Fotky s televizí mě vždycky dostanou ![]()
Někde jsem kdysi četla, nebo to někdo tvrdil... že pes ani kočka televizi "neviděj", že tam (ani už nevím proč) vůbec nerozeznají obraz. Tak asi to není pravda, jak vidim ![]()
Fotky s televizí mě vždycky dostanou ![]()
Někde jsem kdysi četla, nebo to někdo tvrdil... že pes ani kočka televizi "neviděj", že tam (ani už nevím proč) vůbec nerozeznají obraz. Tak asi to není pravda, jak vidim ![]()
Ach, to poznám, náš je drobec, ale s obľubou vyskakuje na deti - nedochádza mu, že je rovnako vysoký. Večer po tme s ním chodím navoľno - trénujeme privolanie (v byte a na uzavretých plochách už ho máme zvládnuté, vonku pri podnetoch poslúchne tých 7 z 10tich). Raz večer išiel domov otec s 2 deťmi - to jedno malo cca 2 roky. Psa som s úspechom odvolala, ale otecko si ho zavolal! k sebe pred tým, než som ho stihla chytiť. Samozrejme, skočil práve na toho 2ročného drobca a zhodil ho na zem. Dieťa sa preľaklo, otec to bral našťastie s humorom, ale mne nebolo všetko jedno...
Ještě jedno upozornění. Stejně jako u lidí je dost možné, že až se kočička probere z anestezie bude se jí asi chtít na malou. Jenže jak už sice bude probrala, ale nebude moct ještě chodit, tak to prostě pustí, no. Proč to zmiňuji, na fenku mojí tety to přišlo během transportu autem z veteriny domů, takže to odneslo nejen její oblečení, ale i podlaha v autě a to nebyl nijak časově dlouhý.
bylo by to fajn, kdyby nic neviděli...![]()
caturday...

nene , to má novou podložku do pelíšku! Ale moc pěkná dečka ![]()
Jo vlastně!
Sobče sobecká.
Caturday je dobrý!! A co je ta druhá série? Rufoday? ![]()
To, ze psi ani kocky nevidej obraz v televizi, platilo pro analogove vysilani. Digitalni vysilani funguje nejak jinak a to pry dokazou rozlisit. Nekde jsem to cetla a ted doufam, ze si to pamatuju spravne a neplacam tady blbosti ![]()
tak když to pletete s ním, je logické, že se domnívá, že to pletete jemu, neasi! musíte s ním lépe komunikovat, je pak očividně zmaten ![]()
Aha! Inu pokrok nezastavíš ![]()
A Berta
Klackem!!!!!!
Tssssss! Vem si příklad z Ruficka, on ti tu deku , eeeeeeee svetr půjčí, až ti bude zima.
a jeste přispěje trochou svého vlasu ![]()
To jako že ten svetr už je hotovej? 
Našemu psovi je TV ukradená, dokud se tam neobjeví zvířata. Nejradši má koně, to kouká a vrtí ocasem, občas i štěkne. Podezíráme ho, že si s těmi velkými psy chce povídat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.