Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja jestli je to ta "techničtější", tak to vydávej za záměr ![]()
Kokoska Samozřejmě, že to neuznam:-D:-D
Evaeva Je no, jako to je geniální obklad, na kterém nebude vidět ani slapota v blátivé holine. Tak jsem to prezentovala. Ale jo tak asi Kokoska řeknu něco, jo měls pravdu,klidně by to ty dvě světlejší stěny sneslo, ale takhle je to taky moc pěkné a můžeš si i zablatit stěnu kdybys chtěl, vůbec to nepoznáme:D
Karja tuhle funkci určitě oceníte a ty seš rozený diplomat.
V březnu jsem po velkém úsilí dělala certifikované jazykové zkoušky a protože se vyhodnocení testů posílá do ciziny, tak přestože jsem po měsíci měla dostat výsledek, tak se zjistilo, že se testy ztratily... Číňani je zřejmě v těch kovidových uzávěrách někam zašantročili... a dnes jsem dostala rovnou výsledek, že jsem zkoušku udělala, byl to docela šok, protože mě nikdo neinformoval, že se testy našly! Tak se pro mě dnes udál takový malý velký čínský zázrak...
Victoria Gratuluju!
Victoria ó, gratuluju!
Victoria Gratuluju!
Zarinya Ta baterie v koupelne je super, uz jsem na ni nekde koukala a libi se mi moc!!! Mas to hezke, mozna bys mohla usporadat Parfukolaudaci! ![]()
Victoria Gratuluji! Jak dlouho se ji učíš?
Sweet Potato Pinot Noir Garfie Renusatko Moc díky:-)
notna Učím se sedm, možná už osm let. Ty certifikované zkoušky jsou HSK, jsem na úrovni HSK 4 (cca 1200 znaků), nejvyšší stupeň je 6 (cca 5000 znaků). Jde to těžce a pomalu... Cítím, že jsem teď na takovém rozcestí, potřebovala bych to nějak víc "nakopnout" a jazyk rozvinout, ideální by bylo někde strávit delší čas, ale to si nedokáži moc představit.
Zarinya Tak jsem si dohledala, co se chválí a je to opravdu pěkné:-)
Victoria dekuji.:-)
Dnes mi udelalo nejvetsi radost,ze ve ctvrtek prijede muz.Uz je na ceste do Italie.![]()
A v Recku je tak bajecnej zivot,ty lidi ten servis,proste bozi.Ale je mi jasny,ze s nemeckym kontem je to jednodusi.![]()
Ale strasne ocenuju,ze tady neexistuje aby si clovek sam tankoval auto.
Takze jsem u stojanu zastavila vystoupila,rekla,ze plnou a komplet umyt auto a sla si dat kafe a auto bylo picobello a za pakatel.
Victoria tyjo jsi husta! Gratuluju
Hlavně ta fungující lednice ![]()
A úplně mi boříš bábovičky - jak jsem tak zahlídla, snad se nepletu, to máte docela rychle hotový, teda na Řecko/Balkán
Já bych byla čekala hrozný obstrukce a termíny... vzhledem k jejich (notoricky známýmu resp. popisovanýmu) přístupu k životu
a vida, spletla jsem se!
Což je jen dobře.
Nakonec to vypadá, že nejhorší přístup ke všemu mají český řemeslníci ![]()
(i když já mám dneska taky radost, protože přisvištěl člověk, kterej mi tu kuchyň udělá komplet a v dohledný době, doufejme, čímž můžu Ikeu resp. její smluvní partnery poslat do háje)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my