Miru dekuju Biely kvet dekuju a taky gratuluju k synovu úspěchu. Je to velká úleva, když jsou naše děti spokojené, že?
![]()
Miru dekuju Biely kvet dekuju a taky gratuluju k synovu úspěchu. Je to velká úleva, když jsou naše děti spokojené, že?
![]()
Dadoo mám radost s tebou.
(A strašně by mě zajímalo, co dcera dělá
)
Dcer pracuje v logistice. Předtím byla v největší britské firmě, která vozí auta. Převáží po celé Británii.
V nové firmě získali obrovský kontrakt pro jednu značku.
A převoz aut jsou hodně speciální.
V principu odvezou auta dealerů a potřebuji něco naložit, aby nejeli prazdni . A tohle dělá dcera. Plánuje cesty, zajišťuje jim "praci".
A už se vícekrát stalo, že když nějakou práci poptává její šéf, v jiných firmách ho odmítli, nemají.
A pak jim zavolá dcera a dostane, co si řekne. Vše na základě letitých kontaktů a vztahů.
A šéf je z toho občas v šoku.
Taky mu řekla, že ji nepřidá a až tak moc, jestli bude muset skutečně zaplatit všechna ta piva, která lidem na druhém konci telefonu slíbila..
A nejvtipnější je, že ji jdou na ruku i z bývalé práce. A když jednou její současný ředitel mluvil s jejím minulý, ptal se, jak je možné, že jemu nedali nic a ji vzápětí to samé naopak dali.
Tak mu řekli, že on není ona. ![]()
řekla řediteli, že do pěti let budou minimálně číslo 2 max 3 v Británii. A pak se ji ta procenta vyplatí víc.
Ale je tam úžasná atmosféra, ředitel po ní chce, aby si udělala ještě speciální licenci sama na sebe, prostě fakt je tam šťastná. ![]()
Dadoo Máš být proč pyšná matka, tak je dobře, že se chlubíš.
Je potřeba tady šířit hlavně ty úspěchy. Víme, jak se to tady všechno přenáší![]()
Renusatko to je pravda
![]()
Dadoo to zní jako hra Kamionem po Evropě. Tu jsem hrála ráda, ale moc mi to nešlo
ale práce to bude moc zajímavá
v praci ted pisu takovou mensi aplikaci a kolegove z jineho oddeleni me dneska na zaklade toho ze videli mou praci zaradili jako programatora :)
vylozene me to potesilo, doufam, ze to na toho datoveho inzenyra nejpozdeji pristi rok dotahnu!
Někdy se mít tatu zemědělce vyplatí. Potřeboval cosi někomu dovézt na pole, tak mě vzal s sebou podívat se na vykopávky, staví se tu dálnice a v týdnu na záchranném vyzkumu odkryli několik hrobů z doby kamenné. Je to k neuvěření, ale já ještě nikdy na žádné lokalitě s probíhajícím výzkumem nebyla!
dzizisketa Dobré, co?![]()
Kde to bylo?
U Fryštáku. Před pár roky tam o kus dál našli kravské pohřebiště. Tohle bylo normálně lidské.
dzizisketa Tam našli i hroby? V tisku proběhly jenom domy.
Spánek....po letech jsem usnula v 10 vecer, spala celou noc do 8. Pak dostala k snidani krupicovou kasi a latte, sla si lehnout a spala do 1. Ohřala obed a sla si cist do postele. A usnula. Uz jen na hodinu. Ja jsem totiz nespavec a skrivan, takze tohle je pro mě zazrak. Mimochodem, už zivam na gauci.
Kamarádka z USA mi poslala odkaz na článek o Praze.
https://www.nytimes.com/2022/07/28/travel/what-to-do-in-prague.html
Sweet Potato A jde to nějak zadaco číst? Mně to nejde;-(
Karja Co takhle?
Sweet Potato Děkuji. To vypadá dobře! Víš co. Ono to stojí pár kaček, ale pak se to často strhává už automaticky a to není fajn:-D
Karja Pardon. Já vůbec netušila, že to je zamčené. Klikla jsem na odkaz a četla.
stes Já skřivan nejsem, vstávám tak kolem 9, ale až do toho oběda jsem to měla dnes úplně stejně. A to přes den nikdy neusnu, ale dnes jsem se po snídani vrátila do postele číst a místo toho spala do oběda
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.