Garfie tak přeju, ať se nad tou fotkou společně dojímají ještě za padesát let :) Moc pěkná romantika.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie to je krasny![]()
Garfie krásná fotka, krásnej příběh
a pro mě to má ještě bonus, že jsem taky jednou něco stihla, než to zmizí :))
OliveOyl Poděkuj mojí kamarádce, zrovna volala a zakecaly jsme se, tak to tady visí hodinu! ![]()
Garfie já to sice nestihla, ale neteři i tak gratuluju. A začátek června je samozřejmě ten nejlepší termín ![]()
Garfie neeee, já to nestihla, ale ten popis je hrozně krásný!!!
Garfie Teda a já největší romantiku prošvihnu.
Každopádně gratuluji
Víc takových pozitivních zpráv je nám všem třeba.
Garfie Nestihla jsem, ale nevadí mi to, už z popisu to je romantika jak blázen. Já se teda ráda dojímám u všech snoubenců, kteří do toho jdou a plánují s nadšením.
Garfie Já myslím, že bys mohla fotku oříznout a nechat tady aspoň tu oblohu, ta je fakt bezkonkurenční...
Jsem v úžasu... musí vát nějakej divnej vítr určitě
Poslední dobou sbírám každej boží den komplimenty na účes, na (jakýkoliv) šaty a vůbec celkovej vzhled... od úplně cizích lidí, zastavujou mě na ulici... tak mě to fascinuje, že to muselo ven! Za celej život jsem tolik pochval neshrábla... Ten vítr asi oslepuje ![]()
barbucha teta Katerina!
(Promin, neslo odolat)
moora
Oni ji fixírujou!!
barbucha dej sem fotku, na chvili![]()
Mám strašnou radost z dcery. Psala jsem, že změnila práci. Lepší plat, jeho pravidelně zvedani ve smlouvě, nové super služební auto každého půl roku. Hlavně ji to ale strasne změnilo život, konečně zadostiučinění a uznání za skvělou práci.
Po třech měsících ji tedy zvedli plat a já ji tvrdila, že ji určitě přidají víc, když vidí, jakým je pro ně přínosem.
Ona to rozhodně odmítala, že určitě ne, že to má smluvně dané a jinak to nebude.
Včera končila práci před dovolenou, zavolal si ji ředitel na kobereček a sdělil ji, že za brilantní práci od září pojede na procenta k platu navíc. Což jí udělá týdne až 100 £ +. Teď, po 5 měsících.. A za rok si o tom promluví znovu a zase to upraví.. Kromě toho pravidelného zvyšování.
Měla jsem pravdu!!
Ona je šťastná jako blecha, nejen z těch peněz, ale hlavne z toho uznání a respektu!
Ale je pro ně strašně cenná, tak si ji upevňují.
Mám takovou radost!! Že konečně dochází správného ocenění. A všem v minulé práci vytre zrak. ![]()
Omlouvám se, to není chlubeni, to je mateřská pýcha a radost ze spokojeného a ceneneho dítěte. ![]()
...tak to je krásné!.![]()
Dadoo Gratulujem k šikovnej dcére, úplne ťa chápem. Ja teraz pociťujem podobné pocity pri synovi, ktorý konečne po rokoch našiel výbornú prácu s veľmi dobrým ohodnotením a má aj služobné auto, ktoré môže používať aj súkromne, tiež mám z toho obrovskú radosť.![]()
Miru dekuju Biely kvet dekuju a taky gratuluju k synovu úspěchu. Je to velká úleva, když jsou naše děti spokojené, že? ![]()
Dadoo to je hezké, klidně se chlub, je čím! Dcera je šikovná. Bylo by drzé se ptát, v jakém oboru pracuje?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my