A ty okousal ten yorkšírek, nebo si vás s někým pletu? Kamarádce amstaf v podstatě rozebral jídelní soupravu, mohli si ji naházet do kamen, ale tam si za to trochu mohli sami, protože mu nedopřáli pořádné vyžití, když byl v tom nejvíc kousavým věku.
Chlpáči a iné
Bububu, aký krásny čertík. Neohovárajte ho tu, miláčika.
K nám je pravda, že sa báli chodiť ľudia, ked sme mali kočku maličkú. To dokázala pristáť na hlave v skoku, kúsala a strašila. A chytala za nohy spopod stola. Malý čierny diabol. Teraz je aká dáma.
Vie si sama otvoriť chlebník som zistila.
ano, ten malý sladký jorkšírek se zubama jako pila. Vypadalo to, jakobychom měli doma bobra.
Ale pro všechny vlastníky kousačů, nebojte, vyrostla z ní poklidná dáma. I když ,....dali jsme ji na jeden den a noc na hlídání chovatelce, tak se smála, jak je Tiffanka strašně akční. A to my si chrochtáme, jak už je to s ní v pohodě :-)
Ono to nejhorší období kousání je do přezubení, pak to ustane, nebo aspoň dost poleví i u těch hodně kousacích plemen, jako jsou bulíci, rotvíci a spol.
A mám radost, že Tiffanka je akční, většinou z nich lidi bohužel dělají psy do kabelky.
Friga nam jako stene okousala spodni rohy kuchynskych strinek
. To se bohuzel moc snadno vymenit neda... Az budem prodavat byt, tak to budem muset nejak dodelat, asi tmelem... Ta kuchyn byla v te dobe ani ne dva roky stara ![]()
S takovým nevinným pohledem nemůže jít o žádného násilníka trhače
.
Bobor ![]()

![]()
![]()
![]()

Viděla jste Akumulátor 1? Toto už je závislost. ![]()
Goliáš s Rufíkem by se pod Vaculíkovy fejetony Nepotřebuji televizi a Opravdu nepotřebuji televizi očividně nepodepsali :-D.
No ja ted pletu svetr,tak potrebuju kulisu a poustim ji casto
Rufíček vypadá, že je mu líto, že se tam taky nevejde :-)
Měla bys mu dát tu televizi na zem ![]()
Jo a díky za lajky na Instagramu, pobavilo mě a i potěšilo, jak jsi to brala poctivě jednu za druhou ![]()
Pleteme s Rufickem...

Chtěla jsem se zeptat ohledně půstu před kastrací. Naše kočka na ni má jít ve středu a veterinář říkal, že od půlnoci nemá nic jíst. Jenom se chci ujistit, že jestli jsem to pochopila dobře, tak od půlnoci z úterý na středu?
takový pupíček sladký ![]()
Pochopila jsi to naprosto správně. Pokud jde na zákrok ve středu během dne, tak od půlnoci z úterka na středu by měla zůstat lačná. Funguje to na stejném principu jako u lidí, když jdou na jakýkoliv zákrok pod celkovou anestézií kvůli obavám z možného vdechnutí zvratků. Přesně takhle to říkal veterinář mojí tetě, když její fence včera čistili zuby od zubního kamene a pár úplně zkažených vytrhli taky pod úplnou narkózou.
Nám před týdnem kastrovali kocoura a veterinář říkal nejíst 24 hodin a nepít 4 hodiny před uspáním. 24 hodin jsem úplně nedodržela, mladý pán se nechtěl vrátit z odpolední vycházky, ale hladověl asi těch 22 hodin. Váš veterinář má asi ten půst kratší (?), ale taky bych to pochopila tak, že to je od půlnoci z úterý na středu...
Edit: kočku když museli uspávat akutně, tak se pěkně, no, zeblila. Pardon.
Tomu rozumím, já bych zas naopak potřebovala činnost pro ruce na poslouchání audiozáznamů přednášek po večerech, protože jenom u toho sedět mi přijde hrozně nečinný, a když si k tomu lehnu, tak za chvílu usnu. Tak mě nedávno napadlo pletení, akorát že umím fakt jenom hladce a obrace a plést jenom šálu, zvlášť teď k jaru, se mi úplně nechce :-D.
Pleteme s Rufickem...

Ale ten svetr vypadá moc hezky! A bacha na jehlice a rufickovo (jak my říkáme) " poslední vidoucí oko"! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my