Však ho pletli tři, ne?
Chlpáči a iné
V každém případě je to výkon hodný obdivu.
Tak to bez debat. Já bych to nezvládla. Já, kdybych upletla svetr, tak bych ho tak akorát mohla obratem poslat jehelnickovi na medvědy.
pletení jako takový=vytvořit ta očka, to je v pohodě. ale vyplést nějaký vzor a počítat to
upletu libovolný počet kilometrů jednoduché šály a dokonce jsem kdysi upletla dva nebo tři svetry - typu sešité čtyři obdélníky:-)) ale uháčkovat umím jen řetízek, tam jsem nikdy nepřišla na to, jak udělat druhou řadu:-P
Potrefenáhusa já myslím že rufíček by si především zasloužil taky takovej svetr, moc by mu slušel:-)
"Byt nacancanym yorkshirom s maslickou je unavne,dajte mi tu blbost dole"-to sa isto zenie hlavou Lily,ked ide od svojej "kadernicky" ![]()

Ti dvaja su nekonecnou studnicou zaujimavych fotiek.A to pletenie v trojici vam fakt ide ![]()
Ó, to náš psík se ze stříhání nese s nosem nahoru, samolibě se rozhlíží, jestli ho všichni vidí a přeje si být ujišťován, že je fešák, veliký fešák! Ovšem tam ho musí někdo donést v náručí, před domem zpravidla zapustí nohy do chodníku a odmítá se hnout. Ale prý nevyvádí, nechá se stříhat a trimovat v pohodě.
Lily je teda velká fešanda!
tak nás dnes byla poprvé navštívit synova nová slečna a po hodině nás museli opustit, protože se ukázalo, že slečna má alergii na kočky...
Test slečen. Slečna má smůlu? ![]()
Lily vždy robí scény pred strihaním-plače.Myslím si však,že to nie je strachom zo samotného strihania,ale skôr tým,že ju nechávame niekomu cudziemu (a to tam chodí už odmalička,hoci je pravda,že dosť sporadicky).Odtiaľ vystrelí ako strela,doma sa všetkým predvedie a potom mi dáva jasne najavo,aby som jej láskavo dala tú blbú mašličku dole.Dáma z nej nebude,je to proste divoška,žiadny kabelkový pes :D
Ďakujem.Ako píšem,nie je to nadlho..Ak jej to nechám dlhšie ako ona uzná za vhodné,slečna sa občas urazí ![]()
No co, má vlastní názor, je to osobnost!
Prosím o radu. Mluvíme doma o pejskovi z útulku. Vůbec si neumím představit, jak probíhá jeho aklimatizace v rodině. Našeho předchozího psíčka jsme měli od štěňátka a vše tak nějak vyplynulo. Nechali jste ho hned 1. den, třeba i jen na krátko , doma samotného? Přijal pelíšek tam, kde jste mu ho dali? Pochopil co smí a co už ne? Zvykl si na vás rychle a přijal vás za své páníčky? Vím, že jsou to někdy stupidní otázky, ale my tak tápeme.... Rádi bychom dali domov nějakému odloženému psíkovi, lásky, tepla a žrádla máme dost, ale nemáme s tím zkušenosti.
pejska bych si vzala alespoň v pátek aby chom s ním byli celý víkend doma. V neděli pak zkusila chvilky o samotě. S pelíškem jsme nikdy problém neměli, jde o to, vybrat dobré místo. Hlavně ho hodně hladit a mazlit a hezky na něj mluvit. Zvykne si určitě rychle. Ale spolubydlení se budete učit všichni.
V útulku vám určitě poradí, co právě tento pejsek potřebuje, jak se chová, jak na co reaguje.
Vážím si lidí, kteří si berou pejsky z útulku. ![]()
To je od vás hezké, moc držím palce! Vám, i tomu budoucímu šťastlivci.
bych měla poslat do práce místo neschopenky

ta aklimatizace záleží hodně na tom, co má ten pes za sebou a co zná a jaký má zkušenosti. Četla jsem doporučení, že by se měl člověk od začátku chovat jako normálně a nastavit rovnou pravidla, než se pes rozkouká :-D Ale i když jsem si přečetla v chytrý knížce, že se to nedoporučuje a rovnou se má najet na běžnej režim, tak jsem si vzala první tejden dovolenou. Ale bylo to teda zbytečný, Rufík zapadnul jak starej známej, akorát cca první dva měsíce doma trochu vyl, když byl sám.
Vyšla taky knížka, jmenuje se to Restartujte svého psa - mohla by posloužit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my