Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna ještě 10 let a bude to film pro pamětníky ![]()
letfenixa to bylo měsíc po těch povodních tady v Čechách, na začátku září jsem dodělávala zkoušku z latiny, co mi zbyla z prváku a pak jsem jela k babičce. Bylo teplo, že jsem se ještě opalovala v plavkách a pak jsem zjistila, že v amfiteátru premáva kino a dávají Amélii, dohromady to pro mě byl fakt zážitek.
Catherinne promiň, přehlídla jsem tvůj příspěvek- bydlení vedle letňáku zní dobře- rozhodně, když je člověk mládě. Asi stárnu, nebo jsem kolikrát fakt vysátá z práce, takže jsou večery, kdy mám opravdu ráda klid a chodím spát se slepicema. Téměř. Další věc je, že mám poslední dobou hodně lehké spaní.
marieu asi tak. Taky nevím, jestli by se mi to líbilo i dnes, ale tenkrát to bylo boží
Catherinne umím si to představit
Moje neteř se zasnoubila.
Volala mi to hned zatepla, což mě moc potěšilo, máme hezký vztah. Já už to teda věděla (pan ženich požádal o ruku rodiče dva měsíce předem, aby neteř nevěděla a ségra mi to taky vyklopila prakticky hned jak se za ním zabouchly dveře
), pochopitelně jsem dělala, že nevím nic. Ale bylo to moc krásné a romantické, při setmění na vrcholu Řípu, poslala mi i fotku (byl tam s nimi brácha ženicha s přítelkyní), kdyby mi to nebylo blbý, tak vám ji sem dám, fakt kýč jak bič.
Hrozně jí to přeju, i jsem tady kdysi psala, jak dostala hnusně kopačky po dlouhém vztahu a totálně se sesypala. Její ex, který ji opustil, protože "nechce mít děti a nechce ji proto k sobě vázat", což neteř vzala jako výraz velké lásky a oběti z jeho strany, aniž tušila, že ji podvádí s vdanou kolegyní, teď čeká dítě. Tenhle nový borec je strašně fajn, pohodový, milý, očividně neteř zbožňuje a navíc je finančně dost za vodou, což je takový příjemný bonus. Mám fakt strašnou radost.
A dcera už skládá bílý řetěz z origami na výzdobu (nevěsta začíná úkolovat, ještě že jsme daleko!
)
Garfie mam rada happy endy! ![]()
![]()
![]()
Garfie to je celé hezké. Ať jsou spolu šťastní až do smrti. ![]()
Garfie to je nadherny![]()
Garfie to je krásné! Ted by to chtělo ještě naplánovat svatbu tak, abyste se mohli zúčastnit, že? ![]()
Dadoo No tak to je jasný, termín už plánuje podle nás. :-) Chtěla květen, ale to mají děti ve škole zkoušky, tak bude asi začátek července.
A děkuju všem za sdílení radosti, snad se něco nepodělá!
Garfie to je krasny pribeh, hodne stesti jim preju! A aspon ten retez uvidime, ze jo!
Kokoska Jasně že jo! Já bych tu nejraději frkla i tu fotku, třeba jen na chvilku, takovou mám radost! ![]()
Garfie Frkniiiiii....na chvilku siiiiiiiim....je to krásný![]()
Garfie frkni, honem! Hlidam mimino a to bude snad jeste chvilku spat, tak at to neprosvihnu!
Hele, tak čtvrt hodiny, je mi to fakt blbý, je to osobní a cizí...I když ona tak září, že by jí to možná ani nevadilo! :-)
Ježiš to je naprostá klasika! ![]()
barbucha No říkám, kýč jak bič, fakt! Ne jako u nás "hele, musíme se do týdne vzít, nemohla bys skáknout na radnici a domluvit to?" romantická žádost po telefonu!! ![]()
Garfie no ovšem
normálka jsem tady zaslzela....strašlivej kýč-ale to je tak hezký
...děkujeme za sdílení![]()
Garfie no ale! A to slunce napichnuty na borovici ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my