Držím palce!
Chlpáči a iné
Ale ona i Su umi byt pekna potvurka a sem tam to te druhe certici vrati. Ale to je fakt kocici logika, ktere ja vubec nerozumim. Obcas maji problem se spolecne vlezt na velikou postel, msta jak v tanecnim sale, ale boj o to, ktera si tam lehne...apod
No, taky známe. Dokonce máme jednu, která pro sebe potřebuje mít celý pokoj..
u nás vládne Viktorka, kluky občas profackuje a zjedna pořádek.. no ale pak s Matyskem spí a mačká se na něj, což třeba s Otou takhle nemá... ale v zásadě spolu všichni vychází a perou se jen v půl 5 ráno
To my to máme složitější, madam Máša nesnese nikoho, obývá můj bývalý pokoj (a nesmírně ji otravuje, když přijedu domů a chcci tam spát), na kluky syčí. No a klucí se nejak tolerujou, Tomáš je teda těžkej individualista a jak sem psala, šikanuje občas Otíčka..to je takovej lekavej truhlíček..no a Černej by se rád kamarádil, občas se zkouší tulit k Lyšavýmu, ale ten to moc nemusí, nicméně si spolu aspoň hrajou..to už je takovej ranní rituál :)
Děkuji za držení palců, pomohlo to, jako vždy :-) Terk má vyšetření CT a narkózu šťastně za sebou a výsledek je o dost lepší, než jsme všichni včetně veta čekali. Na CT se ukázalo jen to zúžení páteřního kanálu, ale to je v podstatě pořád stejné, prostata je zmenšená, plotýnky v pořádku, kolena v pořádku, páteř až na ten kanál ok, rozbor krve (dělal se kvůli narkóze) taky ok.
Nakonec jsme tedy ještě nechali udělat test na boreliózu a anaplazmózu (slyšela jsem o ní poprvé). Ta anaplazmóza tam trochu vyskočila, tak ještě budeme čekat na rozbor z laboratoře, když to potvrdí i odtud, tak dostane antibiotika. Ty nejčastější příznaky nemá - většinou s tím jde horečka a střevní a žaludeční problémy - ale ten zbytek by vcelku odpovídal.
skvele spravy! v ramci moznosti, samozrejme. pozeram na tu anaplazmozu a aj ked som odporca "extra" chemie, buduci rok to u nas doma vidim na Bravecto...
Zuna a jej nôžky ako asparagus :-D

to je krásná fotka ![]()
To zní jako dobré zprávy!![]()
Tak super! V rámci možností skvelé správy. O tej anaplazmoze počujem prvýkrát, už aj to idem študovať.
![]()
zuna je skvělá ![]()
Díky všem. Dobré zprávy to v jádru jsou, doktor nás dopředu upozorňoval, že s většinou věcí, co hrozí, že najdeme, nejspíš nepůjde v jeho věku už moc dělat. Jestli je za tím ta anaplazma, tak dostane ATB a mohl by se ještě zlepšit, Jestli ne, tak holt se to připíše věku a tomu výchozímu nastavení. Ono že už to nebude žádná hitparáda, je mi jasný, ale to zhoršení bylo zas takový skokový, že se mi nechtělo věřit, že by to bylo jen tím.
Jinak vet. nemocnice na Stodůlkách za mě zatím vždy super, i když jsem tam nechali skoro troje"marteny" :-]. S tím jsem ale tak nějak počítala, CT + inhalační narkóza + rozbory a testy prostě něco stojí. Jo, a na recepci mají v misce nějaký bonbóny ale bonpari, který přijdou nervózně podupávajícím psovodům rozhodně k duhu :-]].
ty účty z veteriny jsou vždycky strašný, jak to tam rozepíšou položku po položce, každou nit, jehlu, zas si pak člověk trochu váží toho lidskýho zdravotnictví, kde jsou ty položky "zamaskovaný" v pojištění.
A jsem ráda za ty dobrý zprávy!
Včerejší pokus vyfotit dopletenej svetr ![]()

Boží dvojka! ![]()
![]()
S tím pojištěním to mám stejně. Na druhou stranu jezdíme i takovému vesnickému veterináři kus za Berounem, bude mu k osmdesáti a ten má ceny fakt venkovský. A přístup taky, v tom dobrým slova smyslu, jednou mi vyprávěl, jak je na škole ještě učili najít nádor vyklepáváním. A je opravdu dobrej, vždycky lituju, že nedělá i lidi, bych k němu začla chodittaky! Akorát nemá samozřejmě vybavení typu CT a myslím, že akutálně ani rentgen, takže když je třeba to, tak jedeme do Prahy.
Pokusy o vyfocení svetru super, podobně to u nás vypadá, když si vytáhnu karimatku na cvičení :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje