Catherinne
To je dobrý!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie u nás na vsi letňák neexistoval a navíc jsem tam dospívala prakticky sama, neměla jsem tam žádné přátele a rodiče byli příliš přísní. Moc z toho, co píšeš a je běžné, by mi netolerovali. Polepšila jsem si, až když jsem přešla na gympl do Prahy- třída byla malá a parta skvělá. Ale i tak bylo málo času. Ze školy jsem chodila nejdřív ve 3, ale při dlouhém rozvrhu (16, 17h odpoledne) s cvičením na klavír taky pravidelně v 9 večer, o víkendech jsem hrála běžně 4 hodiny denně, před zkouškami (pololetí a konec roku) ale i 7 hodin denně, nakonec to byl vlastně trénink na ten sitzfleisch, co mě čekal s medicínou. To jsem si taky s časem a kontakty nepolepšila a s prací a službama následně už vůbec ne
.
Karja letní kino na nádvoří hradu zní fantasticky
marieu Objímací smajlík, já jsem vyrůstala ve smečce, ale taky podle toho vypadalo studium, to si nevybereš! ![]()
marieu Tak na Amelii bych šla hned!
Na DVTV moc pěkný rozhovor Veselovského s Matějem Hoškem (autista) a jeho maminkou.
Garfie já byla na letňáku taky párkrát, spočítala bych to na prstech jedné ruky. Vůbec nevím, jestli tenkrát v Praze něco bylo, skoro bych řekla, že ne, a na prázdniny jsme jezdili na vesnici. Škoda, protože je to moc fajn.
brrr syn se s Matějem nedávno seznámil (společný zájem - doprava) a říkal, že je hrozně fajn, že si sním bezvadně pokecal :)
Kan To "o hasičích" ale vůbec neni špatnej film.
Dnes jsme se krásně shodli se šéfem. On začal přeopatrně pouštět pokusné balónky na téma: zruším tvoji pozici a já myslela, že ho obejmu, protože jsem mu potřebovala říct, že déle než do konce roku to nedám. ![]()
continuity Takže to budeš mít s odstupným
a nikoho zaučovat, to je velmi dobrá varianta!
andulka01 no to se bojím, že tady spíš budu dělat něco jiného, ono se teda ví i co. ![]()
Ale me by nevadila ani nová práce nebo volno několik měsíců, nicméně mi to rozváže ruce.
continuity aha, tak ale hlavně když budeš spokojená. Jestli si dobře pamatuju, tak o chtěné změně jsi psala. Ať jde vše nejlíp ![]()
Akras Ten rozhovor byl fakt zajímavý a přitom takový pohodový.
andulka01 díky,
vlilo mi to nějakou naději, že se doberu k svému cili a nebudu kvůli tomu muset dávat výpověď.
continuity Tak držím palce, ať jsi spokojená
marieu U nás v letním kině bude teď zrovna Amélie, protože ten film má letos 20 let, což mě úplně odpálilo, ale vážně je to tak.![]()
marieu tak to sme tam boli spolu ![]()
letfenixa nene... fakt?!? To je úžasná náhoda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my