A jedna z dnešnej prechádzky.

A jedna z dnešnej prechádzky.

711990 je to asi blbost, ale nemohla jsem te vidět dneska vecer na zastávce tramvaje u divadla gong? (Červená Čepička)
paktofonika To je jedna z věcí na barfu, co se mi hodně líbí, že mají to jídlo různorodý. Hovězí + plus ryby + všemožná drůbež + králík/zvěřina + zelenina + jogurt/tvaroh/vejce a tak díl. Když jsem přecházela před lety na barf, tak jsem si říkala, jaktože mi nebylo divný, že by měl pes pořád jíst jen jedny (byť ideální) granule... samozřejmě nějaký pochoutky jako tvaroh a jogurt dostával i tak, ale barf jde tý různorodosti prostě víc naproti.
Edit: Krásná fotka.
paktofonika Prosím Tě, co to máš vlastně za plemeno? Zprvu jsem myslela, že je to buldoček, ale teď si nejsem jistá.
Fotka je nádherná!
paktofonika Ta tvoje dvojka je naprosto bombastická! navíc to jejich pózování.. prostě nádhera! ![]()
Dalia Já bych se moc přimlouvala za nějakého útulkáře. je jich tolik opuštěných, zrazených, smutných.
Ty sis prošla ošklivým obdobím, každý útulkáč má za sebou taky nějaké. Mohli byste společně začít nový život ![]()
Jinak bych na tvém místě brala klidně taky něco podobného bišonovi. Oni to jsou docela bytelní a zdatní pejsci, i když vypadají jako gaučáci. Ale mají rádi svůj klid. proto bych nevolila JRT. Znám to u máminy Élišky. Chviličku pohrát a jak ji někdo otravuje déle, zaleze, protože ji to už nebaví.
Čivavu klidně, co neujde, pohodlně se přenese. Ale Joli by asi moc neocenila nějakého uštěkaného hyperaktivního blázna. Chtělo by to klidnějšího pejska, který u vás bude v sedmém nebi.
Podívej na Rufíčka. Takové pěkné psí cuvee, kliďas a přitom chodec.
Já sleduji pořád nabídku útulků a často mi srdce krvácí. Všechny bych je chtěla. Ale manžel víc než dva neskousne. Dva psi jsou ale naprosto super! Když si sednou a mají se rádi. Dokonalí parťáci, co se neskutečně milují ![]()
Dadoo Také mi často srdce krvácí nad osudy pejsků nabízených k adopci. Teď jsem sledovala pejska na FB, který byl na řetězu údajně měsíc bez krmení a vody. Řetěz měl zařezaný hluboko do masa na krku. ![]()
Tak uvidím, jakého parťáka nám s Jollinkou osud přihraje. ![]()
Vařený kosti rozhodně ne, to je jasný. Já jenom citovala ![]()
Všechno bych klidně dávala, akorát jak mi radili tu hypoalergenní dietu, tak veterinářka pravila - podle mě správně - že psovi je úplně jedno, jestli má každej den to samý žrádlo. Jakože se nemusím strachovat, když ho budu krmit například pořád jen krůtou... aby ho to nenudilo... No, nenudí
Ale ty kosti jsou na něj velký, to radši kupuju takovýho toho králíka - směs na polívku, toho schroupe bez problémů.
Kiwi jsem ještě nezkusila, ale tvaroh s nastrouhaným jabkem má Otíček moc rád
On je to chudák tak vděčnej strávník, že by s povděkem sežral i papír s nakreslenou večeří
Ale jak je v podstatě zapálenej všežravec, tak o to je to jednodušší. Banány, jabka, mandarinky... brambory... salát... mrkev... prostě co dům dá!
Včera jsem si dělala grilovanou zeleninu, nesolila jsem ji a tak ji měl jako zeleninovou přílohu i Otíček. Lilek, papriky, cuketu...
Dadoo to napsala krásně, novej život pro tebe i nějakýho pejska
