Mně nosí dárky, to mi asi musí stačit, včera třeba botu dones...:-D

To je ale nahodou milý, já od Inkousta ještě nikdy dárek nedostala. Zato se nám stávaj tyhle situace:
Já chci ven, mámo, já chci ven! ... Jé, vono tam prší? No zapomeň, že bych někam šel! .... Jé, ty mě voláš? A seš nějaká smutná, vydrž, hned sem u tebe a dám ti pusinku. (A jak je mokro, tak na posledním schodě uklouzne, nabije si kokos, pak se vyčůrá a metelí zpátky nahoru, aby na něj nepršelo. A panička stále stojí na dešti...
)
Tak Jiná Realita by na něj určitě měla :-D, akorát by myslím hůř zvládal to částečné odloučení, na to jsou hovíci lepší. Jo, a taky teda flat fakt nehlídá, což je myslím u JR požadavek, flat je vítač až do pozdního věku.
Těm fotkám v bahně se směju tak napůl, chápete ... :-D, i když do toho celobahnu stavu se mi ještě pes nedostal. Chodíme ale poctivě plavit do řeky, tak si namlouvám, že je to tím :-).
Jinak to bahno je sice divácky vděčné, ale důvod, proč se s narůstající oblibou plemene objevuje stále více mladých flatů nabízí k osvojení je spíš ta neskutečná živost, energie a pracovitost zkombinovaná s poměrně velkou velikostí.
Což mě štve u všech plemen, která přijdou do módy, ať už díky reklamě na seznamu, reklamě na granule nebo jinde, že se do nich za a pustí množitelé a za bé se i papíroví psi začnou nabízet k adopci, protože lidi nějak nevzali v potaz jejich povahu. A u těch malých mi to přijde asi ještě horší, u těch větších aspoň část lidí odradí právě ta velikost.
Mno nic, ať už je pořádné jaro, beru ho i s tím bahnem!
To měla být jen vtipná poznámka, vzpomněla jsem si na pupíčka :-) Nic víc,nic míň.
Ta poslední by mohla být i Rufí :-D Ty předtím ovšem rozhodně ne!
Je to krásnej pes!
A teda taky by mě zajímalo, kde jsou ti psi, co dělají, co pánovi na očích vidí, haha :-D
U nas. Bohuzel teda uz nekolik let zakopanej za plotem v lese. Ale mame doma jednu jeho reinkarnaci, a jako spravna reinkarnace je mirne pretazenej do extremu :-) zatimco Canny plnil povely ve chvili, kdy na ne clovek pomyslel, Skvarek to ma asi takto: jezismarja, neco po mne bude chtit! Co bude chtit?! Sednout! Lehnout! Obehnout stul! Udelat kotrmelec! Udelat na sobe uzel! Udelat trpaslika! Vyrazit ji samou laskou zuby!
Borderka? ![]()
Jo :-)
a to je borderka? :-D Nebo corgi? (I když ty mi přijdou už trochu mazaný :-D)
Já na jednu stranu vždycky, když vidím Rufa, jak se po tom cvičáku plouží jak svázanej, pak se jde napít, pak si jde utřít hubu, pak si jde něco očuchat, aby radostně na konci hodiny vyskočil a mazal nadšeně pryč, toužím po nějakým psovi, kterej by byl ze všeho nadšenej a byl do toho aspoň trochu blázen, na druhou stranu po té, co jsme chodili na hodinu s borderkou, která byla fakt až trochu šílená, jak strašně moc chtěla, jsem ráda za toho Rufíka, kterej se mnou rozvalí na gauči, dá mi hlavu na klín a chce jenom drbat.
A abych ho nehaněla, tak on je báječně canisterapeutickej, ale jako fakt, tuhle jsem měla takový depresivní okýnko a Rufík se ode mě nehnul, ležel na mě natlačenej celý odpoledne.
To bahno mi připomnělo našeho zlatého retrívra. Na venčící louce bylo takové polovyschlé jezírko a to bylo jeho.... Když jsme se zapovídali a zapomněli ho okolo toho jezírka připoutat, vracel se dvoubarevný. Zlatou měl jen hlavu. Když se bavíme o těch retrívrech, nemá někdo zkušenosti s tollerem- kanadským retrívrem?
Ale vymysleli jsme teď na něj dobrou fintu, když zrovna na tréninku nic nedělá, tak ho uvazuju kus od sebe a to ho většinou, chlapečka, probere, protože bejt opuštěnej chce ještě o dost míň než bejt cvičenej :-D
Doma teda se s ním trénuje docela dobře, problém jsou ty cizí prostředí a venku, kde není moc schopnej se soustředit. Navrch ho stres spíš utlumuje. Taky venku nechce moc žrát, zatím jsem zjistila, že se nejlíp odměňuje nějakou akcí, třeba že si musí sednout před přechodem nebo před zavřenejma dveřma, aby se mohlo jít dál, to pochopil strašně rychle, přes pamlsky to moc nefungovalo, právě jak venku neni dost často schopnej žrát.
Jo, bordera.
Corgi vycurane hresi na svou nadprumernou roztomilost a jede si svuj program. Nenapadne a tise. Jo, mazanej, to je vystizny. Hlavni povahovej rys.
nadprůměrná roztomilost, to je ale fakt přesný :-D
Já jsem to pochopila :-)! Jen to ve mně spustilo proud úvah a nedaří se mi psát krátký příspěvky, skoro pokaždý je z toho slohovka, co vypadá jak přednáška udělená dotyčnýmu, ale není to tak myšleno.
Mišutce dnes vyndali stehy, byla to dlouhá procedura, jizva má přes 20cm, vzorně ležela a vydávala zvuky jak holub. Bohužel, jizvu je ještě třeba 2-3 dny promazávat a chránit, takže svoboda se zatím nekoná. Dnes ráno jsem jí z kočičí rolky musela vysvobodit obě přední packy a za tu chvíli, než jsme dojeli na veterinu, uvízla v prubanu zubem. Takže se opět vrátíme ke kornoutu. Histologie bohužel potvrdila fibrosarkom 2. stupně. Takže můžeme jen doufat, že nezrecidivuje příliš rychle. Teď v okolí naštěstí nic nenašli, ale je to hodně progresivní ksindl.
chjo, tak držíme dál Mišutce palce, ať se jí to rychle zahojí a ať si ještě užije to sluníčko a tak! ![]()
bobátko malé![]()
Chudák Mišutka, tak snad bude teď na dlouho pokoj, nejlíp napořád.
U nás je to jinak:
Ježišmarja, něco po mně bude chtít! Co bude chtít?! Sednout? Lehnout? Jo, lehnout, a radši budu dělat, že ji nevidím. A vlastně tady vůbec nejsem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.