Taky nemáte ráda náprstek?
Naše holky se chystají k probírce svetrů po zimě, mám vám je schovat? Svetry teda ![]()
Taky nemáte ráda náprstek?
Naše holky se chystají k probírce svetrů po zimě, mám vám je schovat? Svetry teda ![]()
Ano prosím, schovejte![]()
Neumím to s ním, jedinej výsledek, když si ho nasadím je, že ten prst s ním přestanu používat![]()
Přesně, prostředníček trčící nahoru a postrkování jehly prsteníkem, to byl výsledek. Babička se mi vždycky smála, že jsem šikovná "jak mladej vlk".
To je hezký, to jsem ještě neslyšela :-)
A když jsme v chlupáčích, a vy o vlku, zrovna zkoumám, čí stopy jsem dneska potkala v lese. Psa jsem vyloučila, protože jsem byla jedinej člověk, co tudy prošel a teda doufám, že takhle velkej pes by tam sám nepobíhal. Podle google asi liška?
A dočetla jsem se: Žádný odborník nerozliší podle jedné stopy vlka a psa. Hm, už možná vím, proč tam nikdo nechodí!![]()

takhle to vypadá docela velký, myslím, že lišky jsou celkem malý
třeba to byl rys :-D
Liška má podle tvého obrázku stopu c,ne? To té fotce neodpovídá. Já bych to viděla na psa nebo vlka, jestli tam u vás jsou.
Rys by tam neměl drápy- aspoň myslím
Vypadá to na toho vlka
.
Žiš, to jsem tele!! Jsem si samozřejmě nepřečetla závorky, a bylo mi pořád divný, proč má ta liška tu stopu tak velkou, chjo, to jsem se předvedla!![]()
Z dnesni vychazky: dukaz o pritomnosti bobru na Dyji

drápy by rys neměl, taky má asi ty tlapky víc kulatý
ale přede (tuhle jsme to doma hledali)
u znojma je to strašně krásný, směrem k Vranovu!
Pravděpodobnější je přeci jen pes. A stopy ve sněhu se časem zvětšují, tak pokud tahle nebyla úplně čerstvá, třeba ani nebyl baskervillský.
V klidu, mají to tam tak nešikovně napsané. Já si toho všimla až na podruhé.
Ono hlavně záleží na tom, kde jste v tom lese byla. Pokud bych šla do lesa já u nás na chalupě, tak by to ten vlk klidně mohl být. Podle fotopastí už máme poblíž malou smečku
.
Myslím, že to je stopa většího psa. Teď přes den taje a stopy se deformují. Podle stop nám po zahradě běhají megakočky :D
Jojo, bude to pes. Jen mě zmátlo, že lidskou stopu široko daleko nevidět...
Ale že bylo dneska nádherně, že!
Bobria hrádza u nás.
Ešte link na lepší pohľad. https://www.youtube.com/watch?v=o5_c8Lsiel0
Hezký. Pracovitý jsou
Sused im hovorí, že svine usilovné.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.