Je to rozhodně záslužnej čin. Člověk tím teda moc neušetří (pokud nemá kliku), jakože psa "zadarmo" mít nebude, potřebujou v začátku dost péče většinou, ale vyplatí se to stonásobně!
Já bych bejvala mohla mít místo Otíčka snad už dvě čistokrevný štěňata za ty veterinární náklady, ale šla jsem do toho i s tím, a neměnila bych!! I kdyby s náma byl jen toho (zatím) půl roku, tak to stálo za to! A ten pes to ví taky a dá ti to znát...
Potrefenáhusa jojo, byla jsem to ja;) jela jsem pro dortovy potreby
711990 ![]()
já si rikala podle toho kyblicku v ruce :-))
Potrefenáhusa vyrabela jsem unicorni cupcaky!;) prosvihla jsem jen tebe nebo i Ruficka? to by me mrzelo prijit o lisci miminko;)))
Ano, je krásné zachránit nějakého pejska z útulku. Ale může to být hodně práce a také hodně trápení.
Jednak spatřuji už velký problém takového hodného pejska vybrat, protože by to měl být tvor bezproblémový a to jak duševně, tak fyzicky (a navíc Dali hledá něco bezúdržbového, co se týká srsti)
Nebývá pravidlem, že pes z útulku je vždy hodný, spokojený a zdravý. Dalia podle mně potřebuje teď především klid a pohodu a ne převychovávat problematickou dušičku. A nebo, nedejbůh, třeba po čase zjistit, že to opravdu nefunguje a s těžkým svědomím a srdcem vracet pejska zpátky.
Pokud jste to již některá napsala (nečetla jsem vše zpět), tak bych doporučila z útulku pouze hodně mladého pejska nebo štěně.
Jenom nevím, Dali, kdyby sis vzala nějakou namíchanou rasu, zda se dá dobře u štěněte voříška odhadnout, jak veký bude dospělý , taky bys mohla mít nějakého Fíka
Ale to už by byl osud ![]()
Samantha to tu nikdo nepsal, jen ze i v útulku se dá vybrat sympatickej, hodnej a zdravej pes. Ne všichni útulkáči jsou problémoví a nemocní, měli jen třeba v životě nějakou smůlu, někdo jim umřel, zdrhli někomu, kdo už je nehledal nebo to neuměl...tak jasně, ze tam jsou i psi problemovi, se špatnou zkušenosti, špatnou socializaci, ale vybrat se tam dá. Zase malý štěně je taky šílená piplačka a záběr.
paktofonika Prosím Tě, co to máš vlastně za plemeno? Zprvu jsem myslela, že je to buldoček, ale teď si nejsem jistá.
Fotka je nádherná!
To je bostonský teriér. Ľudia si ich často mýlia s fr. buldočkom ale ver že ak by si videla buldočka a bostonka vedľa seba hneď by si ich vedela rozlíšiť. Štandardný Boston je čierno biely(inde vo svete sa vyskytujú aj hnedý a blue bostoni ale toto sfarbenie nieje uznané ako štandard), sú menší, užší, majú menšiu hlavu, majú dlhší ňufák, iné uši, sú oveľa aktívnejší až hyperaktivny (teriér). No jednoducho iný pes ![]()

711990 jen mě, bez liščího miminka, a ne úplně zblizka, videla jsem te přecházet od těch dortu a čepice a blond vlasy svitily, když jsem pak ještě videla hezkej batoh, byla jsem si skoro jistá :-)
paktofonika Děkuji za vysvětlení.
Jsou moc hezcí!
Dalia Ďakujem ![]()
Dnes mi Josef zase předvedl co je BARF, než jsem si na vteřinku odskočila, sežral mi dvě ještě nerozbitý syrový vajíčka, poslední! A jedna foto k tématu
(kravský ouško)

ice To je ucho? A to zje aj s kožou a chlpami alebo si to olúpe? ![]()
paktofonika jj ucho, sežere to celý. Ale to je asi jen pro velký psy, zdá se mi, že malej hafik nebude mít sílu to uštípnout. Je to doslova podešev :D a smrdí to doma pak jak v chlívě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.