continuity tak jestli 22km, tak je vyhráno!Ta voda je úžasná.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
rozarka nesmí se mu rozjet ta infekce, pak to půjde určitě.
Sranda je, že teď je spokojený i s chozením. Už plánuje přechod s dětmi.
continuity A kde to jste?
Karja Harrachov
continuity Krásné fotky, hned bych vyrazila.
Radost mam z uplne kraviny: Prestrikala jsem si medenym sprejem birkeny, tim padem jsem se rozhodla, ze daji jeste sezonu.
Predtim byly antracitove a hodne okopane, mam je asi 5 let.

Letní kino, sice hovadina: Pánský klub, ale je tak nádherný a teplý večer.
Kan Ty jo, do letního kina hrozně chci jít. Ale letos u nás dávají takové blbosti, že nemá cenu placat hlídání. Už se po nás ptal i pan pořadatel, pracně jsme se se segrou vypracovaly do první řady místních divadelních predstaveni a teď naše VIP místa ztrácíme!
Karja u nás jediné použitelné filmy byly týden, co už máma hlídala, a teď, když jsme pryč ![]()
Evaeva Jo, tak to já chodím všude se segrou, takže já jen vyvedu samba z večerní harmonie:-D.
continuity "jen" 22? Tak to už je dost v pohodě, ne? Já ujít 22, tak se mi koleno akorát rozjede. ![]()
Luna To je super nápad!
V neděli už jen 13. ![]()
Ale je už fakt v pohodě, celkem už prý může všechno, ale zatím třeba nebehá, říká, že si ty otřesy neumí moc představit. Nosí ale celkem dardy od fyzioterapeutky, treba na jedné noze vstát ze židle. Jedno koleno taky nemám v pořádku, tak na ty noze s tím mám co dělat i ja. ![]()
continuity mě těch 22 taky překvapilo, že jde ta rekonvalescence dobře
Catherinne tak ona by šla dobře, nebýt té infekce, nakonec jsou to už čtyři měsíce. Asi to záleží i od kondice predtim, chodili jsme na těžko s batohem 30 km v podobném terénu. teď na sestup hůlky a batoh jsem nosila ja.
Je to relativní, ještě není na svým ani omylem, to potrvá tak ještě minimálně rok, s lyžemi určitě letos moc nepočítáme. myslím, že ani v původní práci by to ještě nešlo - on měl tak 20 tisíc kroku denně.
Karja Tady taky děsný kraviny, dnes něco o hasičích, to už bylo podle ukázky marný, hraje tam Krobot a zítra Střídavka, něco jako moje děti a tvoje děti mlátí naše dítě. Včera to byla strašná mindovina, ale pivo a dobrá společnost dělá hodně.
To je spousta krásných radostí- třeba o přechodu s kolenem - continuity moc držím palce i dál!! Ty přestříkaný birkeny od Luna jsou skvělý. A letní kino s pivem a přáteli, co zmiňovala Kan , to je sen!!! Já byla v letňáku jen jednou v životě, v Nitře v amfiteátru. Byla jsem čerstvě zamilovaná do svého muže, bylo horké září 2002 a dávali Amélii z Monmartru.
marieu Fakt jenom jednou? Ty jo, já ani nevím, kdy jsem byla naposledy, ale dospívání mám s letňákem spojený! S partou z vesnice, kde jsme měli chalupu, jsme chodili na Bystřičku k přehradě, zpátky pěšky, protože už nejel autobus, bylo to 10 kiláků! :-) Taky to mám spojený s randěním, půjčováním bundy a sezením pod dekou s někým, kdo ti rozbuší srdce...to jsou hezký vzpomínky.
marieu My máme krásný letní kino, přímo na nádvoří hradu. Tak někdy až přijedete:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my