Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:17
Reakce na Potrefenáhusa:

Tipuju, že Rufík umí, vše co potřebujete, jezdit vodu, chodit po výletech, plést svetry, hrát si s kočičkou ... řekla bych, že nemáte k rozpačitosti důvod.

Jinak mě možná plete ta podobnost s jezevcem, ale pořád si myslím, že by uměl dobře hrabat, máte povel myšička? :-)

Offline dzizisketa
8919 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:20

Na cvičáku:

"A na jak dlouho vám uteče?"

"Tak na dvacet minut maximálně."

"To je dobře, mají se vracet do půl hodiny. A najde vás?"

"Vždycky."

"Tak to dělá všechno dobře."

A je to. Bonnie dělá všechno správně, jen to okolní prostředí je prostě špatně

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:25
Reakce na Zina:

myšičku nemáme, on nehrabe, ale asi spíš že u nás není to pole vhodný, jednou jsme byli na zamyšovaným poli a tam to předved úplně parádně :-D Já bych to chtěla nasměrovat na to čuchání, on má takový fakt mohutný čmuchadlo a i vydává takový dobrý čmuchací zvuky.

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:27
Reakce na dzizisketa:

Pohoda!

Čenda taky našel a byl v tom fakt hrozně dobrej! Dneska už bych na to nervy neměla, ale jeho člověk nejvíc zmátnul, když na něj v tom lese čekal, nebo se snažil hledat. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:50
Reakce na Zina:

Ano, tollera zvažujeme jen kvůli velikosti. Našla ho dcera, když jsem na ni vychrlila požadavek, že chci polovičního zlatého retrívra. Má ho jedna její kamarádka.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:54
Reakce na Berta:

táhnul tchýni po blátě za kachnama..... úplně to vidím 

Přišla ještě někdy?

No, tchýně řekla, že k nám přijede v září, že to je tedy blbý, ale přijede, až nebude pes. :-) - to tvrdila v lednu. Brouček umřel 13. února. To chudák ještě neví, že v září tam bude buď štěně, nebo z útulku nebo oba. :-)

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:59
Reakce na ionicera:

Ano, tollera zvažujeme jen kvůli velikosti. Našla ho dcera, když jsem na ni vychrlila požadavek, že chci polovičního zlatého retrívra. Má ho jedna její kamarádka.

A co nejakej ze spanelu ci vodnich psu (velsspringrspanel apod.)? Pribuzny s retrivrem to je a jsou mensi, i kdyz teda asi akcnejsi.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:07
Reakce na moora:

Už týden ležíme v plemenech psů. Vždycky je nějaké ale. Ti španělé nám nepřipadají tou povahou tak bezkonfliktní jako retrívři a jak píšete, jsou akčnější. Tak to bych už rovnou brala toho tollera. Povahou jsou ještě pro nás výborné šeltie, ale moc se nám nelíbí. 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:09
Reakce na ionicera:

šeltie jsou boží!

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:09
Reakce na ionicera:

Seltie jsou urvany hysterky :-)

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:11
Reakce na ionicera:

a nebylo by pro vás řešení si vzít spíš fenu než psa, mně přijdou snáz ovladatelné a jsou i drobnější. A klidně toho zlaťáka, když jste na ně zvyklí a vyhovuje?

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:11
Reakce na moora:

jsem zvyklá :-D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:13
Reakce na Potrefenáhusa:

šeltie jsou boží!

taky znám jednu šeltii z výběhu pro psy. Je to teda krasavec! 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:13
Reakce na Berta:

no voni maj fakt vlasy!!!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:18
Reakce na ionicera:

Mam znamou se dvema wels spanelaky a jsou to hrozne mili psi, myslim, ze taky zalezi na vas, jaci budou. Pokud vezmete dobre spojeni, budete cekat, ze se se vsema snaset budou a povedete je k tomu, tak to tak pravdepodobne bude ;)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:19
Reakce na Potrefenáhusa:

Ale mít psa, kterej bude mít víc vlasů než já.......

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:27
Reakce na Berta:

tak na to jsem bohužel taky zvyklá

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:35

Ano, to nás také napadlo- změnit psíka na fenku. Také se mi zdají lépe ovladatelné, drobnější a ne tak vláčené těmi testosterony. :-) Náš když zacítil hárající fenu, tak to byl s poslušností konec.

Offline viktorka_od splavu
49195 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:46
Reakce na ionicera:

nebylo by lepsi to zvire vykastrovat? 

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 22. února 2017 14:05

Nabízím kocourka, mladý masíčko, velikost tak akorát na pekáč...

Včera večer jsem si napouštěla vanu, kocour vyskočil na okenní parapet, schoval se za kytku a pozoroval, jak teče voda...No a když jsem ho chtěla sundat - mám ráda u koupání soukromí - tak mi zaťal všechny drápy do předloktí a do té polonapuštěné vany shodil onu kytku, ranou květináče do vany do něj vjel ďas  a bohužel před koupelnou potkal Kočku, na kterou se okamžitě vrhnul, až z ní chlupy lítaly. Do toho mi volá matka, která má svůj byt nad námi, co to bylo za příšernou ránu a proč ty kočky tak řvou. Chtělo se mi taky řvát. Místo uklidňující půlnoční koupele jsem vybírala hlínu z vany, kterou jsem, jen tak mimochodem, důkladně vydrhla právě v neděli. 

A když jsem se konečně dostala do postele, kocour přišel, přitulil se, zavrněl, stočil se na mě do klubíčka a usnul