realita:

takový divný intimní psí dotaz  kdy začíná pes štěně zvedat nožičku? mám obavy, že pupíček je opožděný...je mu přes 8 měsíců a pořád nic. tedy, občas má nějaké záchvěvy, ale zvedá zpravidla nožičku přední 

máme šestiletého berňáka a začal taky dost pozdě, v roce a něco myslím. No a teď sem tam,asi když se mu nechce zvedat noha, tak klidně jen přičapne na fenku :) 

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:55
Reakce na Tezulie:

To si umím představit, my když jsme bydleli s fleťákem přímo u řeky, tak to bylo úplně stejný, já šla po břehu a on vodou. Jeden kachňák s námi chodí na cvičák a je hrozně šikovnej. Chodí s ním i na hony, ale prý zvěř ho nosit moc nebaví, to nosí výměnou za pamlsek :-).

Kolik je tomu vašemu?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak jsem na tu fotku koukla znovu a připomíná mi nějakou vlčí postavu z anime.

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:06

U nás se dnešek nese ve znamení uctívání slunce (a vytírání, jak tak koukám...) 

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:09
Reakce na Zina:

Foxíkovi bude za měsíc 12 let. Na hony nebyl nikdy, šíleně se bojí střelby, to je jediná výhoda jeho stáří a hluchoty, že už tolik neslyší petardy. Na cvičák jsme chodili a tenhle strach prostě nepřekonal, jinak ale šikovný je, typický přinašeč, který rozhodně vydrží nosit tenisák déle, než já házet. A je hrozně hodný, holky si s ním můžou dělat co chtějí a nikdy jsem se nebála, že by se ohnal (je ale fakt, že od malinka vědí, že ho nesmí trápit a ubližovat), je to prostě čtvrté dítě (jediný syn )

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:15
Reakce na Tezulie:

jediný syn