to je bezvadny
Chlpáči a iné
Mám zas pár dynamických :-)

Vepředu Cid
Kolega liška

(Terk - aneb když je vám skoro jednáct a stejně jste u míčku první)
Terk
Zina ta liška ![]()
a jinak všichni ![]()
Zina kolega liška má super výraz :D
Zina 
Nádhera. Aj ja by som chcela tak krásne fotky. 
Zina A majú naozaj krásnu srsť. Sa mi páčia viac takto neostrihaný. ![]()
paktofonika Taky mám ráda chlupáče :-). A Ciďák bude muset před výstavou pod kudlu, ale už jsem si zvykla. A zrovna ty máš fotky krásný, já když jsem odkázaná jen na svůj mobil, tak mám většinou jen černý fleky.
Jinak liška je fakt super, jestli budu někdy koukat po menším posvi, tak je to jasnej adept. Ale energie to tedy taky má až běda :-).
Zina To jsou parádní fotky!
A bafani nádherní!
včera jsem byla u mámy a na rameni jsem měla půlku návštěvy pacičku - posláním návštěvy, která si sedne zády ke stolku s televizí, je otvírat skleničku s kočičími bonbony, která je tam schovaná...

Jinou vodu už prej pít nebude...

barbucha Dadoo Dalia
Ano, je krásné zachránit nějakého pejska z útulku. Ale může to být hodně práce a také hodně trápení.
Jednak spatřuji už velký problém takového hodného pejska vybrat, protože by to měl být tvor bezproblémový a to jak duševně, tak fyzicky (a navíc Dali hledá něco bezúdržbového, co se týká srsti)
Nebývá pravidlem, že pes z útulku je vždy hodný, spokojený a zdravý.
Já v tom žádnej problém nevidím, protože útulek tě samozřejmě musí informovat - o zdravotním stavu a pokud možno i o povaze, a tu nakonec zájemce pozná, když si ho přijde cvičně vyvenčit, ne? Resp. měl by poznat, jestli k sobě budou navzájem pasovat... jestli je to klidnej pes nebo vrah ![]()
Otíček k nám taky nejdřív přišel jen na návštěvu - jestli se mu budeme líbit
a samozřejmě jsme dostali i info o zdravotním stavu a vyšetřeních, který v dočasce absolvoval.
Jinak všichni místní chlupáči jsou super, krásný fotky... ale vyhrává Potrefenáhusa - fotka s vodou je boží ![]()
ice ježiš to ucho.... ale josífek je skvělý ![]()
Zina super fotky a super psi ![]()
Potrefenáhusa milacci - oba
a tak packa :-)
ice a krava žije? ![]()
Janulik03 tu sežral jako první ![]()
ice typický vlk. ![]()
inak je nádherný, toho keby som ukázala otcovi, myslím, že by nejakého dovliekol. Ten je vlčiakový milovník. Elzička je prvé vybočenie z radu ČSV našich psov. Ale to preto, že som rasu vyberala ja. Vyhrala bezúdržbová srsť. ![]()

paktofonika
jsou boží prostě
paktofonika táto dvojka má tak famózne fotky ![]()
paktofonika ty zoubečky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.