barbucha no,hele zatim mi pije krev jen ten kretenskej instalater,jinak si stezovat nemuzu.A nevim kde se vzala ta povera .kam se hrabou nemci za servisem tady.
A jo zaclo se to delat v pulce kvetna docela sibenicni cas.![]()
barbucha no,hele zatim mi pije krev jen ten kretenskej instalater,jinak si stezovat nemuzu.A nevim kde se vzala ta povera .kam se hrabou nemci za servisem tady.
A jo zaclo se to delat v pulce kvetna docela sibenicni cas.![]()
Dyk píšu že je to prostě ten všeobecně popisovanej přístup jakože na všechno dost času... nevim jestli pověra, to posoudí spíš insider
Nevim kolik těch prací jste potřebovali/dělali, vono zas od půlky května to jsou už dva měsíce, že jo. Ale to je fuk, hlavně že jste se dočkali! Tady u nás mi to kolikrát připadá jak bezvýchodná situace, slabší povaha by až plakala ![]()
No jen budujte, my beztak budem brzo potřebovat rozšířit pole působnosti pro výjezdní zasedání ![]()
barbucha hele, tak pak dej vedet, jak jsi dopadla a případne bych poprosila i o doporučení, kuchyně se už pomalu rozpadá a potomci už též pomalu dostávají rozum, očekávám časy, kdy nebudou nůžkami dělat díry do skříněk
, takže akce nová kuchyň bude, bude! A chtela bych někoho, kdo přijde, zaměří si, já mu nadiktuju, co a jak chci a on to zrealizuje. Ne ze budu s někým řešit vodu, s jiným elektřinu, s dalším skříňky, to ať si vyresej oni sami. Pochopila jsem, ze to mas nějak stejně, ne?
Victoria Jsi dobrá, gratuluju :-).
Victoria no påni, si dobrá.
gratulujem a obdivujem ťa.
Dnes mi urobila radosť návšteva Gruzínskej reštaurácie. Netušila som, že je to tak chutná kuchyňa, navyše v úžasnom prostredí medzi stromami v lese, milá obsluha, bola som tam prvý krát, ale nie posledný....odporúčam keď chce niekto zmeniť obed či večeru na zážitok, v Bratislave, reštaurácia BATONI ![]()
Victoria teda to tě obdivuju![]()
Dočítám to tady a normálně mi ve světle světových i domácích událostí udělalo radost všechno, co vám udělalo radost, to je tak hezký vlákno
a Stěžovací je v závěsu, člověk získá aspoň nadhled, co by se ještě mohlo... ![]()
Victoria to je paráda ![]()
Victoria Jsi fakt dobrá! Když budeš mít čas a chuť, napíšeš něco víc? Jako jestli jsi jazykove nadaná, umíš i jiné jazyky, a jak moc jsi se tomu věnovala? Pro mě je to absolutně obdivuhodné, se takhle v dospělém věku naucit jazyk takhle od píky! A ještě takovejhle!!!
Victoria gratuluju!
Karja děkuji že ses zeptala i za mě, já si netroufla![]()
Victoria Jsi opravdu moc dobrá. Máš to jako koníček? Čínštinu se učí na doporučení psychologa kamarádky syn. On je vyjimecne inteligentní.
Zarinya
Dyk píšu že je to prostě ten všeobecně popisovanej přístup jakože na všechno dost času... nevim jestli pověra, to posoudí spíš insider
Nevim kolik těch prací jste potřebovali/dělali, vono zas od půlky května to jsou už dva měsíce, že jo. Ale to je fuk, hlavně že jste se dočkali! Tady u nás mi to kolikrát připadá jak bezvýchodná situace, slabší povaha by až plakala
No jen budujte, my beztak budem brzo potřebovat rozšířit pole působnosti pro výjezdní zasedání
Byly tu v kvetnu jen obvodove zdi,myslim,ze to dopadlo moc dobre i kdyz bych to brala rychleji abych tu ted nemusela travit dovolenou s remeslnikama na dodelavky.:-)Ale myslim,ze to dopadlo hodne dobre a rychle kdyz uvazim,ze polovinu casu to muz organizoval telefonicky z nemecka.
letfenixa dekuju.:-)
Zarinya všechno, co jsem tu z vašeho domu viděla, je krásné. Mám radost s tebou!
Zarinya máte to krásný a věřím, že se už moc těšíš, až tam budeš žít. Lednice vypadá hodně dobře, můžu se zeptat na značku? Nějak tuším, že by nás ta naše po 24 letech zcela bezporuchovýho provozu mohla opustit, tak se raději už rozhlížím
.
30 nejkrasnejsich knihoven sveta. Strahovská má číslo 25.
https://twitter.com/AlexAndBooks_/status/1549052938168909826?t=94EoP0uN5d_hUplmtBpe7g&s=19
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.