Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 17. února 2017 09:56
Reakce na Berta:

A ty okousal ten yorkšírek, nebo si vás s někým pletu? Kamarádce amstaf v podstatě rozebral jídelní soupravu, mohli si ji naházet do kamen, ale tam si za to trochu mohli sami, protože mu nedopřáli pořádné vyžití, když byl v tom nejvíc kousavým věku.

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 17. února 2017 10:16
Reakce na baltik:

Bububu, aký krásny čertík. Neohovárajte ho tu, miláčika. 

K nám je pravda, že sa báli chodiť ľudia, ked sme mali kočku maličkú. To dokázala pristáť na hlave v skoku, kúsala a strašila. A chytala za nohy spopod stola. Malý čierny diabol. Teraz je aká dáma. 

Vie si sama otvoriť chlebník som zistila.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:09
Reakce na Zina:

ano, ten malý sladký jorkšírek se zubama jako pila. Vypadalo to, jakobychom měli doma bobra.

Ale pro všechny vlastníky kousačů, nebojte, vyrostla z ní  poklidná dáma. I když ,....dali jsme ji na jeden den a noc  na hlídání  chovatelce, tak  se smála, jak je  Tiffanka strašně akční. A to my si chrochtáme, jak už je to s ní  v pohodě :-)

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 17. února 2017 11:45
Reakce na Berta:

Ono to nejhorší období kousání je do přezubení, pak to ustane, nebo aspoň dost poleví i u těch hodně kousacích plemen, jako jsou bulíci, rotvíci a spol.

A mám radost, že Tiffanka je akční, většinou z nich lidi bohužel dělají psy do kabelky.

Offline Friga
2081 příspěvků moje polička 17. února 2017 12:29

Friga nam jako stene okousala spodni rohy kuchynskych strinek . To se bohuzel moc snadno vymenit neda... Az budem prodavat byt, tak to budem muset nejak dodelat, asi tmelem... Ta kuchyn byla v te dobe ani ne dva roky stara 

Offline whiskas
20932 příspěvků moje polička 17. února 2017 13:43
Reakce na baltik:

S takovým nevinným pohledem nemůže jít o žádného násilníka trhače .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. února 2017 15:39

Bobor 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 17. února 2017 16:37

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. února 2017 17:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Viděla jste Akumulátor 1? Toto už je závislost. 

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 17. února 2017 18:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Goliáš s Rufíkem by se pod Vaculíkovy fejetony Nepotřebuji televizi  a Opravdu nepotřebuji televizi očividně nepodepsali :-D.

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 17. února 2017 18:14
Reakce na Zina:

No ja ted pletu svetr,tak potrebuju kulisu a poustim ji casto 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 17. února 2017 18:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Rufíček vypadá, že je mu líto, že se tam taky nevejde :-)

Měla bys mu dát tu televizi na zem 

Jo a díky za lajky na Instagramu, pobavilo mě a i potěšilo, jak jsi to brala poctivě jednu za druhou 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 17. února 2017 18:40
Reakce na Berta:

Jo,ale pak jsem odpadla 

ale ty fotky jsou nádherný! Ten island!

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 17. února 2017 18:43

Pleteme s Rufickem...

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 17. února 2017 19:10

Chtěla jsem se zeptat ohledně půstu před kastrací. Naše kočka na ni má jít ve středu a veterinář říkal, že od půlnoci nemá nic jíst. Jenom se chci ujistit, že jestli jsem to pochopila dobře, tak od půlnoci z úterý na středu?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. února 2017 19:15
Reakce na baltik:

takový pupíček sladký 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 17. února 2017 19:29
Reakce na Edge:

Pochopila jsi to naprosto správně. Pokud jde na zákrok ve středu během dne, tak od půlnoci z úterka na středu by měla zůstat lačná. Funguje to na stejném principu jako u lidí, když jdou na jakýkoliv zákrok pod celkovou anestézií kvůli obavám z možného vdechnutí zvratků. Přesně takhle to říkal veterinář mojí tetě, když její fence včera čistili zuby od zubního kamene a pár úplně zkažených vytrhli taky pod úplnou narkózou.

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 17. února 2017 19:34
Reakce na Edge:

Nám před týdnem kastrovali kocoura a veterinář říkal nejíst 24 hodin a nepít 4 hodiny před uspáním. 24 hodin jsem úplně nedodržela, mladý pán se nechtěl vrátit z odpolední vycházky, ale hladověl asi těch 22 hodin. Váš veterinář má asi ten půst kratší (?), ale taky bych to pochopila tak, že to je od půlnoci z úterý na středu...

Edit: kočku když museli uspávat akutně, tak se pěkně, no, zeblila. Pardon.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 17. února 2017 19:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Tomu rozumím, já bych zas naopak potřebovala činnost pro ruce na poslouchání audiozáznamů přednášek po večerech, protože jenom u toho sedět mi přijde hrozně nečinný, a když si k tomu lehnu, tak za chvílu usnu. Tak mě nedávno napadlo pletení, akorát že umím fakt jenom hladce a obrace a plést jenom šálu, zvlášť teď k jaru, se mi úplně nechce :-D. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 17. února 2017 19:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Pleteme s Rufickem...

Ale ten svetr vypadá moc hezky! A bacha  na jehlice a rufickovo (jak my říkáme) " poslední vidoucí oko"!